Rapportmetrics

Læs artiklen om Funding Choices-rapporter for at se, hvordan du får adgang til rapporter, bl.a. hvordan du kan downloade metrics, som kun findes i CSV-format.

Metrics på kontoniveau
Metric Beskrivelse Tilgængelig i
Estimeret indtjening

Den samlede estimerede indtjening fra annoncer, der kan tilskrives alle meddelelser fra Funding Choices.

Estimeret indtjening:

• Omfatter annoncer, der kun vises via Google Publisher-tags (GPT, Google Publisher Tags). Disse tags er den primære kilde til Ad Manager-trafik.
  • Omfatter både reservationsannoncer og programmatic-annoncer og er normalt mere nøjagtig for programmatic-annoncer. Beregninger for reservationsannoncer anvender den "Pris", der blev angivet ved konfigurationen af linjeposten i Ad Manager, og de kan derfor variere tilsvarende.
  • Undlader at medregne annoncer, der vises af adsbygoogle, som typisk anvendes af AdSense-udgivere.
  • Gennemsnittet af indtjeningen beregnes dagligt og sammenfattes baseret på rapportens tidsrum.
  • Resultatet af metricberegningen vises som 0 (nul), hvis det er negativt.
  • Beregninger er baseret på dataindsamlingen, der startede den 13. september 2019.
  • Tager højde for udgiverens indtægtsandel.
  • Kan blive justeret på baggrund af annoncespam og andre faktorer.
Brugerflade og CSV
Estimeret antal eksponeringer Det samlede estimerede antal annonceeksponeringer, der kan tilskrives alle meddelelser fra Funding Choices. CSV
Metrics for meddelelser om annonceblokering
Metric Beskrivelse Tilgængelig i
Annonceblokering på kvalificerede sidevisninger

Antallet af sidevisninger, hvor der enten forekom eller ikke forekom annonceblokering, bl.a. annonceblokering på netværksniveau. Ekskluderer sidevisninger, hvor registreringsscriptet for annonceblokering ikke kørte (f.eks. fordi browseren ikke var kompatibel).

(Sidevisninger med annonceblokering) + (sidevisninger uden annonceblokering)

CSV
Sidevisninger med annonceblokering

Antallet af sidevisninger, hvor annonceblokering blev registreret.

(Sidevisninger med udvidelse til annonceblokering) + (sidevisninger med annonceblokering på netværk)

CSV
Sidevisninger uden annonceblokering Antallet af sidevisninger, hvor der ikke blev registreret annonceblokering. CSV
Sidevisninger med udvidelse til annonceblokering Antallet af sidevisninger, hvor der blev registreret en udvidelse til annonceblokering.     CSV
Sidevisninger med annonceblokering på netværk Antallet af sidevisninger, hvor der blev registreret en annonceblokering på netværksniveau. CSV
Procentdel af besøgende med en udvidelse

Procentdelen af sidevisninger, hvor brugere havde installeret annonceblokering.

(Sidevisninger med udvidelse til annonceblokering) / (kvalificerede sidevisninger)

Eksempel
Hvis det samlede antal sidevisninger er 100.000, og 15.000 af dem er sidevisninger med udvidelse til annonceblokering, er procenten af udvidelser til annonceblokering 15 %. (15.000 / 100.000 = 15 %)
Brugerflade og CSV
Procent for annonceblokering på netværk

Procentdelen af sidevisninger, hvor brugerne havde annonceblokering på netværksniveau.

(Sidevisninger med annonceblokering på netværk) / (kvalificerede sidevisninger)

Eksempel

Hvis det samlede antal sidevisninger er 100.000, og 1.000 sidevisninger er med annonceblokering på netværk, er procenten for annonceblokering på netværk 1 %. (1.000 / 100.000 = 1 %)
CSV
Sidevisninger for brugere med annonceblokering, der har tilladt annoncer

Antallet af sidevisninger for brugere, der har installeret annonceblokering, og som fik vist meddelelsen ved annonceblokering og derefter tillod annoncer.

Eksempel

En bruger med en udvidelse til annonceblokering besøgte dit website for fire måneder siden og fik vist meddelelsen ved annonceblokering fra Funding Choices. Brugeren tillod derefter annoncer på dit website. Brugerens efterfølgende besøg registreres derfor som "Sidevisninger for brugere med annonceblokering, der har tilladt annoncer". Hvis du vælger de seneste 30 dage som tidsramme for rapporten, medtages sidevisningerne for denne bruger i de seneste 30 dage i denne metric.

CSV
Viste meddelelser (sidevisningsbaseret) Antallet af sidevisninger, hvor en meddelelse ved annonceblokering blev vist for brugerne. Brugerflade og CSV
Viste meddelelser (cookiebaseret) Antallet af brugere, der har set en meddelelse ved annonceblokering.  CSV
Konverteringer for brugere med annonceblokering, der har tilladt annoncer (cookiebaseret)

Antallet af brugere, der fik vist en meddelelse ved annonceblokering ved et tidligere besøg og derefter tillod annoncer på dit website.

