Nyheder i Funding Choices

Produktbemærkninger den 11. november 2020

Meddelelsestyper

Anmod om brugersamtykke i EU til din egen brug af data

Du kan nu bruge meddelelsen om brugersamtykke i EU til at etablere gennemsigtighed og samtykke i forhold til et sæt IAB TCF-formål for din egen brug af data. Se, hvordan du anmoder om samtykke til din egen brug af data.

Funding Choices API

Tilsidesæt DNS-linket til CCPA

Ved hjælp af Funding Choices API kan du nu bruge dit eget link med "Sælg ikke mine personlige oplysninger" til din Funding Choices-meddelelse om fravalg i Californien.

Angiv googlefc.ccpa.overrideDnsLink{undefined|boolean} til sand for at skjule Funding Choices-standardlinket og i stedet bruge et tilpasset link.

Få flere oplysninger på udviklersiden for Funding Choices API.

31. august 2020

Meddelelsestyper

IAB Europes forskrifter for gennemsigtighed og samtykke

Funding Choices er nu en IAB-certificeret administrationsplatform for samtykke (CMP, Consent Management Platform), som giver Googles systemer til annoncevisning mulighed for at læse og videresende dine brugeres samtykkestrenge i forbindelse med trafik i EØS og Storbritannien, hvor Funding Choices-tagget eller UMP SDK er implementeret.

Se, hvordan du opretter en meddelelse om brugersamtykke i EU for GDPR ved hjælp af IAB Europes forskrifter for gennemsigtighed og samtykke for dine websites eller apps.

Rapporter

Oversigt over enhedstyper

Når du downloader Funding Choices-metrics som en CSV-fil, er der nu tilsvarende rækker for hver enhedstype. Enhedstyperne er "Computer", "Mobil" eller "Tablet". Se, hvordan du downloader rapporter som CSV-filer.

Forbedret "Estimeret indtjening"-metric

Den estimerede indtjening for metrics på kontoniveau tager nu højde for udgiverens indtægtsandel og kan justeres på baggrund af annoncespam og andre faktorer.

22. juni 2020

Meddelelsestyper

Meddelelse om fravalg i Californien

Som en del af den californiske lov om forbrugeres privatliv (CCPA, California Consumer Privacy Act) skal udgivere vise en meddelelse om retten til at fravælge salg af personlige oplysninger ("Notice of Right to Opt-Out of Sale of Personal Information", § 999.306). Meddelelsestypen "Fravalg i Californien" i Funding Choices giver dig mulighed for at vise dine brugere fra Californien denne type meddelelse.

Meddelelsen om fravalg består af to dele:

• Et link, hvor der står, at brugeren ikke vil sælge sine oplysninger, som vises nederst på alle sider, hvor du har placeret Funding Choices-tagget
  • En dialogboks til bekræftelse, som vises til de brugere, der klikker på det ovennævnte link.

Meddelelsen om fravalg af Californien understøttes fuldt ud i rapporteringen for Funding Choices.

Se, hvordan du opretter en meddelelse om fravalg i Californien.

20. april 2020

Rapporter

Funding Choices API

Vi har foretaget følgende forbedringer af Funding Choices API:

• CallbackQueue: Opdateret til push-funktion, så kort kan accepteres (datatype som nøgle og funktion som anvendt værdi)
  • ConsentStatusEnum: Udfasning af Contributor
  • getAdBlockerStatus() og AdBlockerStatusEnum: NYT
  • getWhitelistStatus() og WhitelistStatusEnum: NY

Få flere oplysninger på udviklersiden for Funding Choices API.

2. december 2019

Rapporter

Der er nu nye cookiebaserede metrics med data, som er indsamlet fra september 2019 til nu.

Konverteringsrate for hvidlistning (cookiebaseret)

Konverteringsraten for brugere, der så en meddelelse ved annonceblokering og hvidlistede, baseret på browsercookies. Se denne metric i dine rapporter og ved at downloade dine rapporter som CSV-filer.

Hvidlistekonvertering ved annonceblokering (cookiebaseret)

Antallet af brugere, der så en meddelelse ved annonceblokering under et tidligere besøg og derefter hvidlistede, baseret på browsercookies. Se denne metric ved at downloade dine rapporter som CSV-filer.

Viste meddelelser (cookiebaseret)

Antallet af brugere, der så en meddelelse ved annonceblokering, baseret på browsercookies. Se denne metric ved at downloade dine rapporter som CSV-filer.

De sidevisningsbaserede metrics forbliver tilgængelige indtil starten af 2020.

25. november 2019

Hjælp

Nye sprog

Du kan nu læse Hjælp til Funding Choices på 17 nye sprog. Du kan prøve det af ved hjælp af rullemenuen til sprog nederst på siden. (Bemærk! Der går normalt omkring to uger, før nyt indhold (f.eks. disse produktbemærkninger) er lokaliseret).

Liste over nye sprog
  • Arabisk (ar)
  • Bengali (bn)
  • Farsi [fa]
  • Filippinsk (fil)
  • Hebræisk (iw)
  • Hindi (hi)
  • Indonesisk (id)
  • Japansk (ja)
  • Koreansk (ko)
  • Marathi (mr)
  • Russisk (ru)
  • Tamil (ta)
  • Telugu (te)
  • Thai (th)
  • Ukrainsk (uk)
  • Urdu (ur)
  • Vietnamesisk (vi)

28. oktober 2019

Kontoindstillinger

Angiv din tidszone

Du kan nu angive tidszone på din konto, så du kan se dine rapporter i en tidszone, der er mere relevant for dig. Få flere oplysninger

14. oktober 2019

Brugerflade

Material Design-opdatering

Vi har opdateret brugerfladen til Google Material-standarden, så Funding Choices har samme elegante look som andre Google-produkter.

Dette er en opdatering af det visuelle design og påvirker ikke nogen funktioner.

30. september 2019

Rapporter

Registrering af annonceblokering

Få rapporter om din sidevisningsrate i forbindelse med annonceblokering. Du skal bare føje Funding Choices-tagget til dine websider, vente og derefter tjekke rapporterne. Få flere oplysninger

Estimeret indtjening

Se din estimerede indtjening, som kan tilskrives dine aktive meddelelser vedrørende annonceblokering og samtykke. Få flere oplysninger

Kortet Effektivitet og muligheder

Kortet Effektivitet og muligheder vises øverst på siden "Websites" i Funding Choices, og det giver et hurtigt overblik over, hvor effektive dine aktiverede meddelelser er, og hvilke muligheder du har, ud fra dit websites trafik.

Meddelelser

Meddelelsen Føj til tilladelsesliste eller afvis

Denne meddelelsestype giver dine besøgende med annonceblokering mulighed for at tillade annoncer på dit website eller lukke meddelelsen. Få flere oplysninger