Administrer, hvilke anbefalingstyper der skal anvendes automatisk

I denne artikel kan du se, hvordan du administrerer anbefalinger, som du har valgt at anvende automatisk. Få flere oplysninger om automatisk anvendelse af anbefalinger

Tilvælg automatisk anvendelse af anbefalinger

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre.
  3. Klik på Anvend automatisk i øverste højre hjørne.
  4. Vælg, hvilke anbefalinger du vil anvende for hver kategori. Hvis du holder markøren over en specifik anbefaling, får du flere oplysninger om fordelene ved at anvende den.
  5. Klik på Gem for hver kategori.

Bekræft tilvalg

Du kan bekræfte, hvem der har tilmeldt din konto, og hvornår de har gjort det, via kontoens ændringshistorik:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre.
  3. Klik på Anvend automatisk øverst i højre hjørne, og vælg derefter Historik.
  4. Når du har valgt den dato, hvor din konto blev tilmeldt, skal du automatisk gå tilbage til kampagneoversigtsskærmen for at aktivere automatisk anvendelse.
  5. Klik på Ændringshistorik på sidemenuen til venstre.
  6. Filtrér efter den dato, hvor din konto blev tilmeldt automatisk anvendte anbefalinger.
Bemærk! Hvis du deltog i vores Kontrolcenter-beta inden april 2021, får du muligvis vist en anden tilmeldingsdato end den faktiske tilmeldingsdato på grund af en datamigrering.

Se aktiverede anbefalinger

Når du har valgt automatisk anvendelse af en anbefaling, kan du spore aktiverede anbefalinger på fanen Historik på siden Anbefalinger. Du kan også se, hvor mange gange den pågældende anbefaling er blevet anvendt den seneste uge, hvornår den senest er blevet anvendt, og hvornår du første gang valgte at anvende anbefalingen.

Deaktiver dine automatisk anvendte anbefalinger

Du kan til enhver tid deaktivere automatisk anvendte anbefalinger fra en af disse faner:

Fanen Administrer

1. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for den anbefaling, du vil deaktivere.
  2. Klik på Gem.

Fanen Historik

1. Klik på den anbefaling, du vil deaktivere.
  2. Klik på Deaktivér.
  3. Der vises en rød prik ud for alle automatisk anvendte anbefalinger, der er blevet deaktiveret.