Sobre els informes de públics

A fi d'oferir una visualització completa i consolidada dels públics i de simplificar-ne la gestió i l'optimització, trobareu les millores següents a Google Ads:

• Informes de públics nous
    Ara, els informes detallats sobre les dades demogràfiques, els segments i les exclusions de públic es consoliden en un sol lloc. Feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon, obriu la pestanya "Públics, paraules clau i contingut" i feu clic a Públics. Des d'aquesta pàgina d'informes també podeu gestionar fàcilment els públics. Obteniu més informació sobre els informes de públics.
  • Termes nous
    Hem afegit termes nous als informes de públics i a tot Google Ads. Per exemple, ara els "tipus de públics" (que inclouen els públics personalitzats, els actius al mercat i els afins) s'anomenen segments de públic, i en lloc de "remàrqueting" parlem de "les vostres dades". Obteniu més informació sobre l'actualització de termes i frases relacionats amb els públics.

Els informes de públics mostren el rendiment dels vostres públics. Això inclou mètriques de rendiment (als nivells de grup d'anuncis, campanya i compte) sobre les dades demogràfiques, els segments de públic i les exclusions. Els informes de públics també us permeten gestionar fàcilment la segmentació per públic. Més informació sobre la segmentació per públic

Per consultar aquests informes de públics exhaustius, seleccioneu la pestanya "Públics" al menú de navegació de la pàgina que es mostra a l'esquerra.

Avantatges

• Visualització i gestió consolidades de les dades demogràfiques, la segmentació per segment i les exclusions de públic. Els informes faciliten tant la gestió com el seguiment.
  • Informes exhaustius que mostren en un sol lloc totes les mètriques de rendiment als nivells de campanya, grup d'anuncis i compte. Obteniu una visió integral de l'efectivitat de la vostra segmentació per públic.
  • Opcions per consultar diferents fragments de les dades seleccionant les diverses visualitzacions de gràfic.

Els informes de públics tenen cinc mòduls clau:

1. Targeta de resum del públic (disponible si esteu consultant l'informe d'un grup d'anuncis concret): proporciona el nom del públic i els seus segments i exclusions. Podeu utilitzar la targeta de resum del públic per editar-lo fent clic a la icona de llapis Edita. Podeu canviar el públic fent clic a Canvia el públic. Informació sobre com es poden editar i actualitzar els públics
  2. Gràfic de resultats del rendiment del públic: mostra un resum del rendiment del públic, així com el rendiment de la segmentació automatitzada i optimitzada si teniu alguna campanya que faci servir la segmentació optimitzada. Si esteu consultant l'informe per a tot el compte, veureu un gràfic consolidat amb el rendiment de tots els públics que s'utilitzen al compte.
  3. Dades demogràfiques: classifica aquests informes per edat, sexe, estat parental o ingressos familiars.
  4. Segments de públic: informa sobre l'efectivitat amb què esteu segmentant per grups de persones amb interessos i intencions específics. Poden incloure:
    • Segments de públic afí: segmentació basada en els interessos i els hàbits dels usuaris.
    • Segments al mercat: segmentació basada en la intenció de compra recent.
    • Segments similars: segmentació basada en els interessos semblants als dels visitants del lloc web o als dels clients existents.
    • Segments demogràfics detallats: segmentació basada en fets vitals a llarg termini.
    • Segments de les vostres dades: segmentació per usuaris basada en les vostres dades de client o en les persones que han visitat el vostre lloc web o aplicacions.
    • Segments personalitzats: segmentació basada en l'objectiu de la campanya, inclosa la segmentació basada en els interessos, els hàbits i la intenció de compra dels usuaris.
    • Segments d'esdeveniments vitals: segmentació pels usuaris que es troben en moments importants de la seva vida.
  5. Exclusions: informa de segments de públic no relacionats que heu exclòs de la segmentació d'anuncis.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Gestionar el gràfic de resultats del públic

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Públics.
  4. Al gràfic de resultats del públic, seleccioneu Visualització de campanya, Visualització de grup d'anuncis o Visualització de compte al menú desplegable per filtrar en funció del nivell d'informe que vulgueu.
  5. Seleccioneu la mètrica que voleu que es mostri al gràfic (per exemple, "Conversions") mitjançant el menú desplegable de mètriques que hi ha a la part superior dreta.
  6. De manera predeterminada es fa servir un gràfic de línies. Per canviar a un altre tipus de gràfic, feu clic a la icona Gràfic Segment de la part superior dreta i seleccioneu una altra visualització de gràfic.
  7. Feu clic a Mostra la taula per veure les mètriques "Estat", "Conversions", "Impressions" i "Clics", entre d'altres. Podeu fer clic a la icona Columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads per seleccionar altres mètriques a la taula.

