Sådan fungerer aktivgrupper

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

En aktivgruppe er en samling af annoncematerialer, der er baseret på et tema eller er relateret til en målgruppe i en kampagne af typen "Maksimal effektivitet". Annoncematerialet i din aktivgruppe bruges til at sammensætte alle dine annoncer og opbygge en beholdning for alle relevante annonceformater baseret på dit annonceringsmål.

Et aktiv i en aktivgruppe kan kombineres med andre aktiver fra samme gruppe og oprette annoncer, der vises på Google Søgning, Google Maps, Displaynetværket, YouTube, Gmail, Discover-feedet og Google-partnerwebsites. Du kan oprette flere aktivgrupper pr. kampagne, så du kan gruppere aktiver efter tema eller inddele aktiver i grupper med forskellige målretninger.

Google kan automatisk oprette aktiver for at hjælpe dig med at komme i kontakt med kunder. Når denne indstilling er aktiveret, bruger Google AI til at generere yderligere aktiver (overskrifter og beskrivelser), der kan bruges sammen med de aktiver, du angiver. Disse nye aktiver er baseret på din landingsside, dit domæne og dine eksisterende annoncer og aktiver til annoncemateriale. Vi anbefaler, at denne indstilling forbliver aktiveret for at optimere kampagneeffektiviteten. Få flere oplysninger om automatisk oprettede aktiver i kampagner af typen "Maksimal effektivitet".

Gruppér aktivgrupper med sammenlignelige temaer og målgrupper

Mange annoncører synes, at det er en fordel at basere deres aktivgrupper på de sektioner, kategorier eller temaer, der vises på deres website.

Vi anbefaler, at du baserer dine aktivgrupper på sektioner eller kategorier af produkter, der vises på dit website.

Fortegnelsesgrupper

Fortegnelsesgrupper indgår som en del af en kampagnes aktivgruppe. De består af fortegnelser, som omfatter både produkter og samlinger (grupper af produkter, aktiver og udførlige detailhandelsdata, der repræsenterer en landingsside for en bestemt kategori på dit website).

Sådan fungerer fortegnelsesgrupper

Fortegnelsesgrupper organiserer dine fortegnelser efter de attributter, de er blevet tildelt i Merchant Center. Du kan bruge dem til at administrere, hvilke fortegnelser der inkluderes i dine kampagner. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" med fortegnelsesgrupper​LINK

Krav til aktivgrupper

Tekstspecifikationer

Text specifications for text headlines, 30 character maximum Text specifications for long headlines, 90 characters are the maximum.
Recommended Tilføj 1 endelig webadresse Recommended Tilføj op til 5 overskrifter Recommended Tilføj op til 5 lange overskrifter
Text specifications for descriptions: 90 characters maximum
Recommended Tilføj op til 4 beskrivelser Recommended Tilføj 1 virksomhedsnavn Recommended Tilføj 1 opfordring til handling
  Text specifications for Display URL path, 15 characters maximum
  Recommended Tilføj op til 2 annoncerede webadressestier

Billedspecifikationer

Performance Max image specifications for square image–for store visits–are 1:1 ratio, and either 1200 by 1200 pixels (recommended) or 300 by 300 pixels.

Recommended Tilføj tre billeder i liggende format

Den maksimale filstørrelse er 5120 kB

Understøttes også kun til visning i billedsøgningstilstand

Recommended Tilføj tre billeder i kvadratisk format

Den maksimale filstørrelse er 5120 kB

Bemærk! Billeder, der ikke opfylder dette billedformat, kan uploades og beskæres i grænsefladen.

Recommended Tilføj ét billede i kvadratisk format

Den maksimale filstørrelse er 5120 kB

Kun for kampagner med Butiksbesøg

Performance Max image specifications for landscape logos are 1:1.91 ratio, either 1200 by 628 pixels (recommended) or 600 by 314 pixels
Recommended Tilføj ét billede i stående format

Recommended Tilføj ét logo i kvadratisk format

Den maksimale filstørrelse er 5120 kB

Recommended Tilføj ét logo i liggende format

Den maksimale filstørrelse er 5120 kB

Beskrivelse:

Recommended

Aktivanbefalinger

Performance MAX - unlock audiences icon

Det maksimale antal for alle billeder: 20

Performance MAX - unlock audiences icon

Maksimalt antal logoer i alt: 5

Performance Max image file formats accepted Performance Max image file minimum resolution Performance Max image maximum file size Performance Max image file minimum resolution
Filformater:

JPG eller PNG

Minimumopløsning:

Recommended1.200 x 1.200 pixels anbefales

Den maksimale filstørrelse
er 5120 kB

Anbefalet billedområde:

Placer dit indhold i de midterste 80 % af billedet

En brugerfladeanimation, der viser processen for upload af et aktiv, som skal opskaleres i medievælgeren i Google Ads.

