Actualitzacions en el mesurament de campanyes d'iOS 14

Com a resultat dels canvis en la política de l'App Tracking Transparency (ATT) d'Apple, veureu que hem fet algunes actualitzacions en la manera com registrem i mesurem la informació de les conversions dels anuncis difosos en trànsit d'iOS 14. Aquest article explica com us poden afectar els canvis en el producte com a anunciant de Google Ads. La majoria dels anunciants no es veuran afectats.

Podeu obtenir informació sobre com estem preparant els nostres partners per a les actualitzacions de la política d'iOS 14 d'Apple.

Impacte de l'ATT en l'identificador de clic de Google, en les conversions de lloc web i en les conversions fora de línia

Des que les polítiques de l'ATT d'Apple van entrar en vigor el 26 d'abril de 2021, ja no enviem l'identificador de clic de Google (GCLID) per al trànsit d'iOS 14 que provingui d'anuncis en diverses aplicacions de Google. El trànsit des d'altres fonts de Google no es veurà afectat i continuarà incloent els GCLID.

Com m'afectarà això?

Actualment, algunes aplicacions d'iOS de Google utilitzen informació (com ara l'IDFA d'Apple) que requeriria l'ATT. Les polítiques de l'ATT d'Apple impliquen que Google ja no utilitzarà aquesta informació i, per tant, no mostrarà la sol·licitud en aquestes aplicacions, d'acord amb les indicacions d'Apple.

Per aquest motiu, pot ser que trobeu una disminució dels GCLID als URL de les pàgines de destinació del trànsit procedent de les aplicacions d'iOS afectades. Només per al trànsit afectat:

• El paràmetre &gclid={GCLID} no s'afegirà als clics en anuncis i el paràmetre de ValueTrack {gclid} es definirà com a text buit.
  • És possible que trobeu una disminució de les conversions de lloc web registrades.
  • És possible que trobeu una disminució de les conversions fora de línia (importades de clics).

Què fa Google per ajudar

El març de 2021, vam introduir un paràmetre d'URL nou per complir les polítiques d'Apple i ajudar-vos a mesurar els resultats dels vostres anuncis a iOS.

Aquest paràmetre nou, &wbraid={WBRAID}, us ajudarà a atribuir les conversions a les campanyes publicitàries i funcionarà amb la modelització de conversions per oferir-vos un mesurament més precís a iOS.

Per admetre aquest paràmetre nou, l'etiqueta de Google (gtag.js), Google Tag Manager (gtm.js) i Google Analytics (analytics.js) amb un compte de Google Ads enllaçat establiran de manera predeterminada una galeta pròpia nova als vostres dominis. D'aquesta manera, les conversions s'atribuiran als anuncis subjectes a les polítiques de l'ATT.

Com sempre, podeu desactivar el seguiment de galetes pròpies en qualsevol moment; per fer-ho, només cal que desactiveu l'enllaçament de conversions a la configuració corresponent.

Preparar-se per als canvis d'iOS 14

Us recomanem que us prepareu per a aquests canvis duent a terme les accions següents:

• Assegureu-vos que hàgiu implementat correctament l'etiqueta de Google (gTag.js o Google Tag Manager) al vostre lloc web.
  • Malgrat que la majoria d'anunciants no hauran de canviar el seu lloc web, és possible que un percentatge reduït hagi de permetre-hi paràmetres d'URL arbitraris per garantir la continuïtat del mesurament de campanyes.
  • En el cas de les campanyes de vídeo i discovery que utilitzin el remàrqueting o la segmentació per llista de clients, heu d'activar l'expansió del públic, a més d'incloure públics similars en tots els grups d'anuncis.
Nota: aquest article s'actualitzarà per mantenir-vos al dia de les pràctiques recomanades relacionades amb els canvis d'iOS 14. Visiteu aquesta pàgina durant les pròximes setmanes per obtenir la informació més recent. Aquest article es va actualitzar per darrera vegada el 29 de març de 2023.