Bemærk! Det forrige besøg kan have fundet sted forud for rapporteringsperioden.

CSV
Konverteringsrate for brugere, der har tilladt annoncer (cookiebaseret)

Konverteringsraten (baseret på browsercookies) for brugere, der fik vist meddelelsen ved annonceblokering og derefter tillod annoncer.

Brugere kan have set meddelelsen om annonceblokering forud for eller inden for rapportens tidsramme.

[Konverteringer for brugere med annonceblokering, der har tilladt annoncer (cookiebaseret)] / [Antal viste meddelelser ved annonceblokering (cookiebaseret)] = [Konverteringsrate for brugere, der har tilladt annoncer (cookiebaseret)]

Brugerflade og CSV
Skjulte meddelelser ved annonceblokering Antallet af sidevisninger, hvor meddelelsen ved annonceblokering blev skjult via Funding Choices API. CSV
Metrics for meddelelser om brugersamtykke i EU
Metric Beskrivelse Tilgængelig i
Procentdel af trafik fra EØS

Procentdelen af sidevisninger fra EØS (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde) og Storbritannien. Dette repræsenterer muligheden for indsamling af brugersamtykke i EU.

(Samtykke – Kvalificerede sidevisninger) / (samlet antal sidevisninger)

Brugerflade og CSV
Antal viste meddelelser om samtykke [Antal viste meddelelser i forenklet tilstand (EØS)] + [Antal viste IAB-meddelelser (EØS)] Brugerflade
Procentdel af brugere i EØS, der valgte at se personligt tilpassede annoncer

(Antal brugere, der med samtykke valgte at se personligt tilpassede annoncer) / (antal viste meddelelser om samtykke)

Brugerflade og CSV
Procentdel af brugere i EØS, der valgte at se annoncer uden personlig målretning

(Antal brugere, der med samtykke valgte at se annoncer uden personlig målretning) / (antal viste meddelelser om samtykke)

Brugerflade og CSV
Procentdel af brugere i EØS, der valgte at købe en annoncefri app
(Antal brugere i EØS; der valgte at købe en annoncefri app) / (antal viste meddelelser om samtykke)

Brugerflade og CSV
Procentdel af brugere i EØS, der valgte tilpasset samtykke (Antal brugere i EØS, der valgte tilpasset samtykke) / (antal viste meddelelser om samtykke) Brugerflade og CSV
Procentdel af brugere i EØS, der valgte ikke at give samtykke

(Antal brugere i EØS, der valgte ikke at give samtykke) / (antal viste meddelelser om samtykke)

Gælder kun for IAB Europes forskrifter for gennemsigtighed og samtykke

Brugerflade og CSV
Procentdel af brugere i EØS, der ikke traf nogen beslutning (Antal brugere i EØS, der ikke traf nogen beslutning) / (antal viste meddelelser om samtykke) Brugerflade og CSV
Antal sidevisninger med personligt tilpassede annoncer i forenklet tilstand (EØS)

Sidevisninger, hvor brugerne fik vist personligt tilpassede annoncer, bl.a. sidevisninger til brugere, der gav samtykke til personligt tilpassede annoncer i den forrige eller nuværende sidevisning.

Meddelelser anvender det forenklede system.

CSV
Antal sidevisninger uden personligt tilpassede annoncer i forenklet tilstand (EØS)

Sidevisninger, hvor brugerne fik vist annoncer uden personlig målretning, bl.a. sidevisninger til:

• Brugere, der gav samtykke til annoncer uden personlig målretning i den forrige eller nuværende sidevisning
  • Brugere, der afviste meddelelsen om samtykke i den forrige eller nuværende sidevisning

Meddelelser anvender det forenklede system.

CSV
Antal skjulte meddelelser i forenklet tilstand (EØS)

Sidevisninger, hvor meddelelsen om samtykke blev skjult via Funding Choices API.

Meddelelser anvender det forenklede system.

CSV
Antal viste meddelelser i forenklet tilstand (EØS)

Sidevisninger, hvor brugerne fik vist meddelelsen om samtykke.

Meddelelser anvender det forenklede system.

CSV
Antal brugere, der valgte at se personligt tilpassede annoncer i forenklet tilstand (EØS)

Sidevisninger, hvor brugerne valgte muligheden for personligt tilpassede annoncer i meddelelsen om samtykke.

Meddelelser anvender det forenklede system

CSV
Antal brugere, der valgte at se annoncer uden personlig målretning i forenklet tilstand (EØS)

Sidevisninger, hvor brugerne afviste meddelelsen eller valgte muligheden for annoncer uden personlig målretning i meddelelsen om samtykke.

Meddelelser anvender det forenklede system

CSV

Antal brugere, der valgte at købe en annoncefri app i forenklet tilstand (EØS)

Sidevisninger, hvor brugerne valgte muligheden for annoncefri app i meddelelsen om samtykke.

Meddelelser anvender det forenklede system.

CSV
Antal brugere, der ikke traf nogen beslutning i forenklet tilstand (EØS)

Sidevisninger, hvor brugerne forlod siden uden at vælge noget i meddelelsen.

