Tilføj eller fjern apps

Tilføjelse af apps

Når du konfigurerer en app i Ad Manager eller AdMob, vises den automatisk i Funding Choices på siden "Apps".

1. Tilføj dine apps

2. Klik på Apps i panelet til venstre i Funding Choices. Den nye app vises.

Når du har tilføjet en app i Ad Manager eller AdMob, skal du muligvis vente et par minutter, før Funding Choices viser den.

Fjernelse af apps

1. Fjern din appimplementering fra Ad Manager eller AdMob.

2. I Funding Choices skal du klikke på Apps i panelet til venstre. Hvis du allerede er logget ind, skal du muligvis opdatere siden.
  3. Fjern SDK'en for samtykke til Funding Choices fra appen for at sikre, at meddelelsen ikke vises.