Registrering af sidevisninger med annonceblokering

Når du føjer Funding Choices-tagget til en side på et website, registrerer det, hvor mange af dine sidevisninger der kommer fra besøgende, som blokerer annoncer ved hjælp af en browserudvidelse. Du behøver ikke at udgive en meddelelse, før du kan indsamle disse data.

Fordi registreringsscriptet benytter cookies:

• Hvis du har brugt Funding Choices til at indsamle EU-samtykke, optager registreringsscriptet ikke sidevisninger med annonceblokering fra besøgende, der har valgt annoncer uden personlig målretning.
  • Du skal sørge for, at dit website overholder EU's politikker for samtykke og cookies.

Sådan konfigurerer du registrering af annonceblokering

1. Sørg for, at du har føjet dit website til Funding Choices..
  2. Føj Funding Choices-tagget til de sider, hvor du vil måle registrering af annonceblokering.

Visning af sidevisninger med annonceblokering

1. Gå til rapporter.
  2. Kig på den metric, der hedder Procentdel af besøgende med en udvidelse. Du kan også downloade rapporten som en CSV-fil og se den metric, der hedder Udvidelse – Sidevisninger med annonceblokering.