PMF sobre els canvis a iOS 14

Aquest article respon a les preguntes més freqüents sobre els canvis en la política d'App Tracking Transparency (ATT) d'Apple i sobre com els canvis en el producte us poden afectar com a anunciant de Google Ads. La majoria dels anunciants no es veuran afectats. Obteniu més informació sobre les actualitzacions en el mesurament de campanyes a iOS 14.

Informes

Quina és la diferència entre els informes que veig per a les campanyes d'aplicacions i l'informe de SKAdNetwork, i què hi ha disponible als informes de partners d'atribució d'aplicacions?

Des del 30 d'abril de 2021, els informes de SKAdNetwork estan disponibles per a tots els anunciants de campanyes d'aplicacions. Els informes de SKAdNetwork són una de les diverses fonts de dades que cal tenir en compte per als informes de campanyes. En comparació amb la modelització de conversions de Google, SKAdNetwork té diferències bàsiques en la lògica i la configuració subjacents, la qual cosa pot provocar discrepàncies entre els dos mètodes.

Per millorar la qualitat i la coherència dels nostres informes modelitzats a la IU de Google Ads, estem aprofundint en les nostres integracions amb les dades de SKAdNetwork. Ara bé, és normal i previsible que hi hagi una certa discrepància entre tots dos. Obteniu més informació sobre aquestes dues metodologies i les pràctiques recomanades per a les campanyes d'aplicacions d'iOS.

D'altra banda, els partners d'atribució d'aplicacions (AAP) tenen accés a la mateixa informació de les conversions de campanyes d'aplicacions i de les de SKAdNetwork. Ara bé, els AAP no reben peticions d'atribució de conversions modelitzades, de manera que observareu diferències entre els informes de les campanyes d'aplicacions, de SKAdNetwork i dels AAP.

Quins detalls dels informes he d'esperar per a les dades de conversió recollides mitjançant els paràmetres d'URL nous?

Les dades de conversió mesurades amb els paràmetres nous es registren al mateix nivell de granularitat que el paràmetre GCLID de nivell individual utilitzant tècniques de modelització de conversions. Obteniu més informació sobre les actualitzacions en el mesurament de campanyes a iOS 14.

És possible que s'observin retards més grans en algunes de les meves campanyes d'aplicacions a iOS a causa de la modelització de conversions?

Sí, les conversions modelitzades de les campanyes d'aplicacions poden tardar fins a 5 dies a mostrar-se; aquest és el comportament esperat. Aquest retard de la modelització se suma als retards en la conversió existents. Tingueu present que els informes del rendiment recent de les campanyes seguiran veient-se afectats pels retards de la modelització, de manera que encara podeu esperar fluctuacions del rendiment.

Seguiment de conversions

Com funcionen els paràmetres d'URL nous quan la interacció amb l'anunci es produeix en un lloc web que no és de Google? Els anunciants han d'enviar el paràmetre a Google ells mateixos?

Quan qualsevol de les etiquetes pròpies de Google s'implementa en qualsevol lloc web, l'etiqueta transfereix el paràmetre apropiat quan detecta que la interacció amb l'anunci prové del trànsit d'iOS 14. Obteniu més informació sobre les actualitzacions en el mesurament de campanyes a iOS 14.

En quins casos s'utilitzen aquests paràmetres d'URL nous?

Aquests paràmetres d'URL nous poden mostrar-se quan un anunci s'origina en una superfície d'iOS afectada i es produeix una conversió posterior al web. Els paràmetres d'URL nous també es poden mostrar quan s'origina un anunci al web i hi ha conversions posteriors en una aplicació, com ara en el cas de l'enllaçament profund.

Com puc provar si el paràmetre d'URL nou funciona?

En una aplicació de Google, feu clic en un anunci que us porti a un lloc web. Inspeccioneu l'URL del lloc web i comproveu si es mostra el paràmetre “?wbraid=”.

Com funcionen els valors de conversió de SKAdNetwork amb les campanyes d'aplicacions?

Configurar l'esquema del valor de conversió de SKAdNetwork us pot ajudar a mesurar el rendiment dels esdeveniments a l'aplicació i a optimitzar les campanyes de manera més efectiva per obtenir accions posteriors a la instal·lació o un retorn objectiu de la inversió en publicitat.

Podeu configurar l'esquema de valor de conversió mitjançant Google Analytics 4, un partner d'atribució d'aplicacions aprovat per Google o l'API de Google Ads directament. És molt recomanable que els anunciants triïn un lloc per configurar l'esquema de valor de conversió. Els esquemes de valor de conversió configurats a través de Google Analytics 4 es poden exportar amb l'API Admin. També volem introduir la capacitat d'utilitzar el vostre esquema per millorar l'optimització de les campanyes d'aplicacions de cost per acció objectiu (CPA objectiu) i de retorn objectiu de la inversió en publicitat (ROAS objectiu). Actualment, està disponible en versió beta limitada.

Obteniu informació sobre com podeu configurar l'esquema de valor de conversió de SKAdNetwork i sobre les pràctiques recomanades per a les campanyes d'aplicacions d'iOS.

Com és mesurament de conversions al dispositiu de Google en comparació amb el de SKAN?

El mesurament de conversions al dispositiu proporciona informació de conversió comparable al de SKAdNetwork, amb dades estructurades per optimitzar les campanyes de la millor manera possible. El mesurament de conversions al dispositiu també garanteix que la cerca de coincidències es dugui a terme al dispositiu i que no s'enviï informació de l'usuari fora del dispositiu de manera que es pugui identificar. Obteniu més informació sobre el mesurament de conversions al dispositiu.

