Om dybe links

Dybe links sender brugere direkte til din mobilenhed via relevante sider i din app. Brugerne klikker på annoncer og sendes direkte til dine appsider. Du kan bruge dybe links i mange forskellige Google Ads-produkter, heriblandt appkampagner med fokus på engagement, dynamisk remarketing i appkampagner samt søge-, Shopping- og displaykampagner.

En infografik om, hvordan dybe links fungerer

Fordele

• Større sikkerhed: Applinks og universelle links sikrer, at ingen andre apps kan bruge dine links. Andre virksomheder kan ikke gøre krav på dit link og kan altså ikke sende trafik til deres egen app (hvilket er muligt med tilpassede skemaer).
  • Relevante sideresultater: Du kan lede nuværende og potentielle kunder videre til relevante sider i din app i stedet for til en browser eller mobilwebsider. Applinks og universelle links bruger den samme webadresse som dine weblinks, så hvis din app ikke kan åbnes, sendes brugerne til landingssiden for mobilwebsitet i stedet for at få vist en fejlside.
  • Problemfri brugeroplevelse: Den enkle og problemfri integration giver dine appbrugere en endnu bedre brugeroplevelse, øger antallet af konverteringer og sikrer en større kundeloyalitet.

Påkrævet udviklersupport i forbindelse med brug af dybe links

Dybe links konfigureres ikke automatisk, når du opretter din app, og de fungerer forskelligt for hhv. iOS og Android. Dit appudviklingsteam skal foretage ændringer i appen, og hvis du implementerer applinks (Android) eller universelle links (iOS), skal du føje en Digital Asset Link JSON-fil til dit website, så brugerne kan omdirigeres til appen, når de har installeret den. Hvis du implementerer applinks eller universelle links, ændrer det ikke webadresserne. Det giver dog webkampagner som søge-, Shopping- og displaykampagner mulighed for at sende brugere direkte til apps (hvis de er installeret). Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer og redigerer dybe links.

Web to App Connect

Du kan konfigurere brug af dybe links og appkonverteringssporing via Web to App Connect-grænsefladen i Google Ads. Når du har fuldført konfigurationen for begge, kan du give dine kunder en problemfri web til app-oplevelse og opnå i gennemsnit dobbelt så høj konverteringsrate for annonceklik, der lander i din app, sammenlignet med dit mobilwebsite.

Denne forbedrede oplevelse giver dine kunder mulighed for nemmere at fuldføre deres tilsigtede handling, uanset om de køber, tilmelder sig eller lægger varer i kurven. I Web to App Connect-grænsefladen kan du desuden spore disse konverteringshandlinger i appen og få anbefalinger til, hvordan du kan forbedre din kampagne.

Følg de 3 trin nedenfor for at komme i gang med Web to App Connect:

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Planlægning på sektionsmenuen.
  3. Klik på Center for appannoncer. Dette fører dig til Web to App Connect-grænsefladen.

Få flere oplysninger om bedre konverteringer ved hjælp af Web to App Connect-grænsefladen.

Hjælp fra Google Ads-supportteamet

Hvis du har problemer med at implementere dybe links, kan Google Ads-supportteamet hjælpe dig. Hvis du har en kontomanager, kan han eller hun hjælpe dig med at komme i kontakt med supportteamet. Hvis det ikke er tilfældet, skal du klikke på feltet "Kontakt os" nederst på denne side og fortsætte gennem en række prompter for at finde ud af, hvordan du kontakter en supportrepræsentant via telefon, mail eller chat.

Hvilke typer dybe links understøttes?

Der er 3 typer dybe links, som Google Ads kan understøtte til appkampagner med fokus på engagement, dynamiske remarketingkampagner i appen samt søge-, Shopping- og displaykampagner.

Bemærk! Google Ads understøtter ikke omdirigeringer eller tredjepartsløsninger til dybe links, som bruger omdirigeringer. Dette skyldes, at omdirigeringer først sender brugere til et mellemliggende domæne i stedet for til appens landingsside. For at optimere brugeroplevelsen understøtter vi kun dybe links, der sender brugerne direkte til appen.
Beskrivelse Sådan fungerer det Hvilke typer Google Ads-produkter er de kompatible med?
Applinks (Android)

Disse links bruger dine eksisterende HTTP-destinationswebadresser, f.eks. www.example.com eller www.example.com/product_1234, og leder brugere, der har din Android-app installeret, hen til det indhold i appen, som du angiver.

Besøg vores udviklerwebsite for at få flere oplysninger om applinks til Android-apps.
  • Kampagner til engagement i appen
  • Appkampagner til dynamisk remarketing
  • Display
  • Performance Max-kampagne
  • Søg
  • Shopping
Universelle links (iOS) Disse links bruger dine eksisterende HTTP-destinationswebadresser, f.eks. www.example.com eller www.example.com/product_1234, og ledere brugere, der har din iOS-app installeret, hen til det indhold i appen, som du angiver. Besøg udviklerwebsitet for at få flere oplysninger om universelle links til iOS-apps.
  • Kampagner til engagement i appen
  • Appkampagner til dynamisk remarketing
  • Display
  • Performance Max-kampagne
  • Søg
  • Shopping
Tilpassede skemaer

Opret tilpassede URI'er for at linke til indhold i appen, som du vælger.

Bemærk! Hvis brugeren ikke har installeret din app, fører tilpassede skemaer til en fejlside.

Besøg udviklerens website for at få flere oplysninger om tilpassede skemaer.
  • Kampagner til engagement i appen
  • Appkampagner til dynamisk remarketing

Til Android-apps – applinks

Disse er branchestandarderne for Android. De bruger din eksisterende HTTP-destination og fører kunder, der har din Android-app installeret, til det indhold i appen, som du angiver. Brugere, der ikke har installeret din app, føres videre til dit website i stedet for din app, da applinks ligner almindelige webadresser (f.eks. http://www.example.com), men er konfigureret på en sådan måde, at enhedens OS er i stand til at afgøre, om det er din app eller en webbrowser, der skal åbnes. De giver en problemfri brugeroplevelse og er mere sikre, da ingen anden app kan åbne dine links.

Til iOS-apps – universelle links

Dette er branchestandarderne for iOS. De bruger din eksisterende HTTP-destination og fører kunder, der har din iOS-app installeret, til det indhold i appen, som du angiver. Brugere, der ikke har installeret din app, føres videre til dit website i stedet for din app, da universelle links ligner almindelige webadresser (f.eks. http://www.example.com), men er konfigureret på en sådan måde, at enhedens OS er i stand til at afgøre, om det er din app eller en webbrowser, der skal åbnes. De giver en problemfri brugeroplevelse og er mere sikre, da ingen anden app kan åbne dine links.

Til Android og iOS – tilpassede skemaer

Disse er tilpassede URI'er, som du kan oprette for at linke til dit indhold i appen. Disse er nemmest at konfigurere og kan være en god løsning, hvis der ikke er 100 % overensstemmelse mellem dit website og dine apps. De kræver mindre teknisk support, men er heller ikke lige så sikre. Alle kan (uden at spørge om lov) gøre krav på tilpassede skemaer, og de kan bruges til at sende direkte trafik til andre apps end dine. En bruger, som klikker på annoncelinket, men ikke har installeret din app, får vist en fejlside.
Disse er kun kompatible med appkampagner med fokus på engagement. De understøttes ikke for søge-, Shopping- eller displaykampagner.