Functies om een succesvolle campagne te maken

Hero-afbeelding voor het maken van een succesvolle campagne

Opmerking: De nieuwe functies die in dit artikel worden besproken, worden voor verschillende campagnetypen op verschillende momenten gelanceerd. Als een van deze functies voor uw campagnetype ontbreekt, is de functie nog niet voor dat campagnetype gelanceerd maar gebeurt dat binnenkort.

Optimaliseer uw campagne terwijl u die maakt.

Icoon voor navigatiemenu

Navigatiemenu voor campagnes: Navigeer makkelijk tussen stappen en bekijk uw voortgang. In het menu worden eventuele waarschuwingen gemarkeerd op basis van uw selecties voor targeting, bieden, budget, advertentiemateriaal en andere instellingen.

Icoon voor prognoses

Campagneprognoses: Deze worden in het rechterdeelvenster weergegeven en geven prestatieschattingen op basis van uw selecties voor targeting, bieden, budget, advertentiemateriaal en andere instellingen.

icoon voor campagnebeoordeling

Campagnebeoordeling: U kunt al uw instellingen nog eens nalopen op de controlepagina. U kunt daar meldingen krijgen van problemen die u moet oplossen om uw campagne in te dienen.

Navigatiemenu voor campagnes

Gebruik het navigatiemenu voor campagnes om makkelijk tussen stappen te navigeren en uw voortgang te zien. Het menu vermeldt eventuele richtlijnen op basis van uw selecties voor targeting, bieden, budget en andere instellingen.

Campagneprognoses

Representation of forecast user interface that emphasizes Available weekly impressions and Estimated weekly performance

Campagneprognoses geven prestatieschattingen op basis van het budget dat u toewijst en de selecties voor targeting, biedingen en andere instellingen die u maakt voor een campagne. Prognoses worden weergegeven in de kolom helemaal rechts en worden geüpdatet terwijl u de campagne maakt.

Schattingen moeten uw advertentiedoelen weerspiegelen. Als dat niet zo is, kunt u de targeting, het budget, de biedingen en andere instellingen van de campagne updaten in lijn met uw doelen.

Campagnebeoordeling

Op de controlepagina kunt u alle instellingen nog eens nalopen

en mogelijke problemen oplossen.  Klik hiervoor op Oplossen.

Opmerking: Als u uitleg krijgt over een probleem dat publicatie van een campagne voorkomt, moet u het probleem oplossen om de campagne te kunnen publiceren.