Generer flere potensielle salg fra søkeannonser

10. februar 2021

Forbrukere tar ofte kontakt med bedrifter for å innhente mer informasjon om produkter de vurderer å kjøpe. Med skjemautvidelser for potensielle salg kan du kommunisere med potensielle kunder ved å la dem oppgi informasjon direkte i annonsen din. For at du skal få generert flere potensielle salg, kan du nå vise et skjema for potensielle salg når folk trykker på overskriften i søkeannonsen din – i stedet for at brukerne viderekobles til en landingsside.

Example gif of a lead form appearing after tapping the headline of a Search ad
Et skjema for potensielle salg som åpnes som svar på et trykk på overskriften i annonsen.

Du kan komme i gang, ved å legge til et skjema for potensielle salg i en søkekampanje. Gå så til kampanjeinnstillingene, og velg «Vis alltid skjemaet for potensielle salg når folk har interaksjoner med denne annonsen»-alternativet. Etter at en potensiell kunde har sendt inn et skjema for potensielle salg, kan vedkommende velge å gå til nettstedet ditt eller tilbake til søkeresultatsiden.

I brukerstøtten for Google Ads kan du finne ut mer om skjemautvidelser for potensielle salg og kvalifikasjonskravene.

Skrevet av Katerina Daveynis og Saranath Raghavan, produktledere i Google Ads