Om Valideringsværktøj til dybe links

Valideringsværktøj til dybe links giver dig mulighed for at validere dybe links til enten hele din Android-app eller et bestemt applink eller et tilpasset skema i din app. Ved hjælp af værktøjet kan du se, sende og downloade en detaljeret rapport, der indeholder alle de tjek, der udføres af værktøjet på dit link, og hvordan de manglende konfigurationer skal rettes. Få flere oplysninger om dybe links.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Få adgang til Valideringsværktøj til dybe links

An animation showing how to access the Deep Link Validator.

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Planlægning på sektionsmenuen.
  3. Klik på Center for appannoncer.
  4. Du finder Valideringsværktøj til dybe links på menuen.

Sådan bruger du Valideringsværktøj til dybe links

Dybe links skaber stor værdi for dig og dine brugere: Bedre brugeroplevelse, større niveau af fastholdelse og nye muligheder for at engagere dine brugere og øge trafikken til din app.

Brug Valideringsværktøj til dybe links til at:

• Validere hele mobilappen eller et specifikt link.
  • Forstå de rettelser, du skal foretage, så alle dine links er konfigureret korrekt.
  • Downloade eller sende en rapport, så du nemt kan dele denne indsigt med relevante interessenter i din organisation.
  • Foretage de nødvendige ændringer i din app og på dit website.

Validere en hel app eller et bestemt link

Du kan bruge værktøjet til at validere hele din app og få en komplet rapport over alle de links, der findes i din manifestfil, og om linkene er konfigureret korrekt. Du kan også vælge at validere et bestemt link for at sikre, at det er brugbart og fungerer efter hensigten.

Appvalidering – Android

Sådan validerer du alle dybe links i din app:

1. Vælge "Android" på rullemenuen.
  2. Vælg din app i Appvælger.
  3. Vælg Valider alle dybe links på rullemenuen.
  4. Klik på Valider.

Når du gør det, henter scanningen alle de dybe links, der findes i din app, og udfører de relevante tjek på hvert link.

Overordnet rapport- og downloadfunktionalitet

Du kan se, hvor mange af dine links der ikke virker, og hvilken appversion vi har valideret. Du kan også klikke på knappen for hele rapporten for at downloade eller sende rapporten til andre interessenter i din organisation.

Detaljeret tabel over appverificering

Bemærk! Hvis alle dine links er gyldige, vises der en liste over alle gyldige links.

Når vi har afsluttet valideringen, vil du se op til 3 faner i valideringstabellen.

Fanen med de domæner, som ikke bestod websitetjekkene:

An animation showing domains that failed website checks.

• Denne fane er baseret på domæner, da et domæne kan knyttes til flere apps og omvendt.
  • I tabellen kan du se en liste over de domæner, der ikke har bestået websitetjekkene, og hvor mange websitetjek de enkelte domæner ikke har bestået.
  • Når du klikker på "Se info", kan du se alle de tjek, der er blevet udført på dette domæne, hvilke som blev bestået og ikke bestået, og hvad du skal gøre for at løse problemerne bag de mislykkede tjek.
  • På siden "Se info" kan du klikke på fanen "Links under domæne" for at se alle de links, der er tilknyttet dette domæne.

Bemærk! Hvis et eller flere af domænerne i din app ikke består websitetjekkene, fungerer applinkene i din app ikke, som de skal. Når der klikkes på de pågældende links, startes appen muligvis, men den dialogboks, som giver brugeren mulighed for at vælge, hvilken app der skal åbne linket, vises.

Fanen med de links, der ikke bestod apptjekkene:

An animation showing links that failed app checks.

• I tabellen kan du se en liste over de links, der ikke bestod apptjekkene pr. link, om de blev valideret som et applink eller et brugertilpasset webadresseskema, og hvor mange apptjek de ikke bestod.
  • Du kan klikke på Se info for at se en detaljeret visning af alle de udførte tjek, hvilke der er blevet bestået eller ikke bestået, og hvordan du har løst problemerne med de mislykkede.
Alle andre linktjek end tjek af brugertilpassede webadresseskemaer kræver en anden konfiguration.

Fanen med gyldige links:

An animation showing a valid link.

• I tabellen kan du se en liste over de links, der ikke bestod apptjekkene pr. link, om de blev valideret som et applink eller et brugertilpasset webadresseskema.
  • Du kan klikke på "Vis linkrapport" for at se en forhåndsvisning (hvis tilgængelig) og en QR-kode for den landingsside, som dette dybe link fører til i appen, samt alle de relaterede tjek, vi har udført for dette link.

Filtrering

For at gøre det nemmere for dig at prioritere dataene kan du filtrere domænerne og linkene i tabellerne baseret på antallet af ikke-beståede tjek eller typen af ikke-beståede tjek.

Appvalidering – iOS

Følg denne vejledning for at validere alle de dybe links i din app:

1. Vælg "iOS" i rullemenuen.
  2. Vælg din app i Appvælger.
  3. Vælg Valider alle dybe links på rullemenuen.
  4. Klik på Tilføj appdomæner.

Når du har valideret alle de dybe links i din app, åbnes der en svævende vindue. Vælg følgende i det svævende vindue:

1. Matchende Android-app: Vælg den tilsvarende Android-app med iOS-appen.
  2. Tilføj dine egne domæner: Vælg de domæner, du vil validere.
  3. Klik på Anvend for at validere.

