Om konverteringsmål

Bemærk! I denne artikel kan du læse om brugen af en ny gruppering af konverteringshandlinger i konverteringsmål og en ny oplevelser under oprettelse af kampagner og konfiguration af konverteringssporing. Formålet med opdateringerne er at forbedre effektiviteten af dine kampagner ved at have stærkere fokus på dine annonceringsmål.

De konfigurationer af kampagnebudgvining, som du har angivet inden denne lancering, er blevet bevaret, og al nuværende kampagnebudgivning på konverteringer vil fortsat byde på præcis de samme konverteringer.

Konverteringsmål hjælper dig med at organisere dine konverteringshandlinger, så du nemmere kan optimere til dine annonceringsmål. Handlinger, som du vil have kunderne til at foretage, eller konverteringshandlinger, er grupperet sammen baseret på relaterede kategorier for at danne konverteringsmål. Konverteringsmålet "Køb" vil f.eks. automatisk indeholde alle konverteringshandlinger (fra køb på nettet på udvalgte websites til køb via udvalgte apps), der hører under kategoritypen "Køb".

Fordele

• Semantisk meningsfuld gruppering, der hjælper med at fremskynde optimering: Konverteringshandlingerne på din konto grupperes automatisk i relevante konverteringsmål for at beskrive de handlinger, der er mest betydningsfulde for din virksomhed. Dette hjælper desuden med at skabe budgivningsforbedringer og optimeringsmuligheder.
  • Gør konverteringsstyring enklere: Vælg og rediger konverteringsmål, når du opretter nye kampagner, for at sikre, at du optimerer fuldt ud til vigtige konverteringer og får mest muligt ud af dine kampagner. Det er vigtigt at registrere alle relevante konverteringshandlinger, så du kan nå dit annonceringsmål. Du kan også oprette standardkonverteringsmål for kontoen, som du kan anvende i forskellige kampagner, for at spare tid på styring af konverteringsmål for hver enkelt kampagne.
  • Øg kampagnernes effektivitet: Når du bruger standardmål for kontoen, sikrer du, at der tages højde for alle dine værdifulde konverteringer i alle dine kampagner for dine Smart Bidding-strategier. Dette giver Googles AI flere data at lære af, så dine budstrategier forbedres, og dine kampagner bliver mere effektive. Læs mere om, hvordan Smart Bidding bruger avanceret maskinlæring til at spare tid og øge effektiviteten.

Konverteringshandlinger

Konverteringshandlinger er meningsfulde handlinger, som dine kunder og potentielle kunder kan foretage, og som du har defineret som værdifulde for din virksomhed. Det kan f.eks. være onlinekøb eller telefonopkald. Disse handlinger, som måles med konverteringssporing, grupperes nu sammen og kategoriseres under konverteringsmål baseret på den kategoritype, du vælger for hver enkelt handling. Se, hvordan du konfigurerer en konverteringshandling.

Med konverteringsmål afgøres budgivningsoptimering af, hvilke mål dine kampagner byder på – du kan læse mere om dette nedenfor. På konverteringshandlingsniveau kan du beslutte, om en individuel konverteringshandling skal bruges til budgivningsoptimering, når det mål, den er en del ag, bruges til budgivning. Hvis du vil have, at konverteringshandling for "Køb" skal bruges til budgivning, når kampagner optimerer til målet "Køb", kan du angive det som en "primær" handling.

• Primære handlinger: Disse handlinger bruges til budgivning, hvis det standardmål, de er inkluderet i, bruges til budgivning. De bruges desuden til rapportering i kolonnen "Konverteringer".
  • Sekundære handlinger: Disse handlinger bruges til rapportering i kolonnen "Alle konv.", men ikke til budgivning: Det gælder også, selvom det standardmål, de er inkluderet i, bruges til budgivning. Den eneste undtagelse, hvor sekundære handlinger inkluderes i budgivning og rapportering i kolonnen "Konverteringer" er, når den sekundære handling er en del af et "Tilpasset mål".

Få flere oplysninger om brug af konverteringsmål til konverteringssporing.

Konfigurer appkonverteringssporing ved hjælp af Web to App Connect. Når du har brugt Web to App Connect-grænsefladen i Google Ads til at konfigurere konverteringssporing og brug af dybe links, kan du give dine kunder en problemfri web til app-oplevelse og opnå i gennemsnit dobbelt så høje konverteringsrater for annonceklik, der lander i din app, sammenlignet med dit mobilwebsite.

