Om målgrupperapportering

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon, åbn fanen "Målgrupper, søgeord og indhold", og klik på Målgrupper for at få flere oplysninger. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk.

Målgrupperapportering viser dig, hvordan målgrupper klarer sig. Dette omfatter effektivitetsmetrics på annoncegruppe-, kampagne- og kontoniveau for demografiske segmenter, målgruppesegmenter og ekskluderinger. I målgrupperapporten kan du også nemt administrere din målretning efter målgruppe. Få flere oplysninger om målretning efter målgruppesegmenter

Se disse omfattende målgrupperapporter ved at vælge fanen "Målgrupper" i navigationsmenuen til venstre.

Fordele

• Samlet visning og administration af målgruppedemografi, målretning efter segment og målgruppeekskluderinger. Rapporten tilbyder nem administration og sporing.
  • Omfattende rapportering, der viser effektivitetsmetrics på kampagne-, annoncegruppe- og kontoniveau. Få et samlet overblik over din målretning efter målgrupper.
  • Valgmuligheder for visning af forskellige datasæt ved at vælge forskellige diagramvisninger.

Der er 5 centrale moduler i din målgrupperapport:

1. Oversigtskortet Målgruppe (Tilgængeligt hvis du ser rapporten for en specifik annoncegruppe): Angiver navnet på målgruppen og dens segmenter og ekskluderinger. Du kan bruge oversigtskortet Målgruppe til at redigere målgruppen ved at klikke på blyantikonet Rediger, og du kan ændre målgruppen ved at klikke på Skift målgruppe. Få flere oplysninger om, hvordan du redigerer og opdaterer dine målgrupper
  2. Oversigten Målgruppeeffektivitet: Oversigt over, hvordan din målgruppe klarer sig, samt hvor godt optimeret, automatiseret målretning klarer sig, hvis nogen af dine kampagner bruger optimeret målretning. Hvis du ser den overordnede rapport for din konto, vil du se et samlet diagram med effektivitet for alle målgrupper, der bruges på din konto.
  3. Demografi: Kategoriser disse rapporter efter alder, køn, forældrestatus eller husstandsindkomst.
  4. Målgruppesegmenter: Rapporter om, hvor godt du målretter mod grupper af personer med bestemte interesser og hensigter. Blandt disse kan nævnes:
    • Interessebaserede segmenter: Målretning baseret på folks interesser og vaner.
    • Segmenter på markedet: Målretning baseret på seneste købshensigt.
    • Tilsvarende segmenter: Målretning baseret på interesser, der minder om dine websitebesøgende eller nuværende kunders interesser.
    • Detaljerede demografiske segmenter: Målretning baseret på forskellige livsoplysninger.
    • Dine datasegmenter: Målretning mod personer baseret på dine kundedata eller de personer, der har besøgt dit website eller dine apps.
    • Tilpassede segmenter: Målretning baseret på dit kampagnemål, herunder målretning baseret på brugernes interesser, vaner og købshensigt.
    • Segmenter for livsbegivenheder: Målretning mod personer, der er midt i vigtige livsbegivenheder.
  5. Ekskluderinger: Rapporter om ikke-relaterede målgruppesegmenter, som du har ekskluderet fra din annoncemålretning.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Administrer din målgruppeoversigt

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold på sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgrupper.
  4. I oversigten Målgruppe skal du vælge Kampagnevisning, Annoncegruppevisning eller Kontovisning på rullemenuen for at filtrere efter det rapporteringsniveau, du vil se.
  5. Vælg den metric, der skal vises i diagrammet, ved hjælp af rullemenuen med metrics øverst til højre, f.eks. "Konverteringer".
  6. Et linjediagram er angivet som standard. Hvis du vil ændre det til et andet diagram, skal du klikke på ikonet Diagram Segment øverst til højre og vælge en anden diagramvisning.
  7. Klik på Vis tabel for at få vist "Status", "Konverteringer", "Eksponeringer", "Antal klik" og andre metrics. Du kan klikke på ikonet Kolonner Et billede af Google Ads-kolonneikonet for at vælge andre metrics til tabellen.

