Funktioner, der hjælper dig med at oprette en vellykket kampagne

Forgrundsbillede af, hvordan man skaber en succesrig kampagne.

Bemærk! De nye funktioner, der beskrives i denne artikel, lanceres på forskellige tidspunkter for forskellige kampagnetyper. Hvis en af funktionerne ikke er tilgængelig for din kampagnetype, betyder det, at den endnu ikke er lanceret for den pågældende kampagnetype, men at den snart lanceres.

Optimer din kampagne, mens du opretter den.

Ikon for navigationsmenu

Kampagnenavigationsmenu: Naviger nemt mellem trinnene, og få et samlet overblik over processen. Menuen fremhæver eventuelle advarsler baseret på dine valg for målretning, budgivning, budget, annoncemateriale og andre indstillinger.

Ikon for prognoser

Kampagneprognoser: Disse vises i panelet til højre og giver effektivitetsestimater baseret på dine valg for målretning, budgivning, budget, annoncemateriale og andre indstillinger.

ikon for kampagnegennemgang

Kampagnegennemgang: På siden "Gennemgå" har du mulighed for at gennemgå alle dine valg af indstillinger. Der kan du få notifikationer om ting, som du måske skal rette, før du kan indsende din kampagne.

Navigationsmenu for kampagner

Brug kampagnenavigationsmenuen til nemt at navigere mellem trin og få et samlet overblik over din status. Menuen fremhæver relevante vejledninger baseret på dine valg for målretning, budgivning, budget og andre indstillinger.

Kampagneprognoser

Representation of forecast user interface that emphasizes Available weekly impressions and Estimated weekly performance

Kampagneprognoser viser effektivitetsestimater baseret på det budget, du tildeler, og de valg, du foretager for målretning, budgivning og andre indstillinger, når du opretter kampagnen. Prognoser vises i kolonnen længst til højre og opdateres, efterhånden som du opretter din kampagne.

Estimaterne skal afspejle dine annonceringsmål. Hvis ikke de gør det, kan det være en god idé at opdatere kampagnens målretning, budget, budgivning og andre indstillinger for at sikre, at din kampagne matcher dine mål bedst muligt.

Kampagnegennemgang

På siden "Gennemgå" har du mulighed for at gennemgå alle dine valg af indstillinger."

Her kan du løse potentielle problemer.  Dette gøres ved at klikke på Løs problemet.

Bemærk! Hvis du får vejledning om et problem, der forhindrer kampagnen i at blive udgivet, kan du først udgive din kampagne, når problemet er løst.