Meddelelser anvender det forenklede system.

CSV
Antal kvalificerede sidevisninger i IAB-tilstand (EØS) Sidevisninger, hvor brugerne fik vist meddelelsen om forskrifter for gennemsigtighed og samtykke fra IAB Europe, hvor brugerne tidligere havde givet samtykke (eller valgt en tilpasset samtykkemulighed), eller hvor meddelelsen om samtykke blev skjult via Funding Choices API. CSV
Antal sidevisninger med samtykke i IAB-tilstand (EØS)

Sidevisninger, hvor brugerne gav samtykke i meddelelsen fra Funding Choices, bl.a. sidevisninger til brugere, der gav samtykke til den forrige eller nuværende sidevisning.

Meddelelser anvender IAB Europes forskrifter for gennemsigtighed og samtykke

CSV
Antal skjulte meddelelser i IAB-tilstand (EØS)

Sidevisninger, hvor meddelelsen om samtykke blev skjult via Funding Choices API.

Meddelelser ville normalt anvende IAB Europes forskrifter for gennemsigtighed og samtykke

CSV
Antal viste meddelelser i IAB-tilstand (EØS)

Sidevisninger, hvor brugerne fik vist meddelelsen om samtykke.

Meddelelser anvender IAB Europes forskrifter for gennemsigtighed og samtykke

CSV
Antal brugere, der valgte at give samtykke til alt i IAB-tilstand (EØS)

Sidevisninger, hvor brugerne valgte muligheden "Giv samtykke til alt" i meddelelsen om samtykke.

Meddelelser anvender IAB Europes forskrifter for gennemsigtighed og samtykke

CSV
Antal brugere, der valgte tilpasset samtykke i IAB-tilstand (EØS)

Sidevisninger, hvor brugerne valgte en kombination af samtykkemuligheder, som ikke omfattede "Giv samtykke til alt", i meddelelsen om samtykke.

Meddelelser anvender IAB Europes forskrifter for gennemsigtighed og samtykke

CSV
Antal brugere, der valgte ikke at give samtykke i IAB-tilstand (EØS)

Sidevisninger, hvor brugerne valgte muligheden "Giv ikke samtykke" i meddelelsen om samtykke.

Meddelelser anvender IAB Europes forskrifter for gennemsigtighed og samtykke

CSV
Antal brugere, der ikke traf nogen beslutning i IAB-tilstand (EØS)

Sidevisninger, hvor brugerne forlod siden uden at vælge noget i meddelelsen.

Meddelelser anvender IAB Europes forskrifter for gennemsigtighed og samtykke

CSV
Metrics for meddelelser om fravalg i Californien
Metric Beskrivelse Tilgængelig i
Procentdel af trafik fra Californien i USA

Procentdelen af sidevisninger fra Californien i USA. Dette tal repræsenterer muligheden for indsamling af fravalg i Californien i henhold til CCPA.

(Sidevisninger i Californien i USA) / (samlet antal sidevisninger)

Brugerflade og CSV
Procentdel af brugere fra Californien i USA, der afmeldte sig (Fravalg i Californien i USA)/(viste meddelelser i Californien i USA) Brugerflade og CSV
Sidevisninger fra brugere fra Californien i USA, som afmeldte sig

Sidevisninger, hvor brugerne valgte muligheden "Sælg ikke mine data".

Gælder for meddelelser om fravalg i Californien (CCPA).

CSV
Skjulte meddelelser for brugere fra Californien i USA

Sidevisninger, hvor meddelelsen om fravalg blev skjult via Funding Choices API.

Gælder for meddelelser om fravalg i Californien (CCPA).

CSV
Afmeldte brugere fra Californien i USA Antallet af brugere, der har set en meddelelse om fravalg i Californien (CCPA). CSV
Viste meddelelser for brugere fra Californien i USA Sidevisninger, hvor meddelelsen om fravalg i Californien (CCPA) blev vist til brugerne.

CSV
Metrics til IDFA-meddelelser
Metric Beskrivelse Tilgængelig i
Antal iOS ATT-underretninger, der blev vist Antal gange, en iOS ATT-underretning vises.

CSV
Antal forklarende IDFA-meddelelser, der blev vist Antal gange, forklarende IDFA-meddelelser vises. Den forklarende meddelelse er enten den meddelelse, der er oprettet som en del af IDFA-meddelelsen, eller en eventuel meddelelse om brugersamtykke i EU. Få flere oplysninger CSV
Antal iOS ATT-underretninger, der ikke blev vist Antallet af sidevisninger, hvor iOS ATT-underretningen ikke blev vist, fordi brugeren allerede havde afvist (omfatter den aktuelle afvisning af sidevisning).  CSV
Antal brugere, der valgte at give samtykke til iOS ATT Antal gange, brugere gav samtykke til iOS ATT-underretningen  CSV
Antal brugere, der valgte ikke at give samtykke til iOS ATT Antal gange, brugere ikke tillod sporing i iOS ATT-underretningen. CSV