Hantera rekommendationer som du väljer att tillämpa automatiskt

I denna artikel beskriver vi hur du hanterar rekommendationer som du har valt att tillämpa automatiskt. Läs mer om att tillämpa rekommendationer automatiskt

Välj att tillämpa rekommendationer automatiskt

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Rekommendationer under Översikt i menyn till vänster.
  3. Klicka på Tillämpa automatiskt uppe till höger.
  4. Välj vilka rekommendationer du vill tillämpa för varje kategori. Om du håller muspekaren över en specifik rekommendation visas mer information om fördelarna med att tillämpa den.
  5. Klicka på Spara för varje kategori.

Visa aktiverade rekommendationer

När du har valt att tillämpa en rekommendation automatiskt kan du se vilka rekommendationer som är aktiverade på fliken Historik på sidan Rekommendationer.

Du kan också se hur många gånger rekommendationen har tillämpats under den senaste veckan, när den användes senast och när du först valde att den skulle tillämpas automatiskt.

Inaktivera automatiskt tillämpade rekommendationer

Du kan när du vill inaktivera rekommendationer som tillämpas automatiskt från någon av dessa flikar:

Fliken Hantera

1. Avmarkera den rekommendation du vill inaktivera.
  2. Klicka på Spara.

Fliken Historik

1. Klicka på den rekommendation som du vill inaktivera.
  2. Klicka på Inaktivera.
  3. Ett bekräftelsemeddelande visas. Klicka på Bekräfta.
  4. En röd prick visas bredvid alla de automatiskt tillämpade rekommendationer som har inaktiverats.