Quines mètriques es recullen amb el mesurament de conversions al dispositiu?

El mesurament de conversions al dispositiu ajuda a mesurar les instal·lacions d'aplicacions i les accions des de l'aplicació de les campanyes d'aplicacions d'iOS, alhora que manté la privadesa de la informació de l'usuari. L'atribució al dispositiu utilitza els correus electrònics que proporcioneu des de l'experiència d'inici de sessió de l'aplicació, per exemple, amb Google Analytics for Firebase (GA4F). L'SDK de Google Analytics for Firebase garanteix que només s'enviïn fora del dispositiu als servidors de Google dades de conversió sense identificar. No s'envia cap informació d'usuari des del dispositiu de manera que es pugui identificar.

Quins són els avantatges d'incloure l'SDK de Google Analytics for Firebase a la meva aplicació d'iOS, més enllà de la integració de SKAdNetwork?

A més de registrar les vostres aplicacions per a l'atribució de SKAdNetwork, Google Analytics for Firebase també ofereix els avantatges següents:
  • Mesura automàticament les interaccions clau, com ara el primer cop que s'obre l'aplicació i les compres des de l'aplicació, dels usuaris que han donat el consentiment. Obteniu més informació sobre els esdeveniments recollits automàticament.
  • Us permet utilitzar les eines de mesurament de conversions al dispositiu per a iOS de Google i millorar la modelització de conversions i els informes per a les campanyes d'aplicacions d'iOS.
  • Us permet experimentar amb missatges explicatius per comunicar per què els vostres usuaris han d'activar els anuncis personalitzats.
  • Garanteix que les vostres campanyes seran compatibles amb les properes innovacions de Google relatives al mesurament segur pel que fa a la privadesa.
  • Us ajuda a unificar les dades a l'aplicació i al lloc web. Obteniu informació sobre com podeu configurar Analytics per a un lloc web o aplicació.

Rendiment

Quin és l'impacte de superar el màxim recomanat de 8 campanyes d'aplicacions per generar instal·lacions?

Us recomanem que consolideu les campanyes d'instal·lació d'aplicacions per tenir-ne un màxim de 8 per a cadascuna de les aplicacions d'iOS, perquè això ajuda a mantenir un rendiment òptim tenint presents les limitacions de campanyes de SKAdNetwork. Publicar 8 campanyes o menys garanteix que cada campanya tingui senyals de conversió suficients. Tot i que no és un límit estricte, si se superen les 8 campanyes per aplicació, empitjoraran el rendiment i els informes de SKAdNetwork. Obteniu més informació sobre la manera com Google ajuda els desenvolupadors d'aplicacions a preparar-se per a les actualitzacions que Apple aplicarà a la política d'ATT d'iOS 14.

Modelització de conversions

Com modelitza Google les conversions quan no hi ha cap identificador compartit entre les conversions i les interaccions amb anuncis o quan no es poden mesurar les conversions?

Separem les interaccions amb els anuncis en funció de si hem pogut observar l'enllaç entre un anunci i una conversió.

Després, identifiquem un grup d'usuaris amb un comportament similar al grup observable i en calculem els percentatges de conversió corresponents. També analitzem altres factors, com ara el tipus de dispositiu, l'hora del dia i el sistema operatiu, per avaluar la similitud.

La IA de Google està entrenada perquè determini la probabilitat de conversió entre tots els usuaris que han interactuat amb l'anunci, fins i tot aquells que no s'han observat directament per restriccions del navegador o del sistema operatiu. Apliquem aquestes tècniques d'entrenament de manera exclusiva per a les necessitats empresarials específiques de cada anunciant.

A continuació, validem que els nostres models siguin representatius aprofitant dades d'altres senyals de calibratge, com ara l'historial de tendències de les conversions. Obteniu més informació sobre les conversions en línia modelitzades.

Quins són alguns dels senyals que s'utilitzen per potenciar la modelització de conversions de Google?

Tot i que cada model és lleugerament diferent, alguns dels senyals que utilitzem són, per exemple, el tipus de dispositiu, el tipus de conversió, l'hora del dia, el país i el navegador. Obteniu més informació sobre les conversions en línia modelitzades.

Ofertes

Com afecten aquestes solucions noves de mesurament per a iOS les meves ofertes?

Els nostres sistemes d'ofertes depenen de les solucions de mesurament que es fan servir per recollir dades, com ara l'etiqueta de Google (gtag.js), Google Tag Manager (gtm.js) i Google Analytics for Firebase. A mesura que desenvolupem noves solucions de mesurament, com ara la modelització de conversions i els paràmetres d'URL nous, supervisem de prop l'efecte que tenen en els nostres sistemes d'ofertes i fem els ajustos pertinents.

Les campanyes que utilitzen Smart Bidding continuaran definint ofertes basades en el mesurament més precís disponible. Tanmateix, us recomanem que us prepareu per als canvis anteriors supervisant atentament el rendiment i la publicació de totes les campanyes difoses entre el trànsit d'iOS. Si cal, podeu fer ajustos als pressupostos i als objectius de cost per acció (CPA) o de retorn de la inversió en publicitat (ROAS) de Smart Bidding que us permetin assolir els vostres objectius. Per exemple, si voleu incrementar la despesa, podeu augmentar els objectius de CPA o reduir els objectius de ROAS en funció de les vostres necessitats.

Si publiqueu campanyes d'aplicacions amb l'estratègia d'ofertes ROAS objectiu, heu de canviar a CPA objectiu immediatament. Obteniu més informació sobre la manera com Google ajuda els desenvolupadors d'aplicacions a preparar-se per a les actualitzacions que Apple aplicarà a la política d'ATT d'iOS 14.