Følg eller avvis anbefalinger

For å se undertekster på språket ditt må du slå på YouTube-teksting. Velg innstillingsikonet Bilde av ikonet for innstillinger i YouTube nederst i videospilleren, og velg så «Teksting» og ønsket språk.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du følger anbefalinger. Finn ut mer om anbefalinger.

Følg anbefalinger

1. Klikk på Se på anbefalingen du vil følge.
  2. Klikk på Bruk. Du kan velge å følge alle anbefalingene av en bestemt type ved å klikke på Bruk alle på kortet med anbefalinger.
Merk: Nye søkeord må kanskje evalueres og godkjennes før de kan utløse visning av annonsen din.

Hvis du tar i bruk en anbefaling ved en feiltagelse, kan du angre dette på Endringslogg-siden i kontoen din.

Spor resultater

Vent en stund før du evaluerer hvordan kontoresultatene dine er påvirket av anbefalingene du har tatt i bruk. Vær oppmerksom på at anbefalinger du følger, kan ha en positiv effekt på resultatene dine, men enkelte resultatberegninger kan likevel bli dårligere på grunn av andre endringer du har gjort, sesongvariasjon og andre faktorer.

Alle endringene du har gjort ved å følge anbefalinger, vises på Endringslogg-siden i kontoen din.

Avvis anbefalinger

Det er du som best kjenner produktene dine og målene du har satt deg. Hvis anbefalinger ikke er relevant for annonsekampanjen eller ikke samsvarer med annonseringsmålene du har satt deg, kan du avvise enkeltforslag i anbefalinger.

Merk: For at anbefalingskort skal fjernes fra Google Ads, må du enten bruke eller avvise alle anbefalingene som er gruppert sammen. Hvis du bare godtar visse av, men ikke alle, anbefalingene, vises kortet i kontoen frem til du klikker på Avvis alle. Hvis det for eksempel vises ti søkeord på anbefalingskortet og du godtar fem, må du avvise anbefalingen for at kortet skal fjernes.
  1. Hold markøren over det øvre høyre hjørnet av forslaget.
  2. Se alle anbefalingene, og klikk på X-en hvis du vil avvise en anbefaling. Du kan også avvise en anbefaling i sin helhet ved å klikke på prikkeikonet på anbefalingskortet og velge Avvis alle.

Vær oppmerksom på følgende når du skal avvise anbefalinger:

• Anbefalinger du har avvist, kan bli vist igjen etter en forhåndsdefinert tidsperiode som varierer etter anbefaling, hvis kampanjen fortsatt er kvalifisert.
  • Hvis du avviser en anbefaling på kampanjenivå, avviser vi alle anbefalingene av samme type for den valgte kampanjen. I andre kampanjer med samme mulighet kan den aktuelle anbefalingstypen du nettopp avviste, bli vist igjen.
  • Hvis du avviser en anbefaling på kontonivå, blir ikke anbefalinger av samme type vist for andre kampanjer i kontoen før en forhåndsdefinert tidsperiode har passert, som varierer etter anbefaling.

Angre avviste anbefalinger

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Hvis du utilsiktet har avvist en anbefaling eller har ombestemt deg etter en avvisning, kan du angre avvisningen av anbefalingen via Anbefalinger-fanen.

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Anbefalinger.
  3. Klikk på Avvist-boblen øverst på siden.
  4. Klikk på prikkeikonet på anbefalingskortet du nettopp avviste, og velg så Opphev avvisningen for alle.

Linker til beslektet innhold