Actualitzacions dels requisits d'edat per als usuaris de Google Workspace for Education

Els usuaris de Google Workspace for Education menors de 18 anys perden l'accés a Google Ads a partir del 7 de setembre de 2021.

Els administradors de comptes de Google Workspace for Education ara poden fer saber a Google si el propietari d'un compte és menor de 18 anys.

Si l'administrador indica que el propietari del vostre compte és menor de 18 anys, perdreu l'accés a Google Ads a partir del 7 de setembre de 2021, d'acord amb els requisits d'edat de Google Ads.

Si perdeu l'accés al compte de Google Ads, no podreu fer el següent:

• Convidar i treure usuaris, ni gestionar-los de cap altra manera.
  • Actualitzar qualsevol configuració de pagament.
  • Editar informació relacionada amb els pagaments.

Si sou l'administrador del compte de Google Ads, assegureu-vos de baixar totes les dades de campanya que necessiteu abans de l'1 de setembre.

Llegiu la nostra pàgina de preguntes més freqüents per obtenir més informació.

Preguntes més freqüents

1. Com identifica Google els usuaris menors de 18 anys?

Google treballa amb els administradors dels comptes per saber quins usuaris són menors de 18 anys. Els usuaris etiquetats com a menors pels seus administradors perdran l'accés a Google Ads. Obteniu més informació.

2. Per què Google no permet que els usuaris menors de 18 anys accedeixin a Google Ads?

Google Ads no permet que els usuaris menors de 18 anys hi accedeixin Podeu obtenir més informació aquí: Requisits d'edat de Google Ads.

3. Què passa amb un compte de Google Ads si tots els usuaris són menors de 18 anys?

Si tots els usuaris d'un compte de Google Ads són menors de 18 anys i el compte no té cap gestor, se suspendrà. Els usuaris no podran accedir a la informació de les campanyes, actualitzar la configuració ni gestionar els usuaris. Un cop hagi finalitzat el cicle de facturació actual, deixarem de difondre les campanyes que estiguin actives per evitar l'acumulació de càrrecs addicionals i ja no se us facturarà automàticament cap càrrec de Google Ads en cicles de facturació posteriors.

4. Què passa si alguns usuaris del compte de Google Ads són majors de 18 anys?

El compte no se suspendrà. Els usuaris menors de 18 anys perden l'accés a Google Ads el 7 de setembre de 2021. Els anuncis es continuaran difonent i es continuaran aplicant càrrecs al vostre compte.

Recomanem que almenys un usuari major de 18 anys tingui drets d'administrador en aquest compte per poder continuar gestionant-lo. A partir del 7 de setembre de 2021, els usuaris menors de 18 anys no podran gestionar els permisos dels usuaris. A més, si el perfil de pagaments del compte de Google Ads està enllaçat a un usuari menor de 18 anys, els anuncis deixaran de difondre's i la facturació s'aturarà després del cicle actual. Tanmateix, el compte no se suspendrà. En aquest cas, podeu contactar amb nosaltres per transferir el perfil de pagaments del compte de Google Ads.

5. Què puc fer per accedir a la informació de pagament si se suspèn el nostre compte?

Si heu rebut aquest correu electrònic, actualitzeu la configuració de pagament segons es requereixi. Si el vostre compte ja s'ha suspès, podeu contactar amb nosaltres per actualitzar la informació de pagament.

6. Se'm continuarà facturant si el meu compte de Google Ads se suspèn?

No, la facturació s'aturarà tan bon punt finalitzi el cicle de facturació actual. A més, Google deixarà de difondre els vostres anuncis, de manera que no s'acumulin càrrecs addicionals en el cicle de facturació següent.

7. Què he de fer si he rebut aquest correu electrònic?

Tan bon punt rebeu aquest correu electrònic, hauríeu de dur a terme les accions següents:

1. Baixeu qualsevol informació relacionada amb la campanya, sobretot si sou un usuari administrador d'aquest compte de Google Ads.
  2. Actualitzeu els dispositius de recuperació perquè altres usuaris majors de 18 anys puguin continuar accedint a aquest compte.
  3. Actualitzeu la configuració de pagament segons convingui.

8. Com puc saber si se suspendrà el meu compte d'usuari?

Us recomanem que contacteu amb un usuari administrador del compte de Google Workspace for Education. L'usuari administrador determinarà quins usuaris estan etiquetats com a menors de 18 anys.

9. Soc major de 18 anys i puc demostrar la meva edat. Com puc apel·lar en relació amb l'accés o la suspensió del compte?

El vostre administrador gestiona el compte de Google Workspace for Education. Si teniu cap pregunta sobre l'accés al compte, contacteu amb l'administrador per parlar-ne. Qui és l'administrador?