Consideracions sobre les ofertes per a les campanyes afectades

Les campanyes que utilitzen Smart Bidding continuaran definint ofertes basades en el mesurament més precís disponible. Tanmateix, us recomanem que us prepareu per als canvis anteriors supervisant atentament el rendiment i la publicació de totes les campanyes difoses en trànsit d'iOS. Si cal, també podeu fer ajustos als pressupostos i als objectius de cost per acció (CPA) o de retorn de la inversió en publicitat (ROAS) de Smart Bidding que us permetin assolir els vostres objectius. Per exemple, si voleu incrementar la inversió, podeu augmentar els objectius de CPA o reduir els objectius de ROAS en funció de les vostres necessitats.

Impacte de l'ATT en les conversions d'enllaç profund d'aplicació

Nota: si utilitzeu Google Ads per promocionar una aplicació d'iOS, podeu llegir l'article Pràctiques recomanades per a campanyes d'aplicacions d'iOS.

Si els anuncis inclouen enllaços profunds que dirigeixen els usuaris a les vostres aplicacions a iOS 14, és possible que també vegeu fluctuacions en les conversions des de l'aplicació quan les polítiques de l'ATT d'Apple entrin en vigor. Als informes, llançarem solucions per garantir que pugueu continuar obtenint el mesurament des de l'aplicació més precís a iOS.

Què fa Google per ajudar

El maig de 2021, vam introduir un paràmetre d'URL nou que podeu utilitzar per mesurar els resultats dels anuncis a iOS d'acord amb les polítiques d'Apple.

gbraid és el paràmetre nou que us pot ajudar a mesurar les conversions d'aplicació generades per campanyes publicitàries a iOS. Aquest paràmetre nou s'afegeix als URL de les pàgines de destinació quan l'etiquetatge automàtic està activat per a tots els clics d'iOS 14.5 o versions posteriors.

Avantatges d'utilitzar gBraid

• Descobriu estadístiques clau: obteniu un mesurament complet dels resultats de les campanyes publicitàries de Google i de les conversions d'aplicació a iOS.
  • Milloreu el rendiment de les campanyes: registreu les conversions d'iOS sense comptabilitzar amb gBraid per potenciar els models d'ofertes a fi de publicar anuncis de manera més eficient.

Com es pot configurar gBraid

1. Assegureu-vos que el vostre lloc web compleixi el següent:
  2. Activeu l'etiquetatge automàtic a la configuració del compte de Google Ads.
  3. Cerqueu la configuració del mesurament i seguiu les instruccions. Obteniu més informació sobre el seguiment de conversions d'aplicació amb un partner d'atribució d'aplicacions.

Firebase

• Heu d'utilitzar la versió més recent de l'SDK de Firebase (la versió 6.32.2 o una de posterior). Consulteu la guia de configuració de Google Analytics 4.
  • Si utilitzeu scenedelegateUI o swiftUI amb l'SDK de Firebase, contacteu amb el gestor de comptes de Google per obtenir més indicacions (si escau).

SDK o S2S d'Adjust

Per configurar i activar la integració de Google Ads amb Adjust, podeu seguir la guia d'Adjust sobre la configuració de Google Ads.

SDK d'Airbridge

Per configurar i activar la integració de Google Ads amb Airbridge, podeu seguir la guia d'usuari d'Airbridge sobre la integració de partners de Google Ads.

