Administrer automatisk bruk av anbefalinger

For å se undertekster på språket ditt må du slå på YouTube-teksting. Velg innstillingsikonet Bilde av ikonet for innstillinger i YouTube nederst i videospilleren, og velg så «Teksting» og ønsket språk.

I denne artikkelen skal vi forklare hvordan du kan administrere anbefalinger du har valgt å følge automatisk. Finn ut hvordan du kan følge anbefalinger automatisk

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Slå på automatisk bruk av anbefalinger

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Anbefalinger.
  3. Klikk på Bruk automatisk øverst til høyre.
  4. Du kan velge alle «Vedlikehold annonsene dine»- eller «Skap vekst i bedriften»-pakkene, eller du kan velge anbefalinger manuelt i hver kategori ved å vise «Vedlikehold annonsene dine»- eller «Skap vekst i bedriften»-rullegardinmenyen.
    • Klikk på Finn ut mer for å se mer informasjon om de enkelte anbefalingene.
  5. Klikk på Lagre for hver pakke eller anbefaling du har valgt.

Bekreft samtykke

Du kan bekrefte hvem som har registrert kontoen din, og når, via endringsloggen i kontoen:

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Anbefalinger.
  3. Klikk på Bruk automatisk øverst til høyre, og velg så Logg.
  • Her kan du sjekke når anbefalingen ble slått på for første gang.
  • Du kan også sjekke bruker-ID-en som valgte anbefalingene, ved å gå til endringsloggen.
  1. Filtrer etter datoen da kontoen ble aktivert, for å bruke anbefalinger automatisk.
Merk: Hvis du deltok i Control Center-betaversjonen før april 2021, kan det hende du ser en annen samtykkedato enn den faktiske samtykkedatoen. Dette skyldes en dataoverføring.

Spor anbefalingene du har slått på

Når du har slått på automatisk bruk av en anbefaling, kan du spore hvilke anbefalinger som er slått på, på Logg-fanen på Anbefalinger-siden. Du kan også se hvor mange ganger den aktuelle typen anbefaling er brukt den siste uken, når den ble fulgt sist, og når du for første gang valgte å bruke den.

Du kan motta ukentlige sammendrag av aktivitet knyttet til automatisk bruk på e-post ved å slå på varsler om kampanjedrift i innstillingene. Finn ut mer om innstillingene for e-postvarsler.

Slå av anbefalinger som brukes automatisk

Du kan når som helst slå av automatisk bruk av anbefalinger på en av disse fanene:

Administrer-fanen

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Anbefalinger.
  3. Klikk på Bruk automatisk øverst til høyre.
  4. Fjern avmerkingen for anbefalingen du vil slå av.
  5. Klikk på Lagre.

Logg-fanen

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Anbefalinger.
  3. Klikk på Bruk automatisk øverst til høyre, og klikk deretter på Logg-fanen.
  4. Velg anbefalingen du vil slå av.
  5. Klikk på Deaktiver.
  6. Du ser en rød prikk ved siden av alle de automatisk brukte anbefalingene som er slått av.

Linker til relatert innhold