Denne forbedrede oplevelse giver dine kunder mulighed for nemmere at fuldføre deres tilsigtede handling, uanset om de foretager et køb, tilmelder sig eller lægger varer i kurven. I Web to App Connect-grænsefladen kan du desuden spore disse konverteringshandlinger i appen og få anbefalinger til, hvordan du kan forbedre din kampagne.

Følg de 3 trin nedenfor for at komme i gang med Web to App Connect:

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Planlægning på sektionsmenuen.
  3. Klik på Center for appannoncer. Dette fører dig til Web to App Connect-grænsefladen.

Få flere oplysninger om bedre konverteringer ved hjælp af Web to App Connect-grænsefladen.

Typer af konverteringsmål

Standardmål

De konverteringshandlinger, du tilføjer, grupperes automatisk i konverteringsmål baseret på deres konverteringskategoritype, f.eks. "Køb", "Kontakter" eller "Indsend kundeformular". Disse mål kaldes standardkonverteringsmål.

Du kan vælge standardmål som mål for standardbudgivningsoptimering i alle kampagner på din konto ved at gøre dem til "standardkonverteringsmål for kontoen". De mål, du ikke har angivet som standardmål for kontoen, kan stadig bruges til budgivningsoptimering i specifikke kampagner.

Standardmål for kontoen

De standardkonverteringsmål, du konfigurerer som standardmål for kontoen, skal være de konverteringsmål, som du vil have, at alle kampagner på din konto automatisk skal byde og optimere mod. Det er normalt de mest betydningsfulde mål for din virksomhed. Når du opretter en ny kampagne, er alle standardmål for kontoen på din konto som standard valgt til optimering.

For at få mest muligt ud af Googles AI og læring på tværs af kampagner på kontoen, anbefales det, at du optimerer alle dine kampagner til at opfylde de samme mål. Du kan gøre dette ved at justere alle dine kampagner til de samme standardmål for kontoen. Når du opretter en ny kampagne, får du vist dine nuværende standardmål for kontoen, som kan føjes til din kampagne.

Eksempel

Hvis du har et nuværende standardmål for kontoen, som er "Køb", der inkluderer flere forskellige købsrelaterede konverteringshandlinger, så vil dette standardmål for kontoen blive foreslået som et konverteringsmål for den kampagne, du er ved at oprette.

Bemærk! Hvis du har flere standardkonverteringsmål, der sporer forskellige stadier i den samme konverteringstragt, anbefaler vi, at du kun angiver ét af dem som standardmål for kontoen. Hvis du f.eks. ejer en e-handelsvirksomhed, der sælger sko, og du vil øge salget af sko på nettet, anbefales det, at du angiver "Køb" som standardmålet for kontoen.

Tilpassede mål (for avancerede brugere)

Tilpassede mål er mål, som du kan oprette og tilføje en hvilken som helst kombination af primære og sekundære konverteringshandlinger til. Du kan f.eks. oprette et tilpasset mål med en primær konverteringshandling fra konverteringsmålet "Køb" og en sekundær konverteringshandling fra konverteringsmålet "Indsend kundeformular". Du kan oprette tilpassede mål i din "Konverteringsoversigt" (hvis du vil se oversigten i Google Ads, skal du klikke på "Værktøjer" og derefter klikke på "Konverteringer" under "Måling"). Bemærk! Normalt er disse mål til avanceret brug, og i de fleste tilfælde anbefales de ikke.

Tip!

Du kan kun byde på ét tilpasset mål pr. kampagne, så hvis du vælger at bruge et tilpasset mål til en ny kampagne, skal du sørge for, at dit tilpassede mål inkluderer alle de konverteringshandlinger, som din budgivning skal fokusere på. Du kan ikke kombinere flere tilpassede mål for en enkelt kampagne.

Terminologiændring

Før

Efter

Conversion Action sets icon

Konverteringshandlingssæt

Conversion goals icon

Standardmål og tilpassede mål

Conversion settings icon

Indstillinger for Inkluder i konverteringer

Account level goals icon

Inkluder i standardmål for konto +
primær konverteringshandling

Conversion Actions icon

Konverteringshandlinger

Conversion Actions icon

Konverteringshandlinger grupperet efter kategori i konverteringsmål

Conversion categories icon

Konverteringskategorier

Conversion categories icon

Konverteringsmål