Sådan fungerer aktivgrupper

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet "Indstillinger" Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter dit sprog.

En aktivgruppe er en samling af annoncematerialer, der er baseret på et tema eller er har tilknytning til en målgruppe. Annoncematerialet i din aktivgruppe bruges til at sammensætte alle dine annoncer og opbygge en beholdning for alle relevante annonceformater baseret på dit annonceringsmål.

Et aktiv i en aktivgruppe kan kombineres med andre aktiver fra samme gruppe og oprette annoncer, der vises på Google Søgning, Google Maps, Displaynetværket, YouTube, Gmail, Discover-feedet og Google-partnerwebsites. Du kan oprette flere aktivgrupper pr. kampagne, så du kan gruppere aktiver efter tema eller inddele aktiver i grupper med forskellige målretninger.

Gruppér aktivgrupper med sammenlignelige temaer og målgrupper

Mange annoncører synes, at det er en fordel at basere deres aktivgrupper på de sektioner, kategorier eller temaer, der vises på deres website.

Vi anbefaler, at du baserer dine aktivgrupper på sektioner eller kategorier af produkter, der vises på dit website.

Krav til aktivgrupper

Text specifications

Text specifications for text headlines, 30 character maximum Text specifications for long headlines, 90 characters are the maximum.
Recommended Add 1 final URL  Recommended Add up to 5 headlines  Recommended Add up to 5 long headlines
Text specifications for descriptions: 90 characters maximum
Recommended Add up to 4 descriptions Recommended Add 1 business name Recommended Add 1 call-to-action
  Text specifications for Display URL path, 15 characters maximum
   Recommended Add up to 2 display URL paths

Image specifications

Performance Max image specifications for square image–for store visits–are 1:1 ratio, and either 1200 by 1200 pixels (recommended) or 300 by 300 pixels.

Recommended Tilføj tre billeder i liggende format

Den maksimale filstørrelse er 5120 kB

Understøttes også kun til visning i billedsøgningstilstand

Recommended Tilføj tre billeder i kvadratisk format

Den maksimale filstørrelse er 5120 kB

Bemærk! Billeder, der ikke opfylder dette billedformat, kan uploades og beskæres i grænsefladen.

Recommended Tilføj ét billede i kvadratisk format

Den maksimale filstørrelse er 5120 kB

Kun for kampagner med Butiksbesøg

Performance Max image specifications for landscape logos are 1:1.91 ratio, either 1200 by 628 pixels (recommended) or 600 by 314 pixels
Recommended Tilføj ét billede i stående format

Recommended Tilføj ét logo i kvadratisk format

Den maksimale filstørrelse er 5120 kB

Recommended Tilføj ét logo i liggende format

Den maksimale filstørrelse er 5120 kB

Beskrivelse:

Recommended

Aktivanbefalinger

Performance MAX - unlock audiences icon

Det maksimale antal for alle billeder: 15

Performance MAX - unlock audiences icon

Maksimalt antal logoer i alt: 5

Performance Max image file formats accepted Performance Max image file minimum resolution Performance Max image maximum file size Performance Max image file minimum resolution
Filformater:

JPG eller PNG

Minimumopløsning:

Recommended1.200 x 1.200 pixels anbefales

Den maksimale filstørrelse
er 5120 kB

Anbefalet billedområde:

Placer det vigtige indhold i de midterste 80 % af billedet

Video specifications

video specifications

En video med en varighed på over ti sekunder er obligatorisk til alle kampagner af typen "Maksimal effektivitet"

Hvis du ikke uploader en video, genereres der muligvis en til dig ud fra et andet annoncemateriale

Recommended Tilføj op til fem videoer

Bemærk! Hvis du ikke føjer en video til din aktivgruppe af typen Maksimal effektivitet, kan der b live genereret en eller flere videoer baseret på aktiverne i din aktivgruppe. Hvis du ikke længere vil have vist automatisk genererede videoer i din kampagne til maksimal effektivitet, kan du uploade din egen tilpassede video, hvorefter de automatisk genererede videoer ikke længere bliver vist.