Eksportér automatisk kundeemner via Zapier

Du kan bruge kortet "Eksportér kundeemner fra Google Ads" på din Google Ads-konto til at få kundeemner fra aktiver til kundeformular eksporteret automatisk til dit system til administration af kundeemner eller dit kundestyringssystem (CRM-system). Google Ads-integration med tredjepartsdatapartneren Zapier giver dig mulighed for at linke til flere tusind CRM-systemer eller apps uden brug af kode.

Bemærk! Zapier er en betalt tjeneste, og du skal have en betalt konto for at kunne få kundeemner eksporteret automatisk via Zapier.

Du kan også eksportere kundeemner ved hjælp af en webhook-integration, ved at downloade kundeemner manuelt fra tabellen med annonceaktiver eller ved at tilknytte Google Ads API for at få kundeemner sendt til dit CRM-system automatisk.

Sådan fungerer det

Via kortet "Eksportér kundeemner fra Google Ads" kan du give Zapier tilladelse til automatisk at dele kundeemner og konverteringer med Google Ads uden at skulle gå til siden med linkede konti.

En illustration, der viser dig, hvordan du kan linke din Google Ads-konto til CRM-systemer via Zapier.

Når du har givet Zapier tilladelse på din Google Ads-konto, bliver du bedt om at fuldføre Zap-konfigurationen (dvs. dataintegrationen) på din Zapier-konto. Når Zap-konfigurationen er fuldført, forhåndsindlæses den valgte kundeformular og det valgte CRM-system. Når eksporten af kundeemner er gemt, sendes data om nye kundeemner praktisk talt i realtid.

Bemærk! Der understøttes kun én dataintegration pr. Google Ads-kundeformular.

Vejledning

Her kan du konfigurere automatisk eksport af kundeemner:

• Siden Aktiver
  • I forbindelse med konfiguration af kampagner af typen "Maksimal effektivitet" og søgekampagner

På siden Aktiver

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og aktiver på sidemenuen, og klik derefter på Aktiver.
  3. Klik på oversigtskortet Kundeformular.
  4. Hold markøren over aktivet til kundeformular, og klik på blyantikonet Rediger for at redigere.
  5. Søg efter det CRM-system eller den app, du vil linke til, på kortet "Eksportér kundeemner fra Google Ads".
  6. Klik på Tillad, hvis du ikke allerede har givet Zapier tilladelse via siden med linkede konti.
  7. Hvis du vælger en app eller et CRM med flere Zaps (f.eks. Google Sheets), skal du vælge den ønskede Zapier-dataintegration. Klik på Næste.
  8. Hvis du vil linke dit system til administration af kundeemner eller din app via Zapier, skal du oprette en arbejdsgang eller en Zap på Zapier-websitet. Klik på Opret dataintegration.
  9. Din Zapier-konto åbnes på en ny browserfane eller i et nyt browservindue. Den valgte kundeformular og det valgte CRM-system eller den valgte app er forhåndsindlæst i Zap-konfigurationen. Gå tilbage til Google Ads for at fuldføre konfigurationen af kundeformularen, når du har konfigureret, testet og aktiveret din Zap.
  10. Klik på Gem på din Google Ads-konto. Du er nu klar til at modtage kundeemner, og du kan se din eksport.

I forbindelse med konfiguration af kampagner af typen "Maksimal effektivitet" og søgekampagner

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner på sidemenuen.
  3. Vælg "Maksimal effektivitet" som den kampagnetype, du vil oprette. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en kampagne af typen "Maksimal effektivitet"
  4. Klik på Aktiver i sidemenuen.
  5. Klik på oversigtskortet Aktiv til kundeformular, og klik på Opret aktiv til kundeformular.
  6. Søg efter det CRM-system eller den app, du vil linke til, på kortet "Eksportér kundeemner fra Google Ads".
  7. Klik på Tillad, hvis du ikke allerede har givet Zapier tilladelse via siden med linkede konti.
  8. Hvis du vælger en app eller et CRM med flere Zaps (f.eks. Google Sheets), skal du vælge den ønskede Zapier-dataintegration. Klik på Næste.
  9. Hvis du vil linke dit system til administration af kundeemner eller din app via Zapier, skal du oprette en arbejdsgang eller en Zap på Zapier-websitet. Klik på Opret dataintegration.
  10. Din Zapier-konto åbnes på en ny browserfane eller i et nyt browservindue. Den valgte kundeformular og det valgte CRM-system eller den valgte app er forhåndsindlæst i Zap-konfigurationen. Gå tilbage til Google Ads for at fuldføre konfigurationen af kundeformularen, når du har konfigureret, testet og aktiveret din Zap.
  11. Klik på Gem på din Google Ads-konto.