Exportar contactes automàticament amb Zapier

Podeu exportar automàticament els contactes dels recursos de formulari de contactes al vostre sistema de gestió de contactes o al sistema de gestió de relació amb els clients (CRM) mitjançant la targeta "Exporteu contactes de Google Ads" del compte de Google Ads. La integració de Google Ads amb Zapier, un partner de dades extern, us permet enllaçar milers de CRM o aplicacions sense utilitzar codi.

Nota: Zapier és un servei de pagament; necessitareu un compte de pagament per exportar els contactes de manera automàtica amb Zapier.

També podeu exportar contactes mitjançant la integració d'un webhook, baixant contactes manualment des de la taula de recursos d'anunci, o connectant l'API de Google Ads perquè enviï contactes automàticament al vostre sistema de CRM.

Com funcionen

La targeta "Exporteu contactes de Google Ads" us permet autoritzar Zapier a compartir automàticament els contactes i les conversions amb Google Ads sense haver de navegar fins a la pàgina de comptes enllaçats.

Il·lustració que mostra com el compte de Google Ads es pot enllaçar al compte d'un sistema de gestió de la relació amb els clients (CRM) mitjançant Zapier.

Un cop hàgiu autoritzat Zapier des del vostre compte de Google Ads, se us demanarà que completeu la configuració del Zap (més coneguda com a "integració de dades") al vostre compte de Zapier. El formulari de contactes i la CRM seleccionats es carregaran prèviament amb la configuració del Zap. Un cop s'hagi desat l'exportació de contactes, els contactes nous s'enviaran gairebé en temps real.

Nota: només s'admet una integració de dades per a cada formulari de contactes de Google Ads.

Instruccions

Podeu configurar l'exportació de contactes automàtica des de:

• Pàgina Recursos
  • La configuració de campanyes de cerca i Màxim rendiment

Des de la pàgina Recursos

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Feu clic a Anuncis i recursos al menú de pàgines i, tot seguit, feu clic a Recursos.
  3. Feu clic a la targeta de resum Formulari de contactes.
  4. Passeu el cursor per sobre del recurs de formulari de contactes i feu clic a la icona de llapis Edita per editar-lo.
  5. A la targeta "Exporteu contactes de Google Ads", cerqueu la CRM o l'aplicació a què vulgueu enllaçar el compte.
  6. Si no heu autoritzat Zapier abans des de la pàgina de comptes enllaçats, feu clic a Autoritza.
  7. Si seleccioneu una aplicació o una CRM amb diversos Zaps (per exemple, Fulls de càlcul de Google), haureu de seleccionar la vostra integració de dades de Zapier. Feu clic a Següent.
  8. Per enllaçar el sistema de gestió de contactes o l'aplicació mitjançant Zapier, caldrà que creeu un flux de treball o un Zap al lloc web de Zapier. Feu clic a Crea una integració de dades.
  9. El vostre compte de Zapier s'obrirà en una pestanya o finestra nova del navegador. Veureu que la configuració del "Zap" està carregada prèviament amb el formulari de contactes seleccionat i l'aplicació o la CRM seleccionades. Un cop hàgiu configurat, provat i activat el Zap, torneu a Google Ads per completar el formulari de contactes.
  10. Al compte de Google Ads, feu clic a Desa. Ja esteu a punt per rebre contactes. Veureu l'exportació a la llista.

Des de la configuració de campanyes de cerca i Màxim rendiment

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines, feu clic a Campanyes.
  3. Trieu la campanya Màxim rendiment que voleu crear. Més informació sobre com es pot crear una campanya Màxim rendiment
  4. Al menú de pàgines, feu clic a Recursos.
  5. Feu clic a la targeta de resum Recurs de formulari de contactes i feu clic a Crea un recurs de formulari de contactes.
  6. A la targeta "Exporteu contactes de Google Ads", cerqueu la CRM o l'aplicació a què vulgueu enllaçar el compte.
  7. Si no heu autoritzat Zapier abans des de la pàgina de comptes enllaçats, feu clic a Autoritza.
  8. Si seleccioneu una aplicació o una CRM amb diversos Zaps (per exemple, Fulls de càlcul de Google), haureu de seleccionar la vostra integració de dades de Zapier. Feu clic a Següent.
  9. Per enllaçar el sistema de gestió de contactes o l'aplicació mitjançant Zapier, caldrà que creeu un flux de treball o un Zap al lloc web de Zapier. Feu clic a Crea una integració de dades.
  10. El vostre compte de Zapier s'obrirà en una pestanya o finestra nova del navegador. Veureu que la configuració del "Zap" està carregada prèviament amb el formulari de contactes seleccionat i l'aplicació o la CRM seleccionades. Un cop hàgiu configurat, provat i activat el Zap, torneu a Google Ads per completar el formulari de contactes.
  11. Al compte de Google Ads, feu clic a Desa.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now