Com funcionen els grups de recursos

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Un grup de recursos és una col·lecció de creativitats centrades en un tema o relacionades amb un públic objectiu en una campanya Màxim rendiment. Les creativitats del vostre grup de recursos s'utilitzen per muntar tots els anuncis i crear un inventari per a tots els formats d'anunci aplicables al vostre objectiu publicitari.

Un recurs que s'hagi afegit a un grup de recursos es pot combinar amb qualsevol altre recurs del mateix grup per crear anuncis que es difonguin a la Cerca de Google, Google Maps, Display, YouTube, Gmail, el feed de Discover i els llocs web associats de Google. Podeu crear diversos grups de recursos per campanya a fi d'agrupar recursos amb una segmentació diferent o per tema.

Google pot crear recursos automàticament per ajudar-vos a connectar amb clients potencials. Quan aquesta opció de configuració està activada, Google fa servir la IA per generar recursos addicionals (títols i descripcions) que s'utilitzaran en combinació amb els recursos que introduïu. Aquests recursos nous es basen en la pàgina de destinació, el domini i els anuncis i recursos de creativitat existents. Us recomanem que mantingueu activada aquesta opció de configuració per optimitzar el rendiment de la campanya. Obteniu més informació sobre els recursos creats automàticament a les campanyes Màxim rendiment.

Agrupar els grups de recursos per temes i públics similars

Molts anunciants consideren que és útil basar els seus grups de recursos en les seccions, les categories o els temes que apareixen al seu lloc web.

Us recomanem que baseu els grups de recursos en les seccions o en les categories dels productes que es mostren al vostre lloc web.

Grups de fitxes

Els grups de fitxes formen part del grup de recursos d'una campanya. Estan formats per fitxes, que inclouen tant productes com col·leccions (grups de productes, recursos i dades enriquides de comerç al detall, que representen una pàgina de destinació de categoria al vostre lloc web).

Com funcionen els grups de fitxes

Els grups de fitxes organitzen les fitxes segons els atributs que els heu assignat a Merchant Center. Podeu utilitzar-los per gestionar quines fitxes s'inclouen en les campanyes. Informació sobre com podeu gestionar una campanya Màxim rendiment amb grups de fitxes

Requisits dels grups de recursos

Especificacions de text

Text specifications for text headlines, 30 character maximum Text specifications for long headlines, 90 characters are the maximum.
Recommended Afegiu 1 URL final  Recommended Afegiu fins a 5 títols  Recommended Afegiu fins a 5 títols llargs
Text specifications for descriptions: 90 characters maximum
Recommended Afegiu fins a 4 descripcions Recommended Afegiu 1 nom de l'empresa Recommended Afegeix 1 crida a l'acció
  Text specifications for Display URL path, 15 characters maximum
   Recommended Afegiu fins a 2 camins d'URL visible

Especificacions d'imatge

Performance Max image specifications for square image–for store visits–are 1:1 ratio, and either 1200 by 1200 pixels (recommended) or 300 by 300 pixels.

Recommended Afegiu 3 imatges horitzontals

Mida del fitxer: 5120 kB com a màxim

Més opcions per difondre anuncis només en mode de cerca d'imatges

Recommended Afegiu tres imatges quadrades

Mida del fitxer: 5120 kB com a màxim

Nota : les imatges que no compleixin aquesta relació d'aspecte es poden penjar i retallar a la interfície.

Recommended Afegiu 1 imatge quadrada

Mida del fitxer: 5120 kB com a màxim

Només per a les campanyes amb Visites a la botiga

Performance Max image specifications for landscape logos are 1:1.91 ratio, either 1200 by 628 pixels (recommended) or 600 by 314 pixels
Recommended Afegiu 1 imatge vertical

Recommended Afegiu 1 logotip quadrat

Mida del fitxer: 5120 kB com a màxim

Recommended Afegiu 1 logotip horitzontal

Mida del fitxer: 5120 kB com a màxim

Llegenda:

Recommended

Recomanacions de recursos

Performance MAX - unlock audiences icon

Nombre total màxim d'imatges: 20

Performance MAX - unlock audiences icon

Nombre total màxim de logotips: 5

Performance Max image file formats accepted Performance Max image file minimum resolution Performance Max image maximum file size Performance Max image file minimum resolution
Formats de fitxer:

JPG o PNG

Resolució mínima:

Recommended Es recomana una resolució de 1200 x 1200 píxels.

Mida del fitxer: 5120 kB
com a màxim

Àrea segura d'imatge recomanada:

col·loqueu el contingut al centre, de manera que ocupi el 80% de la imatge.

