Uw doelgroep sneller uitbreiden met bieden op basis van 'Aantal conversies maximaliseren' in app-campagnes

4 augustus 2020

Of u nu een nieuwe game uitbrengt, een seizoensgebonden campagne lanceert of nieuwe content in uw app promoot: het is belangrijk dat u uw doelgroep snel kunt laten groeien.

Om dat voor elkaar te krijgen, kunt u vanaf vandaag bieden op basis van 'Aantal conversies maximaliseren' gebruiken via app-campagnes voor installaties. Geef uw budget op en laat de machinelearning-technologie van Google in zo min mogelijk tijd zo veel mogelijk installaties genereren.

Met bieden op basis van 'Aantal conversies maximaliseren' krijgt u ook meer inzicht in de benchmarks voor uw biedingen. Deze biedstrategie zorgt al na een paar weken voor een effectieve CPI op basis van het budget dat u heeft ingesteld en de installaties die u heeft gegenereerd. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om over te schakelen van 'Aantal conversies maximaliseren' naar bieden op basis van doelkosten per installatie (tCPI).

U gaat als volgt aan de slag met bieden op basis van 'Aantal conversies maximaliseren':

• Klik om de instellingen voor uw app-campagne voor installaties te bewerken.
  • Selecteer het gedeelte 'Bieden'.
  • Vink de optie 'Doelkosten per installatie instellen (optioneel)' uit.
  • Sla de wijzigingen in de campagne op.

Screenshot of Maximize conversions bidding in App campaigns

Bekijk onze praktische tips voor app-campagnes en creative excellence voor meer informatie over het beheren en sturen van de prestaties van uw app-campagnes.

Gepost door David Schachter, Product Manager