Kampanjan menestystä edistävät ominaisuudet

Pääbanneri, jossa on vinkkejä onnistuneen kampanjan luomiseen

Huom. Tässä artikkelissa käsitellyt uudet ominaisuudet julkaistaan eri aikaan eri kampanjatyypeille. Jos jokin näistä ominaisuuksista puuttuu kampanjatyypistäsi, sitä ei ole vielä julkaistu kyseiselle kampanjatyypille mutta se julkaistaan pian.

Voit optimoida kampanjasi sen luomisen yhteydessä.

Navigointivalikon kuvake

Kampanjan navigointivalikko: Voit helposti siirtyä vaiheesta toiseen ja saada kokonaiskuvan edistymisestäsi. Näet valikossa korostettuina varoituksia, jotka perustuvat valitsemiisi kohdistusasetuksiin, hintatarjouksiin, budjettiin, mainosaineistoihin ja muihin asetuksiin.

Ennustekuvake

Kampanjaennusteet: Nämä näkyvät oikeassa paneelissa ja sisältävät tulosarvioita, jotka perustuvat valitsemiisi kohdistusasetuksiin, hintatarjouksiin, budjettiin, mainosaineistoihin ja muihin asetuksiin.

Kampanjan tarkastus ‑kuvake

Kampanjan tarkistus: Voit tarkistaa kaikki valitsemasi asetukset tarkistussivulla. Tällä sivulla voit nähdä ilmoituksia, jotka saattavat edellyttää sinulta toimenpiteitä, ennen kuin kampanjasi voidaan lähettää.

Kampanjan navigointivalikko

Kampanjan navigointivalikon avulla voit helposti siirtyä vaiheesta toiseen ja saada kokonaiskuvan edistymisestäsi. Näet valikossa korostettuina ohjeita, jotka perustuvat valitsemiisi kohdistusasetuksiin, hintatarjouksiin, budjettiin ja muihin asetuksiin.

Kampanjaennusteet

Representation of forecast user interface that emphasizes Available weekly impressions and Estimated weekly performance

Kampanjaennusteet sisältävät tulosennusteita, jotka perustuvat kampanjan luomisen yhteydessä valitsemiisi kohdistusasetuksiin, budjettiin, hintatarjouksiin ja muihin asetuksiin. Ennusteet näkyvät oikeassa reunassa olevassa sarakkeessa ja päivittyvät sitä mukaa kun luot kampanjaasi.

Arvioiden tulisi kuvastaa mainontatavoitteitasi. Jos ne eivät kuvasta niitä, harkitse kampanjan kohdistuksen, budjetin, hintatarjousten ja muiden asetusten päivittämistä, jotta kampanja vastaa mahdollisimman hyvin tavoitteitasi.

Kampanjan tarkistus

Tarkistussivulla voit tarkistaa kaikki valitsemasi asetukset.

Voit myös ratkaista sivulla mahdollisia ongelmia klikkaamalla Korjaa.

Huom. Jos saat ilmoituksen ongelmasta, joka estää kampanjan julkaisemisen, voit julkaista kampanjasi vasta, kun kyseinen ongelma on ratkaistu.