Sobre els recursos creats automàticament a les campanyes Màxim rendiment

Nota: aquest article proporciona informació general sobre els recursos creats automàticament. Si voleu obtenir instruccions sobre com podeu controlar, modificar o treure recursos creats automàticament, feu clic aquí.

Màxim rendiment és un tipus de campanya per objectius que us permet accedir a l'inventari de Google Ads des d'una única campanya. Per simplificar la configuració, podeu activar els recursos creats automàticament a la configuració de la campanya. Aquesta funció permet a Google seleccionar text per als títols i les descripcions de les vostres pàgines de destinació i mostrar-los als vostres anuncis quan es prevegi que milloraran el rendiment.

Aquest article explica com podeu utilitzar els recursos creats automàticament a les campanyes Màxim rendiment actuals. Si us interessa obtenir més informació o utilitzar recursos creats automàticament fora de les campanyes Màxim rendiment, consulteu l'article Sobre els recursos creats automàticament.

En aquesta pàgina

Sobre els recursos creats automàticament

Nota: els recursos creats automàticament estan activats de manera predeterminada. Si voleu desactivar aquests recursos, desmarqueu la casella de selecció durant la configuració o des de les opcions de configuració de la campanya.

Quan calgui, Google pot generar automàticament un títol, una descripció o altres recursos de text dinàmics que coincideixin amb el contingut de la vostra pàgina de destinació. Aquests recursos creats automàticament us ajuden a connectar amb clients potencials en funció de les seves consultes i intenció de cerca. Quan aquesta opció de configuració està activada, Google utilitza la IA per crear descripcions, títols i recursos de text addicionals a partir de la pàgina de destinació, del domini, i dels anuncis i recursos de creativitat existents. Us recomanem que mantingueu activada aquesta opció de configuració per optimitzar el rendiment de la campanya.

Els recursos creats automàticament ara també es mostren als informes de recursos de grups de recursos per a les campanyes Màxim rendiment. Es poden identificar mitjançant la designació "Creat automàticament" de la columna "Font". Els recursos creats automàticament es registren a la pàgina "Recurs" d'un grup de recursos, així com a l'informe de combinacions. Obteniu més informació sobre els informes de recursos a Màxim rendiment.

Recursos de text

Amb aquesta opció de configuració, la campanya pot utilitzar contingut de la pàgina de destinació, dels recursos proporcionats i del domini per personalitzar els anuncis quan es prevegi que milloraran el rendiment. Us recomanem que la deixeu activada.

URL final

En utilitzar aquesta opció de configuració, la vostra campanya podrà substituir l'URL final per una pàgina de destinació més rellevant del domini de l'URL final en funció de la intenció de cerca de l'usuari. Us recomanem que la deixeu activada. Més informació sobre l'expansió d'URL final a Màxim rendiment

Exclusió d'URL

Si voleu excloure pàgines a les quals no voleu que s'enviï trànsit, podeu fer servir les regles d'exclusions d'URL o de paràmetres d'URL. Per exemple, si no voleu que els clients siguin dirigits a pàgines o seccions no comercials del vostre lloc web, podeu fer servir les exclusions d'URL per excloure aquestes pàgines. Obteniu més informació sobre l'exclusió d'URL a Màxim rendiment.

En el cas dels anunciants amb un feed de Merchant Center

En el cas de les campanyes Màxim rendiment amb un feed adjunt de Merchant Center, els anuncis es poden difondre en un URL proporcionat a la campanya (URL final) o en un producte inclòs a la campanya del feed adjunt de Google Merchant Center.

Nota: els recursos creats automàticament no es poden aplicar als anuncis de compres.
  • Si els recursos creats automàticament estan activats: els anuncis de cerca es poden difondre en altres URL a banda del domini de l'URL final proporcionat. Pot ser que els anuncis de compres difonguin títols optimitzats en funció de la consulta de l'usuari, a més dels URL i dels títols dels productes de Google Merchant Center.
  • Si els recursos creats automàticament estan desactivats: els anuncis de cerca només es difondran a l'URL final. Els anuncis de compres poden difondre URL de productes i títols de productes de Google Merchant Center. Obteniu més informació sobre els títols optimitzats.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now