Opdateringer af alderskravene for brugere af Google Workspace for Education

Brugere af Google Workspace for Education-brugere, som er under 18 år, mister adgangen til Google Ads den 7. september 2021 eller derefter.

Administratorer af Google Workspace for Education-konti kan nu give Google besked, hvis en konto ejes af en person under 18 år.

Hvis din administrator angiver, at du er under 18 år og ejer en konto, mister du adgangen til Google Ads den 7. september 2021 eller derefter i henhold til alderskravene for Google Ads.

Hvis du mister adgangen til Google Ads-kontoen, kan du ikke gøre følgende:

• Invitere, fjerne eller administrere brugere på anden vis
  • Opdatere betalingsindstillinger
  • Redigere betalingsrelaterede oplysninger

Hvis du er administrator af Google Ads-kontoen, skal du sørge for at downloade de kampagnedata, du skal bruge, inden den 1. september.

Se siden med Ofte stillede spørgsmål for at få flere oplysninger.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvordan identificerer Google brugere under 18 år?

Google samarbejder med kontoadministratorer for at finde ud af, hvilke brugere der er under 18 år. Brugere, der er blevet markeret af deres administratorer, mister adgangen til Google Ads. Du kan finde flere oplysninger her.

2. Hvorfor giver Google ikke brugere under 18 år adgang til Google Ads?

I henhold til politikkerne for Google Ads har brugere under 18 ikke adgang til Google Ads. Du kan få flere oplysninger her: Alderskrav til Google Ads.

3. Hvad sker der med Google Ads-kontoen, hvis alle brugerne er under 18 år?

Hvis alle brugerne på en Google Ads-konto er under 18 år, og kontoen ikke har en administrator, suspenderes kontoen. Brugerne har herefter ikke adgang til kampagneoplysninger, og de kan heller ikke opdatere indstillinger eller administrere brugere. Når den aktuelle faktureringsperiode er udløbet, stopper vi med at vise aktive kampagner, for at forhindre, at der akkumuleres yderligere debiteringer, og du faktureres ikke længere automatisk for Google Ads i fremtidige faktureringsperioder.

4. Hvad sker der, hvis nogle af brugerne på Google Ads-kontoen er over 18 år?

Kontoen suspenderes ikke. Brugere under 18 år mister adgangen til Google Ads den 7. september 2021. Dine annoncer fortsætter med at blive vist, og du faktureres fortsat for din konto.

Vi anbefaler, at mindst én bruger over 18 år får administratorrettigheder til denne konto, så vedkommende kan fortsætte med at administrere kontoen. Efter den 7. september 2021 kan brugere under 18 år ikke længere administrere brugertilladelser.  Hvis betalingsprofilen på Google Ads-kontoen er knyttet til en bruger under 18 år, vises annoncerne ikke længere, og faktureringen stopper efter den aktuelle periode. Kontoen suspenderes dog ikke. I sådanne tilfælde kan du kontakte os for at få overført betalingsprofilen for din Google Ads-konto.

5. Hvad kan jeg gøre for at få adgang til vores betalingsoplysninger, hvis vores konto er suspenderet?

Hvis du modtager denne mail, skal du opdatere betalingsindstillingerne. Hvis din konto allerede er blevet suspenderet, kan du kontakte os for at få opdateret dine betalingsoplysninger.

6. Faktureres jeg fortsat, når vores annoncekonto er suspenderet?

Nej. Faktureringen stopper, så snart den aktuelle faktureringsperiode er slut. Google stopper også med at vise dine annoncer, så der ikke påløber yderligere debiteringer i den næste faktureringsperiode.

7. Hvad skal jeg gøre, når jeg modtager denne mail?

Så snart du modtager denne mail, skal du gøre følgende:

1. Download alle kampagnerelaterede oplysninger, særligt hvis du er administrator af denne Google Ads-konto.
  2. Opdater dine enheder til gendannelse, så andre brugere over 18 år stadig kan få adgang til denne konto.
  3. Opdater dine betalingsindstillinger, hvis der er behov for det.

8. Hvordan ved jeg, om min brugerkonto bliver suspenderet?

Det anbefales, at du kontakter en administrator af din Google for Workspace Education-konto. En administrator af din konto registrerer, hvilke brugere der er angivet som værende under 18 år.

9. Jeg er over 18 år og kan dokumentere min alder. Hvordan appellerer jeg lukning af kontoadgang/suspendering af kontoen?

Din Google Workspace for Education-konto administreres af din administrator. Hvis du har spørgsmål vedrørende adgangen til din konto, kan du kontakte din administrator.Hvem er min administrator?