Grups de recursos: definició

Representació visual de la interfície d'usuari dels grups de recursos. Els recursos d'aquesta imatge són diversos automòbils.

Un grup de recursos és un conjunt de creativitats que s'utilitzaran per crear un anunci en funció del canal on es difongui. Us recomanem que organitzeu els grups de recursos de la mateixa manera que organitzeu els grups d'anuncis, és a dir, per afinitat temàtica. Per exemple, podeu provar de separar els grups de recursos pels diferents tipus de productes o serveis que oferiu.

Podeu crear un grup de recursos quan creeu la vostra campanya i afegir grups de recursos addicionals a les campanyes que ja tingueu. La IA de Google muntarà els recursos d'un grup de recursos en tots els formats d'anunci aplicables per al vostre objectiu i mostrarà la creativitat més rellevant per a la vostra campanya. Com més recursos proporcioneu, més formats d'anunci podrà crear el sistema i en més inventari es podrà mostrar l'anunci.

Obteniu més informació sobre com funcionen els grups de recursos.

Nota: si l'expansió d'URL final està activada, pot ser que Google substitueixi l'URL final per una pàgina de destinació més rellevant en funció de la consulta de cerca de l'usuari i generi un títol, una descripció i altres recursos dinàmics que coincideixin amb el contingut de la vostra pàgina de destinació. Obteniu més informació sobre els recursos creats automàticament.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now