Prestatieplanner nu ook beschikbaar voor Shopping-campagnes

9 september 2020

Met de Prestatieplanner kunt u uw budget effectiever plannen. De Prestatieplanner ondersteunt nu Shopping-campagnes en slimme Shopping-campagnes, zodat u nog meer campagnes kunt plannen en hiervoor prognoses kunt maken.

Dankzij deze update kunt u uw Shopping-campagnes gemakkelijk plannen door de Prestatieplanner voor het volgende te gebruiken:

• Pas de budget- en campagne-instellingen aan om de impact op de prestaties te evalueren.
  • Beheer budgetten voor meerdere accounts en campagnes.
  • Plan effectiever voor verwachte seizoenspieken.

Screenshot of Performance Planner in Shopping campaigns

Meer informatie over de Prestatieplanner vindt u in het Helpcentrum van Google Ads.

Gepost door Ahmad Ismail, Product Manager, Google Ads