Impacte de les regles de valor de conversió en el rendiment i Smart Bidding

Si actualment feu servir el valor de conversió amb Smart Bidding, sobretot si utilitzeu el ROAS objectiu, la maximització del valor de conversió, campanyes Màxim rendiment o campanyes intel·ligents de compres, podeu aplicar regles de valor de conversió per expressar millor el valor de les conversions en relació amb la vostra empresa i optimitzar a fi d'assolir conversions dels tipus d'usuaris que us resultin més valuosos.

Quan apliqueu una regla de valor de conversió al nivell de compte o de campanya, Smart Bidding tindrà en compte les regles actives en el moment de la subhasta per optimitzar les ofertes. Les regles de valor de conversió estan dissenyades per funcionar amb els nostres sistemes d'ofertes en el moment de la subhasta.

Quan convé utilitzar regles de valor de conversió amb Smart Bidding

• Alguns tipus de client són més valuosos per a la vostra empresa que d'altres, però no podeu registrar-ho al compte.
    • Per exemple, suposem que teniu una empresa de generació de contactes en línia que actualment assigna un valor de 5 € a cada contacte mitjançant Google Ads. Tanmateix, sabeu que els contactes de València acostumen a tenir el doble de valor. Amb les regles de valor de conversió, podríeu especificar aquesta distinció i Google Ads multiplicaria per 2 els valors dels usuaris de València.
  • Voleu optimitzar el valor del temps de vida dels clients potencials a Google Ads.
    • Per exemple, podeu utilitzar el valor del temps de vida a curt termini a Google Ads per determinar quins esdeveniments o públics us proporcionen un valor més alt. Podeu aplicar regles de valor tenint en compte aquests públics.
  • Actualment assigneu valors estàtics a les conversions, però en voleu assignar de més dinàmics segons el públic, el dispositiu o la ubicació per optimitzar els informes o les ofertes de ROAS objectiu i de maximització del valor de conversió.
    • Per exemple, pot ser que actualment assigneu un valor de 5 € a les trucades i de 20 € als registres. Ara bé, també és possible que determinats clients que completen una d'aquestes accions tinguin un valor més alt que d'altres. Per això, podeu aplicar regles de valor de conversió per multiplicar els valors de 5 € o 20 € per un valor d'ajust, o bé afegir-los aquest valor, de manera dinàmica segons les condicions definides.
  • Voleu més flexibilitat i control per assignar valors a les conversions de vendes a la botiga o de visites a la botiga d'acord amb els vostres objectius empresarials. Per exemple, definiu un valor de visita a la botiga al nivell de campanya que sigui superior al valor predeterminat del compte en campanyes que promocionin articles de preu elevat que es venen millor a les botigues. També podeu multiplicar el valor de les vendes a la botiga al nivell de compte per 0,8 per reduir el valor total fora de línia i equilibrar-lo respecte als objectius de creixement del comerç electrònic.
Nota: les regles de valor de conversió al nivell de campanya no afectaran el rendiment de les ofertes ni les conversions registrades d'altres campanyes. L'única excepció són les estratègies d'oferta de cartera en què els canvis fets en una campanya de la cartera poden tenir un petit impacte en el rendiment d'altres campanyes a causa de l'optimització de la cartera.

Treure regles de valor de conversió

Les ofertes de ROAS objectiu i de maximització del valor de conversió tenen com a objectiu generar el màxim valor de conversió possible, tenint en compte totes les regles que estan actives actualment en un compte. Si traieu una regla de valor de conversió, el nostre sistema reprendrà l'optimització segons la vostra definició actual de valor.