Suositusten käyttöönotto tai hylkääminen

Tässä artikkelissa kerrotaan suositusten käytöstä. Katso lisätietoja suosituksista.

Suosituksen ottaminen käyttöön

1. Klikkaa haluamasi suosituksen kohdalta Näytä.
  2. Klikkaa Käytä. Jos haluat ottaa käyttöön kaikki tietyntyyppiset suositukset, klikkaa suosituskortista Käytä kaikkia.
Huom. Uudet avainsanat on ehkä tarkistettava ja hyväksyttävä, ennen kuin niitä voidaan käyttää mainostesi käynnistämiseen.

Jos otit suosituksen käyttöön vahingossa, voit poistaa sen käytöstä tilisi Muutoshistoria-sivulta.

Kehityksen seuraaminen

Odota jonkin aikaa, ennen kuin arvioit käyttöön otettujen suositusten vaikutuksia tilisi tehokkuuteen. Muista, että tehokkuustiedoissa voi tapahtua heikkenemistä tekemiesi muiden muutosten, kausivaihtelun ja muiden tekijöiden vuoksi. Suositusten käyttöönotto voi silti parantaa tilisi tehokkuutta.

Kaikki suositusten käyttöönoton myötä tehdyt muutokset ovat nähtävissä tilisi Muutoshistoria-sivulla.

Suositusten hylkääminen

Tunnet omat tuotteesi ja tavoitteesi parhaiten itse. Jos suositus ei vaikuta osuvalta mainoskampanjasi kannalta tai ei vastaa mainontatavoitteitasi, voit hylätä suositukseen sisältyvän yksittäisen ehdotuksen.

1. Vie hiiri ehdotuksen oikean yläkulman päälle.
  2. Hylkää ehdotus klikkaamalla X-merkkiä. Voit myös hylätä koko suosituksen klikkaamalla suosituskortista kolmen pisteen kuvaketta ja valitsemalla "Hylkää kaikki".