Animació de la interfície d'usuari que mostra el procés de penjar un recurs que requereix la millora del selector de mitjans de Google Ads.

Especificacions de vídeo

Consell: Google canvia automàticament la mida dels vostres anuncis de vídeo per augmentar el rendiment per plataforma i millorar l'eficàcia dels anuncis. Si no teniu pensat penjar un vídeo, tingueu en compte com es mostraran els altres recursos de creativitat si se'n canvia la mida.
especificacions de vídeo

Els vídeos que duren més de 10 segons són obligatoris per a totes les campanyes Màxim rendiment.

Si no pengeu cap vídeo, és possible que se'n generi un a partir d'una altra creativitat.

Recommended Afegiu fins a 5 vídeos.

Si no afegiu un vídeo al grup de recursos de Màxim rendiment, és possible que es generin un o més vídeos a partir dels recursos que hi hagi al grup de recursos. Els vídeos generats automàticament es poden generar automàticament en un format més llarg o estàndard de YouTube, o bé en un format vertical perquè es puguin difondre a YouTube Shorts. Si no teniu cap recurs de vídeo i no voleu fer servir els vídeos generats automàticament, podeu utilitzar l'eina de creació de vídeos de Google Ads per crear-ne un i utilitzar-lo a la campanya Màxim rendiment. Els anunciants també poden penjar un vídeo apte per a YouTube Shorts (format vertical i amb una duració d'entre 10 i 60 segons), que pot publicar-se en aquest format. Per obtenir informació sobre com podeu crear vídeos a Google Ads, consulteu la secció Crear un vídeo mitjançant la biblioteca de recursos.

Google pot canviar la mida dels anuncis de vídeo automàticament per augmentar el rendiment per plataforma i millorar l'eficàcia dels anuncis. Un cop hàgiu creat i penjat els recursos de creativitat, els vídeos horitzontals es poden ajustar a una relació d'aspecte quadrada (1:1) o vertical (9:16) per a in-stream de YouTube i YouTube Shorts. Google revisarà cada vídeo per garantir que no es perdi la qualitat. Tanmateix, si teniu cap problema amb el canvi de mida, poseu-vos en contacte amb l'assistència de Google per ajudar-vos a desactivar aquest servei.

Especificacions dels recursos

Tot i que no calen recursos per llançar una campanya Màxim rendiment, afegir-los pot incentivar els usuaris perquè facin una acció al vostre anunci. Obteniu més informació sobre els recursos.

Pràctiques recomanades per als grups de recursos

1. Utilitzeu l'indicador d'eficàcia de l'anunci per determinar si un grup de recursos té els recursos suficients per generar el millor rendiment.
  2. Assegureu-vos que tots els tipus de recursos (text, imatges i vídeos) estiguin presents en tots els grups de recursos.
  3. Assegureu-vos que els recursos compleixin les directrius de qualitat.
  4. Creeu variacions de recursos per trobar la creativitat amb millor rendiment.
  5. Afegiu el màxim nombre de recursos possible, és a dir, cinc títols, quatre descripcions, i imatges i vídeos en diferents orientacions. Consulteu la taula següent per obtenir més informació:
Tipus Recurs Mínim Màxim Recomanat
Text URL final 1 1
Títol 3 15 15
Description (Descripció) 1 5 5
Nom de l'empresa 1 1
Crida a l'acció 1 1
Imatge Horitzontal 1 20 3
Imatge quadrada 1 20 3
Imatge vertical 0 20 1
Vídeo Vídeo 0 5 1

Exemple de com es poden utilitzar els grups de recursos:

Els grups de recursos serveixen per gestionar diferents tipus de recursos de creativitat, com ara text, imatges, vídeos, logotips i URL finals. Podeu crear un únic grup de recursos amb senyals de públic o també diversos grups de recursos per a URL finals diferents.

Nota: si l'expansió d'URL final està activada, pot ser que Google substitueixi l'URL final per una pàgina de destinació més rellevant en funció de la consulta de cerca de l'usuari i generi un títol, una descripció i altres recursos dinàmics que coincideixin amb el contingut de la vostra pàgina de destinació. Obteniu més informació sobre els recursos creats automàticament.

Informe de recursos

L'informe de recursos enumera cadascun dels recursos que es fan servir en una campanya Màxim rendiment i us permet comparar el rendiment de diversos recursos. Per veure l'informe de recursos, heu de configurar una campanya Màxim rendiment. Obteniu més informació sobre els informes de recursos a Màxim rendiment.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now