Anvend eller afvis anbefalinger

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du bruger anbefalinger. Få flere oplysninger om anbefalinger

Anvend en anbefaling

1. Klik på Vis på den anbefaling, du vil bruge.
  2. Klik på Anvend. Hvis du vil anvende alle anbefalinger af en bestemt type, skal du klikke på Anvend alle på anbefalingskortet.
Bemærk! Nye søgeord skal muligvis gennemgås og godkendes, før de er kvalificerede til at aktivere visning af din annonce.

Hvis du anvender en anbefaling ved en fejl, kan du fortryde handlingen via siden Ændringshistorik på din konto.

Spor effektiviteten

Vent et stykke tid, før du evaluerer, hvordan dine anvendte anbefalinger har påvirket din kontos effektivitet. Vær opmærksom på, at en anvendt anbefaling kan have en positiv indvirkning på din effektivitet, selvom effektivitetsmetrics forværres på grund af andre ændringer, du har foretaget, f.eks. sæsonudsving og andre faktorer.

Alle de ændringer, du har foretaget ved at anvende anbefalinger, vises på siden Ændringshistorik på din konto.

Afvis anbefalinger

Det er dig, der kender dine produkter og mål bedst. Hvis en anbefaling ikke er relevant i forhold til din annoncekampagne eller dine annonceringsmål, kan du vælge at afvise et enkelt forslag inden for en anbefaling.

Bemærk! Anbefalingskort fjernes kun i Google Ads, når du enten anvender eller afviser alle de grupperede anbefalinger. Hvis du delvist accepterer anbefalinger, vises kortet på din konto, indtil du klikker på Afvis alle. Hvis dit anbefalingskort f.eks. viser 10 søgeord, og du accepterer 5, skal du afvise anbefalingen for at fjerne kortet.
  1. Hold markøren over det øverste højre hjørne af et forslag.
  2. Se alle anbefalinger, og klik på X for at afvise en anbefaling. Du kan også afvise en hel anbefaling ved at klikke på ikonet med tre prikker på anbefalingskortet og vælge Afvis alle.

Der er et par ting, du skal være opmærksom på i forbindelse med afvisning af anbefalinger:

• Afviste anbefalinger kan vises igen efter et forudindstillet tidsrum, der varierer efter anbefalingen, hvis kampagnen stadig er kvalificeret.
  • Hvis du afviser en anbefaling på kampagneniveau, afviser vi alle anbefalinger af samme type for den valgte kampagne. Hvis der er tale om andre kampagner med samme mulighed, vises der muligvis den anbefalingstype, du netop har afvist.
  • Hvis du afviser en anbefaling på kontoniveau, vises der ingen af denne type anbefalinger nogen kampagner på kontoen, før der er gået et forudindstillet tidsrum, der varierer efter anbefalingen.

Fortryd afvisning af anbefalinger

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Hvis du ved en fejl er kommet til at afvise en anbefaling eller har ombestemt dig, kan du fortryde afvisningen af anbefalingen via fanen "Anbefalinger".

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Anbefalinger.
  3. Klik på boblen Afvist øverst på siden.
  4. Klik på ikonet med tre prikker på det anbefalingskort, du lige har afvist, og vælg Fortryd alle afvisninger.