Baixar els contactes

Podeu baixar els contactes com a fitxer CSV, mitjançant una integració de tercers o de webhook, o a través de l'API de Google Ads. Com que els contactes només s'emmagatzemen durant 30 dies, els haureu de baixar sovint.

Nota: el fitxer CSV està buit fins que no rebeu el primer contacte. Si trobeu conversions atribuïdes al recurs de formulari de contactes però no hi ha cap contacte al fitxer CSV, és probable que les conversions que es mostren a la IU es corresponguin amb una altra acció de conversió. Per confirmar-ho, segmenteu les dades per acció de conversió. Obteniu més informació sobre l'ús dels segments.

Abans de començar

Per baixar els contactes del compte de Google Ads, heu de tenir accés estàndard o administratiu.

Si teniu un compte de gestor, només podeu baixar els contactes des d'un compte de client si el compte en qüestió us en concedeix la propietat. Utilitzeu el gràfic següent per entendre els requisits del nivell d'accés per baixar els contactes.

Tipus de compte de Google Ads Nivell d'accés Capacitat de baixar contactes
Compte individual "Estàndard" o "Administratiu" Green_Checkmark
Compte individual "Facturació", "Només correu electrònic" o "Només de lectura" marca x vermella
Compte de client "Estàndard" o "Administratiu" Green_Checkmark
Compte de client "Facturació", "Només correu electrònic" o "Només de lectura" marca x vermella
Compte de gestor (el compte de client en concedeix la propietat) "Estàndard" o "Administratiu" Green_Checkmark
Compte de gestor (el compte de client en concedeix la propietat) "Facturació", "Només correu electrònic" o "Només de lectura" marca x vermella
Compte de gestor (el compte de client no en concedeix la propietat) "Estàndard" o "Administratiu" marca x vermella

Maneres de baixar els contactes

Els contactes que rebeu d'una campanya es poden baixar des de Google Ads o des del vostre sistema de gestió de relació amb els clients (CRM), en funció de com trieu rebre els contactes.

Google Ads

• CSV: aquesta opció proporciona un fitxer CSV senzill en què les capçaleres de columna són el nom complet de la pregunta, traduïda a l'idioma del vostre compte de Google Ads.
  • CSV per a CRM: aquesta opció proporciona un CSV més avançat en què les columnes són els noms de camp, en comptes dels noms de pregunta. Podeu consultar la secció de descripció de camps de la nostra guia per a desenvolupadors per entendre el mapatge entre els noms de camp i les preguntes. Després, el fitxer CSV es pot importar al CRM.

CRM, integracions de tercers i API de Google Ads

• Webhook: quan rebeu contactes a través d'un webhook, les preguntes s'identificaran amb un identificador de columna. Consulteu la secció de descripció de camps de la nostra guia per a desenvolupadors per entendre el mapatge entre els identificadors de columna i les preguntes. Per obtenir ajuda amb la integració, consulteu la nostra guia per a desenvolupadors. Crear la integració d'un webhook us permet rebre contactes directament al vostre CRM.
  • Integracions de tercers: podeu utilitzar un proveïdor d'integració de tercers per enviar automàticament dades de formularis de contactes a la vostra CRM mitjançant un webhook. El tercer generarà automàticament el webhook i l'aplicarà al vostre recurs de formulari de contactes de Google Ads. És possible que es requereixi un compte de pagament per poder utilitzar aquestes integracions de tercers per a l'exportació de contactes.
  • Zapier: també tenim una integració d'exportació de contactes amb Zapier, un partner de dades extern que utilitza l'API de Google Ads en lloc d'un webhook. Obteniu més informació sobre com podeu exportar contactes amb Zapier.
  • API de Google Ads: els desenvolupadors poden aprofitar l'API de Google Ads directament per recuperar contactes. Obteniu informació sobre com podeu recuperar contactes mitjançant l'API de Google Ads.

Instruccions

Baixar contactes en un fitxer CSV

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. A la pàgina "Recursos", feu clic a Formulari de contactes.
  5. A sota del recurs de formulari de contactes, feu clic a CSV o a CSV per a CRM.

Baixar contactes a partir de formularis que s'han tret

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. A la pàgina "Recursos", feu clic a Formulari de contactes.
  5. Afegiu el filtre Estat > Tret perquè es mostrin tots els recursos de formulari de contactes que s'han tret.
  6. A sota del recurs de formulari de contactes que s'ha tret, feu clic a CSV o a CSV per a CRM.

Baixar els contactes al CRM

Per obtenir informació sobre com podeu baixar els contactes al vostre CRM, consulteu les instruccions del CRM o parleu amb la persona que el gestiona.