Bestridelse af en debitering (tilbageførsler)

Due to a technical issue with one of our payment processing partners, some Google Ads user's cards may have been recently overcharged. Google is working with the partner to initiate a refund of the incorrect charge. It may take 5–7 business days for the refund to appear on your card account.
Har du problemer med at forstå eller identificere en Google Ads-debitering? Brug denne fejlfinding til uidentificerede Google Ads-debiteringer.

Det kan ske, at man opdager en debitering, der ser forkert ud, på sin Google Ads-konto. Hvis du opdager en sådan debitering, skal du omgående kontakte Google Ads Support, især hvis du har mistanke om uautoriseret aktivitet.

Hvis du har kontaktet din bank i stedet og sendt en indsigelse mod debiteringen, kaldes din sag en tilbageførsel.

Når den debitering, du har bestridt, bliver en tilbageførsel

Når en bestridelse af en bestemt debitering sendes til dit pengeinstitut, kontakter pengeinstituttet Google for at få yderligere oplysninger og afgøre resultatet af tvisten set fra deres side.

Din bank vil i første omgang informere Google om, at der er foretaget en tilbageførsel. På dette tidspunkt vil Google gøre følgende:

1. Få besked om, at din bestridelse er blevet modtaget.
  2. Gennemgå detaljerne for bestridelsen og den dokumentation eller de beviser, du har fremsendt.
  3. Sende en afgørelse til din bank på baggrund af resultaterne af gennemgangen. Googles afgørelse kan være, at vi er enige eller uenige i den bestridelse, du har indgivet.

Du skal være opmærksom på følgende:

• Hvis Google er enig i den debitering, du har bestridt, vil debiteringen blive korrigeret. Det vil du kunne se i din transaktionshistorik, og du behøver ikke at gøre andet.
  • Hvis Google ikke er enig i den debitering, du har bestridt, og den kortudstedende bank ikke afgør tilbageførslen til din fordel, returneres debiteringen ikke til dig. Din konto forbliver aktiv.
  • Hvis Google ikke er enig i den debitering, du har bestridt, og den kortudstedende bank afgør bestridelsen til din fordel, vil din konto have en forfalden saldo. Hvis du vil fortsætte med at vise annoncer på din konto, skal du foretage en betaling.