Administrer din demografiske målretning og dine rapporter

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold på sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgrupper.
  4. I modulet "Demografi" skal du vælge Kampagnevisning, Annoncegruppevisning eller Kontovisning på rullemenuen for at filtrere efter det rapporteringsniveau, du vil se.
  5. Vælg en demografisk fane: Alder, Køn, Husstandsindkomst, Forældrestatus eller Kombination.
    1. Du kan angive dine præferencer for kombinationen af demografiske oplysninger ved at vælge specifikke demografiske grupper på rullemenuen "Kombination".
  6. Klik på Vis tabel for at se "Brandpåvirket bruger", "Pris pr. brandpåvirket bruger", "Absolut brandpåvirkning", "Interaktioner", "Interaktionsrate", "Konverteringer", "Pris", eksponeringer og andre metrics.
  7. Klik på ikonet Kolonner Et billede af Google Ads-kolonneikonet for at hente yderligere metrics til din rapportering.
  8. Hvis du vil foretage ændringer i din målretning, skal du i modulet "Demografi" vælge fanen for den demografiske gruppe, du vil redigere. Klik på Rediger demografiske oplysninger.
    1. Klik på Vælg annoncegruppe.
    2. Vælg den kampagne eller annoncegruppe, du vil opdatere, på rullemenuen.
    3. Du får vist hele listen over demografiske grupper. Markér de grupper, du vil inkludere.
    4. Klik på Gem demografiske oplysninger.

Administrer din målretning efter målgruppesegment og dine rapporter

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold på sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgrupper.
  4. I modulet "Målgruppesegmenter" kan du se en oversigt med metrics, herunder antal klik, eksponeringer, konverteringsværdi og pris. Oversigten kan indeholde et diagram. Klik på Diagramtype for at vælge andre tilgængelige diagramvisninger.
  5. Vælg Kampagnevisning, Annoncegruppevisning eller, hvis det er tilgængeligt, Kontovisning på rullemenuen for at filtrere efter det rapporteringsniveau, du vil se.
  6. Klik på Vis tabel for at se status, antal klik, konverteringsværdi, eksponeringer, konverteringer, pris og andre metrics efter Målgruppesegment.
  7. Klik på ikonet Kolonner Et billede af Google Ads-kolonneikonet for at hente yderligere metrics til din rapportering.
  8. Du kan foretage redigeringer i målgruppesegmenter på to måder:
    • Klik på afkrydsningsfeltet Blåt afkrydsningsfelt til højre for segmenter, du vil redigere.
      1. Klik på Rediger på den blå menulinje for at aktivere, fjerne, oprette eller sætte en automatisk regel på pause eller ændre budjusteringer, maksimale CPC-bud eller maksimale CPM-bud.
    • Klik på Rediger målgruppesegmenter.
      1. Klik på Vælg en annoncegruppe.
      2. Vælg "Målretning" eller "Observation".
      3. Klik på afkrydsningsfeltet Blåt afkrydsningsfelt ud for segmenter, du vil tilføje. Fjern tilknyttede segmenter, som du ikke vil inkludere, ved at klikke på ikonet X Rødt kryds ud for dem.
      4. Klik på Gem målgruppesegmenter.

Administrer dine ekskluderinger

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold på sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgrupper.
  4. I modulet "Ekskluderinger" kan du se en liste over ekskluderede segmenter med type, hvor segmenterne er ekskluderet fra, og niveauet af ekskluderingen.
  5. Hvis du vil fjerne ekskluderinger, skal du klikke på afkrydsningsfeltet Blåt afkrydsningsfelt til højre for det ekskluderede segment og derefter klikke på Fjern på den blå menulinje.
  6. Klik på Rediger ekskluderinger for at redigere ekskluderinger.
    1. Vælg Kampagne eller Annoncegruppe på rullemenuen under "Ekskluder fra".
    2. Markér afkrydsningsfeltet Blåt afkrydsningsfelt ud for segmenter, du vil ekskludere. Fjern tilknyttede segmenter, som du vil ekskludere, ved at klikke på ikonet X Rødt kryds ud for dem.
    3. Klik på Gem ekskluderinger af målgruppesegment.