Videospecifikationer

Tip! Google tilpasser automatisk størrelsen på dine videoannoncer for at øge effektiviteten efter platform og forbedre annoncekvaliteten. Hvis du ikke har planer om at uploade en video, kan du overveje, hvordan dine andre aktiver til annoncemateriale vises, hvis størrelsen ændres.
videospecifikationer

En video med en varighed på over ti sekunder er obligatorisk til alle kampagner af typen "Maksimal effektivitet"

Hvis du ikke uploader en video, genereres der muligvis en til dig ud fra et andet annoncemateriale

Recommended Tilføj op til fem videoer

Hvis du ikke føjer en video til din aktivgruppe til en kampagne af typen "Maksimal effektivitet", bliver der muligvis automatisk genereret en eller flere videoer ud fra aktiverne i aktivgruppen. Automatisk genererede videoer kan være genereret automatisk i længere YouTube-standardformat eller i lodret format, så de kan vises på YouTube Shorts. Hvis du ikke har et videoaktiv og ikke vil bruge de automatisk genererede videoer, kan du bruge Google Ads-værktøjet Video Creation til at oprette en video til brug i din kampagne af typen "Maksimal effektivitet". Annoncører kan også uploade en YouTube Shorts-kvalificeret video (lodret format og en længde på under 10-60 sekunder), som kan være kvalificeret til at blive vist på YouTube Shorts. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter videoer i Google Ads, under Opret en video ved hjælp af Aktivsamling.

Google tilpasser muligvis automatisk størrelsen på dine videoannoncer for at øge effektiviteten efter platform og forbedre annoncekvaliteten. Når du har oprettet og uploadet dine aktiver til annoncemateriale, kan videoer i liggende format blive skaleret til kvadratisk (1:1) eller stående format (9:16) til YouTube Instream og YouTube Shorts. Google gennemgår hver video for at sikre, at kvaliteten ikke går tabt, men hvis du har problemer med størrelsen, kan du kontakte Google Support for at få hjælp til at fravælge denne tjeneste.

Specifikationer for aktiver

Der kræves ingen aktiver for at lancere en kampagne af typen "Maksimal effektivitet", men hvis du tilføjer dem, kan det tilskynde brugerne til at foretage en handling i din annonce. Få flere oplysninger om aktiver.

Optimale løsninger vedrørende aktivgrupper

1. Brug indikatoren "Annoncekvalitet" til at afgøre, om en aktivgruppe har nok aktiver til at skabe størst mulig effektivitet.
  2. Sørg for, at alle aktivtyper (tekst, billeder og videoer) er inkluderet i alle aktivgrupper.
  3. Sørg for, at dine aktiver overholder retningslinjerne for kvalitet.
  4. Opret varianter af aktiver for at finde det mest effektive annoncemateriale.
  5. Tilføj så mange aktiver som muligt, bl.a. op til 5 overskrifter, 4 beskrivelser, billeder i forskellige formater og videoer i forskellige formater. Du kan få flere oplysninger i tabellen nedenfor:
Type Aktiv Minimum Maksimum Anbefales
Tekst Endelig webadresse 1 1
Overskrift 3 15 15
Beskrivelse 1 5 5
Virksomhedsnavn 1 1
Opfordring til handling 1 1
Billede Liggende format 1 20 3
Billede i kvadratisk format 1 20 3
Billede i stående format 0 20 1
Video Video 0 5 1

Eksempel på, hvordan aktivgrupper kan bruges:

I aktivgrupper kan du administrere forskellige typer aktiver til annoncemateriale, herunder tekst, billeder, videoer, logoer og endelige webadresser. Du kan oprette én samlet aktivgruppe med målgruppesignaler eller vælge at oprette flere aktivgrupper for forskellige endelige webadresser.

Bemærk! Hvis udvidelse med endelig webadresse er aktiveret, kan Google erstatte din endelige webadresse med en mere relevant landingsside, der er baseret på brugerens søgeforespørgsel, og generere en dynamisk overskrift, beskrivelse og yderligere aktiver, der matcher sideindholdet på din landingsside. Få flere oplysninger om automatisk oprettede aktiver.

Rapport over aktiver

I rapporten over aktiver kan du se alle de aktiver, der bruges i en kampagne af typen "Maksimal effektivitet", så du kan sammenligne effektiviteten på tværs af en række forskellige aktiver. Du skal konfigurere en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" for at se rapporten over aktiver. Få flere oplysninger om rapportering af aktiver i kampagner af typen "Maksimal effektivitet".