Administrer automatisk anvendelse af anbefalinger

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

I denne artikel kan du se, hvordan du administrerer anbefalinger, som du har valgt at anvende automatisk. Få flere oplysninger om automatisk anvendelse af anbefalinger

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Aktivér automatisk anvendelse af anbefalinger

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Anbefalinger.
  3. Klik på Anvend automatisk i øverste højre hjørne.
  4. Du kan vælge alle grupperne "Administrer og optimer dine annoncer" eller "Skab vækst i din virksomhed", eller du kan vælge anbefalinger manuelt i hver kategori ved at udvide rullemenuerne "Administrer og optimer dine annoncer" eller "Skab vækst i din virksomhed".
    • Klik på Få flere oplysninger for at få flere oplysninger om hver anbefaling.
  5. Klik på Gem for hver pakke/anbefaling, du har valgt.

Bekræft tilvalg

Du kan verificere, hvem der har tilmeldt din konto, og hvornår de har gjort det, via kontoens ændringshistorik:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Anbefalinger.
  3. Klik på Anvend automatisk øverst i højre hjørne, og vælg derefter Historik.
  • Her kan du tjekke, hvornår anbefalingen blev aktiveret.
  • Du kan også bekræfte det bruger-id, der tilvalgte anbefalingerne, hvis du går til "Ændringshistorik".
  1. Filtrér efter den dato, hvor din konto blev aktiveret, for at anvende anbefalinger automatisk.
Bemærk! Hvis du deltog i vores Kontrolcenter-beta inden april 2021, får du muligvis vist en anden tilmeldingsdato end den faktiske tilmeldingsdato på grund af en datamigrering.

Spor de anbefalinger, du har aktiveret

Når du har aktiveret automatisk anvendelse af anbefalinger, kan du spore, hvilke anbefalinger der er aktiveret, på fanen Historik på siden "Anbefalinger". Du kan også se, hvor mange gange den pågældende anbefaling er blevet anvendt den seneste uge, hvornår den senest er blevet anvendt, og hvornår du første gang aktiverede anbefalingen.

Hvis du vil modtage ugentlige oversigter over automatisk anvendelse af aktivitet via mail, skal du aktivere notifikationer om kampagnevedligeholdelse i dine præferencer. Få flere oplysninger om præferencer for mailnotifikationer

Deaktiver de anbefalinger, der anvendes automatisk

Du kan til enhver tid deaktivere automatisk anvendte anbefalinger fra en af disse faner:

Fanen Administrer

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Anbefalinger.
  3. Klik på Anvend automatisk i øverste højre hjørne.
  4. Fjern markeringen af den anbefaling, du vil deaktivere.
  5. Klik på Gem.

Fanen Historik

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Anbefalinger.
  3. Klik på Anvend automatisk øverst til højre, og klik derefter på fanen Historik.
  4. Vælg den anbefaling, du vil deaktivere.
  5. Klik på Deaktiver.
  6. Der vises en rød prik ud for alle automatisk anvendte anbefalinger, der er blevet deaktiveret.