Funktioner, der hjælper dig med at oprette en vellykket kampagne

Forgrundsbillede af, hvordan man skaber en succesrig kampagne.

Bemærk! De nye funktioner, der beskrives i denne artikel, lanceres på forskellige tidspunkter for forskellige kampagnetyper. Hvis en af funktionerne ikke er tilgængelig for din kampagnetype, betyder det, at den endnu ikke er lanceret for den pågældende kampagnetype, men at den snart lanceres.

Arbejdsgangen for såvel nye brugere som brugere, der allerede har oprettet en Google Ads-konto, kan desuden variere en smule, i takt med at Google forbedrer onboardingprocessen. Oplysningerne på denne side bliver opdateret i løbet af 2023.

Optimer din kampagne, mens du opretter den.

Ikon for navigationsmenu

Kampagnenavigationsmenu: Naviger nemt mellem trinnene, og få et samlet overblik over processen. På menuen er eventuelle advarsler fremhævet i henhold til dine valg mht. målretning, budgivning, budget, annoncemateriale og andre indstillinger.

Ikon for Sundhedstjek

Kampagnesundhedstjek: Når du opretter din kampagne, får du muligvis nyttig vejledning baseret på dine valg. Via disse sundhedstjek kan du finde frem til eventuelle problemer, der kan reducere effektiviteten eller helt forhindre dig i at vise annoncer.

Ikon for prognoser

Kampagneprognoser: Disse prognoser, som vises i panelet til højre, giver dig effektivitetsestimater baseret på dine valg mht. målretning, budgivning, budget, annoncemateriale og andre indstillinger.

ikon for kampagnegennemgang

Kampagnegennemgang: På siden "Gennemgang" har du mulighed for at gennemgå alle de valgte indstillinger. Der kan du få notifikationer om ting, som du måske skal rette, før du kan indsende din kampagne.

ikon for kampagnekladder

Kampagneudkast: Kampagner, der endnu ikke er klar til at blive kørt, gemmes som udkast. Du kan til enhver tid vælge at opgradere et kampagneudkast til en aktiv kampagne med annoncevisning, forudsat at eventuelle problemer med dine kampagneindstillinger er løst.
  Om din virksomhed: Hvis der er tale om en ny Google Ads-konto, bliver du muligvis bedt om at angive oplysninger om din virksomhed inden kampagneoprettelsen, f.eks. virksomhedsnavn og webadresse. Disse oplysninger bliver brugt til at lede dig gennem den automatiserede arbejdsgang og sikre, at du hurtigt kommer godt i gang med at bruge Google Ads.

Kampagnenavigationsmenu

Brug kampagnenavigationsmenuen til nemt at navigere mellem trin og få et samlet overblik over din status. På menuen er eventuel relevant vejledning fremhævet i henhold til dine valg mht. målretning, budgivning, budget, annoncemateriale og andre indstillinger.

Kampagnesundhedstjek

Når du opretter din kampagne, får du nyttig vejledning i henhold til dine valg mht. målretning, budgivning, budget og andre indstillinger, så du kan optimere kampagnens effektivitet og sikre dig, at annoncerne i den kan blive vist.

Sundhedstjek, der kan have betydning for din kampagne:

1. Dine muligheder for at opnå konverteringer er muligvis begrænsede på grund af dine aktuelle budgetvalg (betaversion)

På dette billede kan du se en anbefaling om sundhedstjek til et begrænset antal konverteringer i Google Ads.

Nogle annoncører kan få vist en meddelelse som denne med specifikke tal for deres kampagne. Det betyder, at vi forudser, at en forhøjelse af budgettet kan udmønte sig i større kampagneeffektivitet, uden at målprisen pr. konvertering ændres. Denne forudsigelse er baseret på input såsom de aktuelle kampagneindstillinger og konverteringshistorikken.

Påkrævet handling: Forhøj dit budget for at opnå større målgrupperækkevidde og flere konverteringer. I meddelelsen angives den specifikke budgetforhøjelse, som forventes at kunne udmønte sig i flere konverteringer.

2. Din målretning efter målgruppe er for snæver

På dette billede kan du se en anbefaling om sundhedstjek for snæver målretning efter målgruppe i Google Ads.

Hvis du får vist denne meddelelse, skyldes det, at dine målretningsindstillinger er så snævre, at dine annoncer kun kan blive vist for et begrænset antal potentielle kunder.

Påkrævet handling: Aktivér optimeret målretning for at få en nem metode til at nå ud til de nye, relevante målgrupper, som med størst sandsynlighed vil foretage konverteringer iht. de valgte annonceringsmål. Du kan også vælge at fjerne eller redigere nogle af dine valg mht. målretning efter målgruppe.

3. Dine indstillinger for budgivning og andre indstillinger forhindrer dig i at udnytte budgettet maksimalt

Her kan du se nogle af de sundhedstjek, hvor du bliver mindet om at angive bud og målretning efter målgruppe med henblik på at opnå en bedre udnyttelse af dit budget:

På dette billede kan du se en anbefaling om sundhedstjek til maksimering af dit budget med optimeret målretning i Google Ads.
På dette billede kan du se en anbefaling om sundhedstjek til maksimering af dit budget med en budforøgelse i Google Ads.

Påkrævet handling: Forhøj dit bud for at opnå en bedre udnyttelse af dit budget (i meddelelsen angives det specifikke bud, der forventes at kunne sikre maksimal udnyttelse af dit budget), og aktivér optimeret målretning for at få en nem metode til at nå ud til de nye, relevante målgrupper, som med størst sandsynlighed vil foretage konverteringer iht. de valgte annonceringsmål. Du får muligvis også vist et forslag om at bruge budstrategien "Maksimér antal konverteringer" i stedet for den aktuelt valgte budstrategi.

Kampagneprognoser

Representation of forecast user interface that emphasizes Available weekly impressions and Estimated weekly performance

Kampagneprognoser viser effektivitetsestimater baseret på det budget, du tildeler, og de valg, du foretager for målretning, budgivning og andre indstillinger, når du opretter kampagnen. Prognoser vises i kolonnen længst til højre, og de opdateres i løbet af kampagneoprettelsesprocessen.

Estimaterne bør afspejle dine annonceringsmål. Hvis ikke de gør det, bør du overveje at opdatere indstillingerne for målretning, budget og budgivning samt andre indstillinger for kampagnen for at sikre dig, at kampagnen er justeret optimalt iht. dine mål.

Kampagnegennemgang

På siden "Gennemgang" har du mulighed for at gennemgå alle de valgte indstillinger.

Her kan du løse potentielle problemer ved at klikke på Løs problemet.

Bemærk! Hvis du får vejledning angående et problem, der forhindrer offentliggørelse af kampagnen, kan du først offentliggøre den, når problemet er løst.

Kampagneudkast

Kampagner, der endnu ikke er klar til at blive offentliggjort, gemmes som udkast. Du kan til enhver tid vælge at opgradere et kampagneudkast til en aktiv kampagne med annoncevisning, forudsat at eventuelle problemer med dine kampagneindstillinger er løst.

Når du opretter en ny kampagne, får du mulighed for at vælge et gemt udkast eller starte uden brug af et gemt udkast.

Vejledning:

1. Log ind på Google Ads.
  2. Klik på knappen Nye kampagner i standardvisningen "Oversigt".
  3. Vælg Genoptag kampagneudkast.
  4. Klik på det udkast, du vil redigere eller offentliggøre, i udkastmenuen.

Find ud af, hvad andre brugere mener om de nye funktioner

Deltag i samtalen i Google Ads-forummet