SDK o S2S d'AppsFlyer

Per configurar i activar la integració de Google Ads amb AppsFlyer, podeu seguir la guia sobre la integració d'AppsFlyer i Google Ads. Assegureu-vos que la reimplicació estigui activada i que tots els esdeveniments d'aplicació estiguin configurats a AppsFlyer.
  • Opció 1: SDK
  • Per activar l'atribució de la reimplicació, seguiu aquests passos:
    1. A AppsFlyer, aneu a "App Settings" (Configuració d'aplicacions).
    2. A la pestanya "Integration" (Integració), desplaceu-vos cap a la part inferior.
    3. Activeu el botó de commutació "Re-engagement attribution" (Atribució de reimplicació).
    4. A "Re-engagement click-through lookback window" (Període retroactiu dels clics d'entrada de reimplicació), seleccioneu un període retroactiu d'hores o de dies i, a continuació, definiu el control lliscant en el valor desitjat.
      • Aquest valor correspon al període de temps durant el qual s'ha d'iniciar l'aplicació perquè el clic es registri com a reimplicació. El període comença amb un clic a l'anunci.
    5. Feu clic a Desa.
  • Per configurar l'enviament de tots els esdeveniments d'aplicació, seguiu aquests passos:
    1. A AppsFlyer, aneu a "App Settings" (Configuració d'aplicacions).
    2. A la pestanya "Integration" (Integració), desplaceu-vos cap a la part inferior.
    3. Activeu el botó de commutació "In-app event postbacks" (Notificacions de conversió d'esdeveniments des de l'aplicació).
    4. Feu clic a Add event (Afegeix un esdeveniment) per afegir un SDK o un esdeveniment de servidor a servidor a la llista.
    5. A "Sending option" (Opció d'enviament), seleccioneu All media sources, including organic (Totes les fonts de mitjans, incloses les orgàniques) al menú desplegable.
    6. A "Send revenue" (Envia ingressos), seleccioneu Values & revenue (Valors i ingressos) al menú desplegable.
    7. Feu clic a Save integration (Desa la integració).
  • Opció 2: S2S

SDK o S2S de Branch

Per configurar i activar la integració de Google Ads amb Branch, podeu seguir la guia sobre la integració de Branch i Google Ads.

SDK o S2S de Kochava

Per configurar i activar la integració de Google Ads amb Kochava, podeu seguir la guia sobre la integració de Kochava i Google Ads.

SDK o S2S de Singular

Per configurar i activar la integració de Google Ads amb Singular, podeu seguir la guia de Singular sobre la configuració de la integració de l'atribució de Google Ads. A més, a "Event Postbacks" (Notificacions de conversió d'esdeveniments), seleccioneu "Send all events, regardless of attributed partner" (Envia tots els esdeveniments, independentment del partner d'atribució) al menú desplegable.

Importacions de conversions fora de línia (OCI)

• Heu de tenir permís per recollir i gestionar dades de conversió. Abans d'importar les dades de conversió al vostre compte de Google Ads, assegureu-vos que seguiu els estàndards de seguretat de Google en matèria de recollida de dades. Obteniu més informació sobre les importacions de conversions fora de línia.
  • Assegureu-vos que tots els paràmetres de clic es transfereixin correctament. Obteniu més informació sobre les pujades de conversions de clic.
Nota: actualment, el paràmetre gbraid només s'aplica a les campanyes de cerca, de compres, de display i Màxim rendiment. Podeu contactar amb el vostre gestor de comptes de Google per demanar-li que, a banda de les opcions de configuració que teniu, us inclogui a la llista d'accés permès a aquesta solució, en funció de la vostra configuració de mesurament.

Preparar-se per als canvis d'iOS 14

Us recomanem que us prepareu per a aquests canvis duent a terme les accions següents:

• Manteniu-vos al dia de les informacions més recents relacionades amb iOS 14 a través del vostre partner d'atribució d'aplicacions o bé actualitzeu Google Analytics for Firebase a la versió més recent per assegurar-vos que l'SDK sigui compatible amb el mesurament de conversions de Google a iOS, amb el paràmetre gbraid afegit.
  • Malgrat que la majoria d'anunciants no hauran de modificar el seu lloc web, és possible que un percentatge reduït hagi de permetre-hi paràmetres d'URL arbitraris (en aquest cas, "gbraid=") per garantir la continuïtat del mesurament de campanyes.
  • Si feu servir ofertes de cost per clic (CPC) manuals, no feu ajustos d'oferta de CPC (per compensar la disminució de conversions registrades per iOS) fins que es normalitzin les conversions des de l'aplicació registrades per iOS.
Nota: aquest article s'actualitzarà per mantenir-vos al dia de les pràctiques recomanades relacionades amb els canvis d'iOS 14. Visiteu aquesta pàgina durant les pròximes setmanes per obtenir la informació més recent. També podeu llegir les preguntes més freqüents sobre els canvis a iOS 14. Aquest article es va actualitzar per darrera vegada el 29 de març de 2023.