Smart Bidding ‐opas

Smart Bidding on joukko automaattisia hintatarjousstrategioita, jotka optimoivat hintatarjoukset konversioille tai konversioarvolle Googlen tekoälyn avulla. Smart Bidding asettaa tarkan hintatarjouksen jokaiseen huutokauppaan siten, että saat enemmän konversioita tai konversioarvoa kustannustehokkuuden pysyessä vähintään tulostavoitteidesi mukaisena.

CPA-tavoite, ROAS-tavoite, Maksimoi konversiot ja Maksimoi konversioarvo ovat kaikki Smart Bidding ‑strategioita.

Impressio-osuustavoite ja Klikkausmäärän maksimointi ovat myös automaattisia hintatarjousstrategioita, mutta ne eivät sisällä Auction-time-hintatarjouksia.

Kaavio, jossa kerrotaan, milloin kannattaa käyttää Smart Biddingiä ja milloin automaattisia hintatarjouksia

Smart Biddingin hyödyt

Google Adsin automaattisten hintatarjousten avulla voit optimoida hintatarjoukset kattavasti liiketoimintatavoitteidesi mukaan. Smart Bidding käyttää Googlen tekoälyteknologiaa. Automaattisista hintatarjouksista on seuraavia hyötyjä:

• Tavoitteisiisi sopiva hintatarjousstrategia: Valitse useista vaihtoehdoista hintatarjousstrategia, joka vastaa liiketoiminta-, konversio- ja konversioarvotavoitteitasi.
  • Todellinen Auction-time-hintatarjousten optimointi: Smart Bidding optimoi hintatarjoukset jokaisessa huutokaupassa, minkä ansiosta kullekin käyttäjälle voidaan asettaa hakukontekstiin sopiva hintatarjous ja voit saavuttaa tulostavoitteesi tehokkaammin.
  • Hakulauseketason tulosmallinnus: Smart Bidding käyttää koko tilisi hakulauseketason konversiodataa, mistä on apua silloin, kun yksittäisiä avainsanoja koskevaa dataa ei ole riittävästi. Näin algoritmit voivat tehdä tarkempia hintatarjouksia vähän käytetyille avainsanoille sekä äskettäin lisätyille avainsanoille, joilla on lyhyt tuloshistoria.
  • Monipuolisemmat kontekstisignaalit: Tärkeimpien signaalien, kuten laitteen, sijainnin ja vuorokaudenajan, lisäksi Smart Bidding arvioi monia muita signaaleita, kuten selaimen, käyttöjärjestelmän ja kielen. Näin jokaisessa hintatarjouksessa voidaan huomioida huutokaupan hakukonteksti ja konversion todennäköisyys. Smart Bidding ottaa huomioon myös signaaliyhdistelmät, joilla on tilastollisesti merkittävä vaikutus konversioprosenttiin. Näitä ei välttämättä voi tavoittaa yksittäisillä hintatarjousmuokkauksilla. Lue lisää automaattisten hintatarjousten signaaleista.
  • Jatkuvasti oppivat algoritmit: Smart Bidding päivittää hintatarjousalgoritmeja jatkuvasti tulosmuutosten perusteella ja huomioi yrityksesi konversiosyklin, jotta viimeaikaista ja aiempaa dataa voidaan painottaa oikeassa suhteessa.
Vinkki:
Hakumainosautomaation teknisessä oppaassa on lisätietoa siitä, mitä signaaleja Google käyttää, miten kyselyt yhdistetään avainsanoihin, miten tekoälyn käyttäminen tehostaa avainsanavastaavuuksien löytämistä ja mitä voit tehdä tulosten parantamiseksi.
Basics icon

Perusteet | Aloita Smart Biddingin käyttö

Tutustu Smart Biddingin perusteisiin ja siihen, miten voit sen avulla saavuttaa liiketoimintatavoitteesi.

ALOITA NYT

set up icon

Käyttöönotto | Smart Biddingin käyttöönotto

ALOITA NYT

upload data icon

Näytä | Smart Bidding ‐tulosten katsominen

Selvitä, millaisia tuloksia Smart Bidding ‐strategiasi tuottavat.

ALOITA NYT