Automatisch toegepaste aanbevelingen beheren

Zet YouTube-ondertiteling aan voor ondertiteling in uw eigen taal. Selecteer het icoon Instellingen Afbeelding van icoon voor YouTube-instellingen onderaan de videospeler, selecteer Ondertiteling en kies dan uw taal.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de aanbevelingen kunt beheren die u automatisch heeft laten toepassen. Meer informatie over hoe u aanbevelingen automatisch laat toepassen

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.

'Aanbevelingen automatisch toepassen' aanzetten

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik op Aanbevelingen.
  3. Klik rechtsboven op Automatisch toepassen.
  4. U kunt alle bundels 'Uw advertenties onderhouden' of 'Uw bedrijf laten groeien' selecteren, of handmatig aanbevelingen in elke categorie selecteren door de dropdownmenu's 'Uw advertenties onderhouden' of 'Uw bedrijf laten groeien' uit te vouwen.
    • Klik op Meer informatie als u meer wilt weten over elke aanbeveling.
  5. Klik op Opslaan voor elke bundel/aanbeveling die u heeft geselecteerd.

Toestemming bevestigen

Via de wijzigingsgeschiedenis van het account kunt u checken wie uw account heeft geregistreerd en wanneer:

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik op Aanbevelingen.
  3. Klik rechtsboven op Automatisch toepassen en selecteer Geschiedenis.
  • Hier kunt u zien wanneer de aanbeveling voor het eerst is aangezet.
  • Als u naar Wijzigingsgeschiedenis gaat, kunt u ook de gebruikers-ID bevestigen die zich heeft aangemeld voor de aanbevelingen.
  1. Filter op de datum waarop automatische toepassing van aanbevelingen is aangezet voor uw account.
Opmerking: Als u vóór april 2021 aan onze bètaversie van het controlecentrum heeft deelgenomen, ziet u als gevolg van een gegevensmigratie mogelijk een andere aanmeldingsdatum dan de daadwerkelijke datum waarop u zich heeft aangemeld.

De aanbevelingen bijhouden die u heeft aangezet

Nadat u automatische toepassing van een aanbeveling heeft aangezet, kunt u bijhouden welke aanbevelingen aan staan op het tabblad Geschiedenis van de pagina Aanbevelingen. U kunt ook zien hoe vaak die aanbeveling is toegepast in de afgelopen week, wanneer deze is toegepast en wanneer u deze voor het eerst heeft aangezet.

Als u via e-mail wekelijkse overzichten wilt krijgen van activiteit voor automatisch toepassen, zet u meldingen voor campagneonderhoud aan in Voorkeuren. Lees meer informatie over voorkeuren voor e-mailmeldingen.

Automatisch toegepaste aanbevelingen uitzetten

U kunt automatische toepassing van aanbevelingen altijd uitzetten via een van deze tabbladen:

Het tabblad Beheren

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik op Aanbevelingen.
  3. Klik rechtsboven op Automatisch toepassen.
  4. Vink de aanbeveling uit die u wilt uitzetten.
  5. Klik op Opslaan.

Het tabblad Geschiedenis

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik op Aanbevelingen.
  3. Klik rechtsboven op Automatisch toepassen en dan op het tabblad Geschiedenis.
  4. Selecteer de aanbeveling die u wilt uitzetten.
  5. Klik op Uitzetten.
  6. U ziet een rode stip naast alle automatisch toegepaste aanbevelingen die zijn uitgezet.