Guia sobre Smart Bidding

Smart Bidding és un conjunt d'estratègies d'ofertes automàtiques que utilitzen la IA de Google per optimitzar les conversions o el valor de conversió. Smart Bidding fa ofertes precises per a cada subhasta a fi d'augmentar el volum de conversions o el valor de conversió amb una rendibilitat que sigui igual o superior als objectius de rendiment existents.

El cost per acció (CPA) objectiu, el retorn objectiu de la inversió en publicitat (ROAS objectiu), la maximització de conversions i la maximització del valor de conversió són estratègies de Smart Bidding.

La quota d'impressions objectiu i la maximització de clics també són estratègies d'oferta automàtica, però no inclouen les ofertes en el moment de la subhasta.

Diagrama que indica quan s'ha d'utilitzar Smart Bidding i quan s'han d'utilitzar les ofertes automàtiques

Avantatges de Smart Bidding

Les ofertes automàtiques de Google Ads us ajuden a optimitzar les ofertes a gran escala per a tots els objectius de la vostra empresa. Smart Bidding fa servir la tecnologia d'IA de Google. Les ofertes automàtiques us proporcionen el següent:

• Estratègies d'oferta que s'ajusten als vostres objectius: trieu entre diverses estratègies d'oferta per assolir els vostres objectius d'empresa, així com els objectius de conversió i de valor de conversió.
  • Optimització real de les ofertes en el moment de la subhasta: Smart Bidding optimitza les ofertes per a cada subhasta, cosa que us ajuda a definir ofertes més precises adaptades al context de cerca de cada usuari i a assolir els objectius de rendiment d'una manera més efectiva.
  • Modelització del rendiment al nivell de consulta: Smart Bidding fa servir les dades de conversió al nivell de consulta de cerca de tot el vostre compte per contrarestar la possible escassetat de dades de les paraules clau individuals. Això permet que els algoritmes facin ofertes més precises per a les paraules clau amb un volum baix o que encara estiguin generant un historial de rendiment.
  • Conjunt més complet de senyals contextuals: a part d'avaluar senyals clau com, per exemple, el dispositiu, la ubicació i l'hora del dia, Smart Bidding té en compte altres senyals, com ara el navegador, el sistema operatiu, l'idioma i molts més. Això ajuda a incorporar el context de cerca i la probabilitat de conversió de cada subhasta en totes les ofertes. També té en compte les combinacions de senyals que tenen un impacte estadísticament significatiu en el percentatge de conversions, cosa que potser els ajustos d'oferta individuals no capturarien. Més informació sobre els senyals de les ofertes automàtiques
  • Algoritmes que continuen aprenent: Smart Bidding actualitza contínuament els algoritmes d'ofertes per ajustar-los als canvis de rendiment i s'adapta al cicle de conversió específic de la vostra empresa per saber quin pes ha de donar a les dades recents en comparació amb les de l'historial.
Consell:
Consulteu la Guia tècnica d'automatització de la Cerca per obtenir més informació sobre els senyals que utilitza Google, com les consultes coincideixen amb les paraules clau, com la IA fa més efectiva la concordança de paraules clau i què podeu fer per millorar el rendiment.
Basics icon

Aspectes bàsics | Començar a utilitzar Smart Bidding

Obteniu informació sobre els aspectes bàsics de Smart Bidding i sobre com podeu utilitzar aquestes estratègies per assolir els vostres objectius d'empresa.

COMENÇA ARA

set up icon

Configuració | Configurar Smart Bidding

COMENÇA ARA

upload data icon

Visualització | Veure el rendiment de Smart Bidding

Obteniu informació sobre el rendiment de les estratègies de Smart Bidding.

COMENÇA ARA

Tanca la cerca
Aplicacions de Google