Last ned potensielle salg

Du kan laste ned de potensielle salgene dine som en CSV-fil eller via en webhook-integrasjon. Ettersom potensielle salg bare lagres i 30 dager, må du laste dem ned ofte.

CSV-filen er tom frem til du mottar det første potensielle salget.

Før du begynner

For at du skal kunne laste ned potensielle salg til Google Ads-kontoen din, må du ha standard tilgang eller administratortilgang.

Hvis du har en managerkonto, kan du bare laste ned potensielle salg fra en kundekonto hvis du gis eierskap av denne kontoen. I diagrammet nedenfor kan du se hvilke tilgangsnivåer som kreves for å laste ned potensielle salg fra ulike kontotyper.

Type Google Ads-konto Tilgangsnivå Kan laste ned potensielle salg
Personlig konto «Standard» eller «administrator» Grønt hakemerke
Personlig konto «Fakturering», «kun e-post» eller «lesetilgang» rødt x-tegn
Kundekonto «Standard» eller «administrator» Grønt hakemerke
Kundekonto «Fakturering», «kun e-post» eller «lesetilgang» rødt x-tegn
Managerkonto (gitt eierskap av kundekontoen) «Standard» eller «administrator» Grønt hakemerke
Managerkonto (gitt eierskap av kundekontoen) «Fakturering», «kun e-post» eller «lesetilgang» rødt x-tegn
Managerkonto (er ikke gitt eierskap av kundekontoen) «Standard» eller «administrator» rødt x-tegn

Sånn kan du laste ned potensielle salg

Du kan laste ned potensielle salg du får via en kampanje, fra Google Ads eller CRM-systemet ditt (avhengig av hvordan du velger å motta dem).

Google Ads

• CSV: Du får en enkel CSV-fil der kolonneoverskriftene tilsvarer det fullstendige spørsmålet, oversatt til språket i Google Ads-kontoen din.
  • CSV for CRM: Dette er en mer avansert CSV-fil der kolonnene tilsvarer feltnavnene – ikke det fullstendige spørsmålet. I delen med feltbeskrivelser i utviklerveiledningen vår finner du informasjon om hvordan feltnavn tilordnes spørsmål. Du kan så importere CSV-filen til CRM-systemet ditt.

CRM

• Webhook: Når du mottar potensielle salg via en webhook, identifiseres spørsmål via en kolonne-ID. I delen med feltbeskrivelser i utviklerveiledningen finner du informasjon om hvordan kolonne-ID-er tilordnes spørsmål. Alt du trenger å vite i forbindelse med integrasjonen, finner du i utviklerveiledningen. Du kan få potensielle salg overført direkte til CRM-systemet ditt ved å opprette en webhook-integrasjon.

Veiledning

Last ned potensielle salg i en CSV-fil

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser og utvidelser i sidemenyen, og klikk så på Utvidelser.
  3. Klikk på Skjema for potensielle salg på Utvidelser-siden.
  4. Klikk på CSV eller CSV for CRM under selve skjemautvidelsen.

Last ned potensielle salg fra skjemaer som er fjernet

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser og utvidelser i sidemenyen, og klikk så på Utvidelser.
  3. Klikk på Skjema for potensielle salg på Utvidelser-siden.
  4. Legg til et filter for Status > Fjernet, så får du se eventuelle skjemautvidelser for potensielle salg som er fjernet.
  5. Klikk på CSV eller CSV for CRM under skjemautvidelsen som er fjernet.

Last ned potensielle salg til CRM-systemet

Hvis du vil finne ut hvordan du kan laste ned potensielle salg til CRM-systemet ditt, kan du følge den systemspesifikke veiledningen eller kontakte administratoren for CRM-systemet ditt.