Nyheder i Funding Choices

Produktbemærkninger for den 2. december 2019

Rapporter

Der er nu nye cookiebaserede metrics med data, som er indsamlet fra september 2019 til nu.

Konverteringsrate for hvidlistning (cookiebaseret)

Konverteringsraten for brugere, der så en meddelelse ved annonceblokering og hvidlistede, baseret på browsercookies. Se denne metric i dine rapporter og ved at downloade dine rapporter som CSV-filer.

Hvidlistekonvertering ved annonceblokering (cookiebaseret)

Antallet af brugere, der så en meddelelse ved annonceblokering under et tidligere besøg og derefter hvidlistede, baseret på browsercookies. Se denne metric ved at downloade dine rapporter som CSV-filer.

Viste meddelelser (cookiebaseret)

Antallet af brugere, der så en meddelelse ved annonceblokering, baseret på browsercookies. Se denne metric ved at downloade dine rapporter som CSV-filer.

De sidevisningsbaserede metrics forbliver tilgængelige indtil starten af 2020.

25. november 2019

Hjælp

Nye sprog

Du kan nu læse Hjælp til Funding Choices på 17 nye sprog. Du kan prøve det af ved hjælp af rullemenuen til sprog nederst på siden. (Bemærk! Der går normalt omkring to uger, før nyt indhold (f.eks. disse produktbemærkninger) er lokaliseret).

Liste over nye sprog
  • Arabisk (ar)
  • Bengali (bn)
  • Farsi [fa]
  • Filippinsk (fil)
  • Hebræisk (iw)
  • Hindi (hi)
  • Indonesisk (id)
  • Japansk (ja)
  • Koreansk (ko)
  • Marathi (mr)
  • Russisk (ru)
  • Tamil (ta)
  • Telugu (te)
  • Thai (th)
  • Ukrainsk (uk)
  • Urdu (ur)
  • Vietnamesisk (vi)

28. oktober 2019

Kontoindstillinger

Angiv din tidszone

Du kan nu angive tidszone på din konto, så du kan se dine rapporter i en tidszone, der er mere relevant for dig. Få flere oplysninger

14. oktober 2019

Brugerflade

Material Design-opdatering

Vi har opdateret brugerfladen til Google Material-standarden, så Funding Choices har samme elegante look som andre Google-produkter.

Dette er en opdatering af det visuelle design og påvirker ikke nogen funktioner.

30. september 2019

Rapporter

Registrering af annonceblokering

Få rapporter om din sidevisningsrate i forbindelse med annonceblokering. Du skal bare føje Funding Choices-tagget til dine websider, vente og derefter tjekke rapporterne. Få flere oplysninger

Estimeret indtjening

Se din estimerede indtjening, som kan tilskrives dine aktive meddelelser vedrørende annonceblokering og samtykke. Få flere oplysninger

Kortet Effektivitet og muligheder

Kortet Effektivitet og muligheder vises øverst på siden "Websites" i Funding Choices, og det giver et hurtigt overblik over, hvor effektive dine aktiverede meddelelser er, og hvilke muligheder du har, ud fra dit websites trafik.

Meddelelser

Meddelelsen Føj til hvidliste eller afvis

Denne meddelelsestype giver dine besøgende med annonceblokering mulighed for at tillade annoncer på dit website eller lukke meddelelsen. Få flere oplysninger