Validatoren henter alle de domæner, der findes i Android-appen, sammen med de domæner, du har angivet, og udfører derefter de relevante tjek.

Detaljeret tabel over appverificering

The image displays the App validation screen.

Når valideringen er fuldført, kan du se op til 3 faner i valideringstabellen.

1. Fanen med de domæner, som ikke bestod websitetjekkene:
    1. I tabellen kan du finde listen over domæner, der ikke bestod et eller flere websitetjek, og antallet af ikke-beståede websitetjek for hvert domæne.
    2. Når du vælger "Se oplysninger", kan du se alle de tjek, der er udført på domænet, hvilke tjek der er bestået og ikke bestået, og et forslag til, hvordan du kan løse problemerne med de mislykkede tjek.
  2. Domæner, som har bestået websitetjekkene:
    1. I tabellen kan du se listen over links, som har bestået websitetjekkene, og du kan vælge "Se info" for hvert domæne. Klik på "App Check-validering" under "Se info", og scan QR-koden for at sikre, at det dybe link er konfigureret korrekt i appen.
  3. Fanen med domæner med anbefalede opdateringer:
    1. I tabellen kan du se listen over links, hvor nogle opdateringer anbefales. Disse opdateringer anbefales på baggrund af Apples retningslinjer for udviklere. Du kan vælge "Se info" for hvert domæne. Klik på "App Check-validering" under "Se info", og scan QR-koden for at sikre, at det dybe link er konfigureret korrekt i appen.

Validering af specifikt link

The image displays the Specific link validation screen.

Sådan validerer du et specifikt link:

1. Vælg "Android" eller "iOS" i rullemenuen.
  2. Vælg din app i Appvælger.
  3. Vælg Valider et dybt link på rullemenuen.
  4. Angiv det link, du vil validere.
  5. Klik på Valider.

Når du klikker på "Valider", udføres de relevante tjek af dit link.

Verificeringsresultater – Android

The image displays the Verification results screen.

Når linket er valideret, kan du se, hvilke tjek værktøjet udførte på dit link, hvor mange der bestod eller ikke bestod, om linket blev valideret som et applink eller et brugertilpasset webadresseskema, og hvilken appversion der blev valideret. Vær opmærksom på, at alle andre linktjek end tjek af brugertilpassede webadresseskemaer kræver en anden konfiguration.

Du kan også klikke på knappen for hele rapporten for at downloade eller sende rapporten til andre interessenter i din organisation.

Hvis det dybe link ikke er konfigureret korrekt, vises der en liste over de udførte app- og/eller websitetjek, hvilke der er bestået eller ikke bestået, og hvordan du løser problemerne.

Hvis det link, du har verificeret, er et gyldigt link, får du vist en forhåndsvisning (hvis det er muligt) og en QR-kode for den landingsside, som dette dybe link fører til i appen, og alle relaterede tjek, som værktøjet udførte for dette link. Forhåndsvisningen af dybe links afspejler dog ikke altid appens indhold helt korrekt, især hvis adgangen til appen er begrænset (hvis det f.eks. kræver et login, eller hvis man skal være et bestemt sted for at få adgang til den). Brug derfor QR-koden til at teste det dybe link på din egen enhed.

Verificeringsresultater – iOS

Efter valideringen kan du modtage en af følgende meddelelser:

• "Dette dybe link har bestået alle webtjek, men apptjek er stadig påkrævet."
  • "Det dybe link fungerer ikke"

Hvis du modtager den første meddelelse, skal du fortsætte med at installere appen og scanne QR-koden for at verificere, at det er den rigtige side, der åbnes i appen. Dette trin sikrer, at det dybe link er konfigureret korrekt i appen.

Hvis du modtager den anden meddelelse, skal du gennemgå de fundne fejl og en vejledning i, hvordan de rettes.

Bemærk! For iOS kan tilpassede skemaer ikke valideres. Det dybe link, der skal valideres, skal starte med "http" eller "https".

Vi kan kun validere websitetjek for iOS-apps. Appkonfiguration er stadig afgørende for, at alle validerede dybe links kan fungere.

Web to App Connect

Du kan konfigurere brug af dybe links og appkonverteringssporing via Web to App Connect-grænsefladen i Google Ads. Når du har fuldført konfigurationen for begge, kan du give dine kunder en problemfri web til app-oplevelse og opnå i gennemsnit dobbelt så høj konverteringsrate for annonceklik, der lander i din app, sammenlignet med dit mobilwebsite.

Denne forbedrede oplevelse giver dine kunder mulighed for nemmere at fuldføre deres tilsigtede handling, uanset om de køber, tilmelder sig eller lægger varer i kurven. I Web to App Connect-grænsefladen kan du desuden spore disse konverteringshandlinger i appen og få anbefalinger til, hvordan du kan forbedre din kampagne.

Følg de 3 trin nedenfor for at komme i gang med Web to App Connect:

1. Klik på ikonet Værktøjer Ikonet Værktøjer på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Planlægning på sektionsmenuen.
  3. Klik på Center for appannoncer. Dette fører dig til Web to App Connect-grænsefladen.

Få flere oplysninger om bedre konverteringer ved hjælp af Web to App Connect-grænsefladen.