Tilmeld dig Funding Choices

Sådan tilmelder du dig Funding Choices:

1. Klik på fanen Privatliv og meddelelser i menuen til venstre i AdMob eller Ad Manager.
  2. Klik på Gå til Funding Choices øverst på siden.
  3. Følg anvisningerne for at oprette en konto og herunder acceptere vilkårene og betingelserne for Funding Choices.

De apps, du administrerer, vises automatisk på siden "Apps" i Funding Choices.

Du kan bruge Funding Choices til at:

• Administrere dine anmodninger om tilladelser på iOS 14 OS-niveau for IDFA
  • Indhente brugersamtykke i henhold til EU's persondataforordning (GDPR)
  • Indsamle info om fravalg i henhold til den californiske lov om forbrugeres privatliv (CCPA, California Consumer Privacy Act)
  • Vise meddelelser til brugere med annonceblokering, der besøger dit website.

Læs Introduktion til Funding Choices for at få flere oplysninger.