Gestionar la segmentació demogràfica i els informes

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Públics.
  4. Al mòdul "Dades demogràfiques", seleccioneu Visualització de campanya, Visualització de grup d'anuncis o Visualització de compte al menú desplegable per filtrar en funció del nivell d'informe que vulgueu.
  5. Seleccioneu una pestanya de dades demogràfiques: Edat, Sexe, Ingressos familiars, Estat parental o Combinació.
    1. Podeu definir les vostres preferències pel que fa a les dades demogràfiques combinades seleccionant dades demogràfiques específiques al menú desplegable "Combinació".
  6. Feu clic a Mostra la taula per veure les mètriques "Usuari influït", "Cost per usuari influït", "Increment absolut de notorietat de marca", "Interaccions", "Taxa d'interacció", "Conversions", "Cost" i "Impressions", entre d'altres.
  7. Per incorporar més mètriques als informes, feu clic a la icona Columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads.
  8. Per fer canvis a la segmentació, al mòdul "Dades demogràfiques" seleccioneu la pestanya de les dades demogràfiques que vulgueu editar. Feu clic a Edita les dades demogràfiques.
    1. Feu clic a Seleccioneu un grup d'anuncis.
    2. Al desplegable, seleccioneu la campanya o el grup d'anuncis que vulgueu actualitzar.
    3. Veureu la llista completa de grups demogràfics. Marqueu els que vulgueu incloure.
    4. Feu clic a Desa les dades demogràfiques.

Gestionar la segmentació per públic i els informes

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Públics.
  4. Al mòdul "Segments de públic", obtindreu una visió general amb les mètriques, inclosos els clics, les impressions, el valor de conversió i el cost. Aquesta visió general pot incloure un gràfic. Feu clic a Tipus de gràfic per seleccionar altres visualitzacions de gràfic disponibles.
  5. Seleccioneu Visualització de campanya, Visualització de grup d'anuncis o, si escau, Visualització de compte al menú desplegable per filtrar en funció del nivell d'informe que vulgueu.
  6. Feu clic a Mostra la taula per veure l'estat, els clics, el valor de conversió, les impressions, les conversions, el cost i altres mètriques per segment de públic.
  7. Per incorporar més mètriques als informes, feu clic a la icona Columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads.
  8. Hi ha dues maneres de fer canvis als segments de públic:
    • Feu clic a la casella de selecció Blue checkbox. que hi ha a la dreta dels segments que voleu editar.
      1. A la barra de menú blava, feu clic a Edita per posar en pausa, activar, treure o crear una regla automàtica o per canviar els ajustos d'oferta, les ofertes de cost per clic (CPC) màxim o les ofertes de cost per cada mil impressions (CPM) màxim.
    • Feu clic a Edita els segments de públic.
      1. Feu clic a Seleccioneu un grup d'anuncis.
      2. Seleccioneu "Segmentació" o "Observació".
      3. Feu clic a la casella de selecció Blue checkbox. que hi ha al costat dels segments que voleu afegir. Traieu els segments connectats que no voleu incloure fent clic a la icona X marca x vermella que tenen al costat.
      4. Feu clic a Desa els segments de públic.

Gestionar les exclusions

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Públics.
  4. Al mòdul "Exclusions", hi veureu una llista de segments exclosos, amb el tipus de segment, els llocs d'on s'ha exclòs i el nivell de l'exclusió.
  5. Per treure exclusions, feu clic a la casella de selecció Blue checkbox. que hi ha a la dreta del segment exclòs i, tot seguit, feu clic a Treu, a la barra de menú blava.
  6. Per editar exclusions, feu clic a Edita les exclusions.
    1. Al menú desplegable que hi ha a "Exclou de", seleccioneu Campanya o Grup d'anuncis.
    2. Feu clic a la casella de selecció Blue checkbox. que hi ha al costat dels segments que voleu excloure. Traieu els segments connectats que voleu excloure fent clic a la icona X marca x vermella que tenen al costat.
    3. Feu clic a Desa les exclusions de segments de públic.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now