Last ned potensielle salg

Du kan laste ned de potensielle salgene dine i en CSV-fil, via en tredjeparts- eller webhook-integrasjon eller via Google Ads API. Ettersom potensielle salg bare lagres i 30 dager, må du laste dem ned ofte.

Merk: CSV-filen er tom frem til du mottar det første potensielle salget. Hvis du finner konverteringer tilskrevet skjemaelementet for potensielle salg, men det ikke finnes noen potensielle salg i CSV-filen, er konverteringene som vises i brukergrensesnittet sannsynligvis fra en annen konverteringshandling. Du kan bekrefte dette ved å segmentere dataene dine etter konverteringshandling. Finn ut mer om bruk av segmenter.

Før du begynner

For å laste ned potensielle salg fra Google Ads-kontoen din må du ha standard tilgang eller administratortilgang.

Hvis du har en managerkonto, kan du bare laste ned potensielle salg fra en kundekonto hvis du gis eierskap av denne kontoen. I diagrammet nedenfor kan du se hvilke tilgangsnivåer som kreves for å laste ned potensielle salg fra ulike kontotyper.

Type Google Ads-konto Tilgangsnivå Kan laste ned potensielle salg
Personlig konto «Standard» eller «administrator» Grønt hakemerke
Personlig konto «Fakturering», «kun e-post» eller «lesetilgang» rødt x-tegn
Kundekonto «Standard» eller «administrator» Grønt hakemerke
Kundekonto «Fakturering», «kun e-post» eller «lesetilgang» rødt x-tegn
Managerkonto (gitt eierskap av kundekontoen) «Standard» eller «administrator» Grønt hakemerke
Managerkonto (gitt eierskap av kundekontoen) «Fakturering», «kun e-post» eller «lesetilgang» rødt x-tegn
Managerkonto (er ikke gitt eierskap av kundekontoen) «Standard» eller «administrator» rødt x-tegn

Sånn kan du laste ned potensielle salg

Du kan laste ned potensielle salg du får via en kampanje, fra Google Ads eller CRM-systemet ditt, avhengig av hvordan du velger å motta dem.

Google Ads

• CSV: Med dette alternativet får du en enkel CSV-fil der kolonneoverskriftene tilsvarer det fullstendige spørsmålet, oversatt til språket i Google Ads-kontoen din.
  • CSV for CRM: Med dette alternativet får du en mer avansert CSV-fil der kolonnene tilsvarer feltnavnene – ikke det fullstendige spørsmålet. I delen med feltbeskrivelser i utviklerveiledningen vår finner du informasjon om hvordan feltnavn tilordnes spørsmål. Du kan så importere CSV-filen til CRM-systemet ditt.

CRM, integreringer med tredjeparter og Google Ads API

• Webhook: Når du mottar potensielle salg via en webhook, identifiseres spørsmål via en kolonne-ID. I delen med feltbeskrivelser i utviklerveiledningen finner du informasjon om hvordan kolonne-ID-er tilordnes spørsmål. Alt du trenger å vite i forbindelse med integrasjonen, finner du i utviklerveiledningen. Du kan få potensielle salg overført direkte til CRM-systemet ditt ved å opprette en webhook-integrasjon.
  • Integreringer med tredjeparter: Du kan bruke en leverandør av integreringer med tredjeparter til å sende data fra skjemaer for potensielle salg til CRM-systemet ditt automatisk ved hjelp av en webhook. Tredjeparten genererer webhooken automatisk og bruker den i skjemaelementet for potensielle salg i Google Ads. Det kan kreves en betalt konto for å kunne bruke disse tredjepartsleverandørene av integreringsløsninger for eksport av data fra skjemaer for potensielle salg:
  • Zapier: Vi har også en integrering av data fra skjemaer for potensielle salg med Zapier, som er en tredjeparts datapartner som bruker Google Ads API i stedet for en webhook. Finn ut mer om eksportering av potensielle salg via Zapier.
  • Google Ads API: Utviklere kan bruke Google Ads API direkte for å hente potensielle salg. Finn ut hvordan du kan hente potensielle salg via Google Ads API.

Veiledning

Last ned potensielle salg i en CSV-fil

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Elementer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Elementer.
  4. Klikk på Skjema for potensielle salg på Elementer-siden.
  5. Klikk på CSV eller CSV for CRM under skjemaelementet for potensielle salg.

Last ned potensielle salg fra skjemaer som er fjernet

1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Elementer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Elementer.
  4. Klikk på Skjema for potensielle salg på Elementer-siden.
  5. Legg til et filter for Status > Fjernet, så får du se eventuelle skjemaelementer for potensielle salg som er fjernet.
  6. Klikk på CSV eller CSV for CRM under skjemaelementet for potensielle salg som er fjernet.

Last ned potensielle salg til CRM-systemet

Hvis du vil finne ut hvordan du kan laste ned potensielle salg til CRM-systemet ditt, kan du følge den systemspesifikke veiledningen eller kontakte administratoren for CRM-systemet ditt.