Metrics til meddelelser om samtykke

Metric Beskrivelse Tilgængelig i
Estimeret indtjening med samtykke

Estimeret indtjening, som kan tilskrives meddelelsen om samtykke fra Funding Choices.

Omsætning på baggrund af personligt tilpassede annoncer x [1 - (gennemsnitlig omsætning på baggrund af annoncer uden personlig målretning) / (gennemsnitlig omsætning på baggrund af personligt tilpassede annoncer)]

Denne metric redegør for forskellen i omsætning mellem at vise personligt tilpassede annoncer i stedet for annoncer uden personlig målretning til besøgende, som gav samtykke i meddelelsen fra Funding Choices.

• Omfatter annoncer, der kun vises via Google Publisher-tags (GPT, Google Publisher Tags).
  • Gennemsnittene beregnes på en daglig basis og sammenfattes baseret på rapportens tidsrum.
  • Hvis resultat af beregningen er negativ, vises tallet nul.
  • Dataindsamlingen for denne metric startede den 13. september 2019.
Eksempel

Lad os antage, at du har valgt en enkelt dag som tidsrum for denne rapport, og at

• Dit websites estimerede antal eksponeringer med samtykke (det antal annonceeksponeringer, som blev vist til besøgende, der valgte at give samtykke) er 1.000 på den pågældende dag.
  • Dit websites gennemsnitlige CPM for annoncer uden personlig målretning i løbet af denne dag er 3,00 USD.
  • Dit websites gennemsnitlige CPM for personligt tilpassede annoncer på denne dag er 6,00 USD.

Estimeret indtjening med samtykke er derfor = 6.000 x (1 - 3.000/6.000) = $3.000.

Brugerflade og CSV
Estimeret antal eksponeringer med samtykke

Det estimerede antal annonceeksponeringer, som blev vist til brugere, der valgte at give samtykke i meddelelsen om samtykke fra Funding Choices.

• Omfatter annoncer, der kun vises via Google Publisher-tags (GPT, Google Publisher Tags).
  • Dataindsamlingen for denne metric startede den 13. september 2019.
CSV
Samtykke – Kvalificerede sidevisninger

Sidevisninger fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS)

CSV
Samtykke – Tilpassede sidevisninger

Sidevisninger, hvor besøgende fik vist personligt tilpassede annoncer.

Den inkluderer sidevisninger fra besøgende, som gav samtykke til personligt tilpassede annoncer i den forrige eller nuværende sidevisning.

CSV
Samtykke – Ikke-tilpassede sidevisninger

Sidevisninger, hvor besøgende fik vist annoncer uden personlig målretning.

Den inkluderer sidevisninger fra:

• Besøgende, der gav samtykke til annoncer uden personlig målretning i den forrige eller nuværende sidevisning
  • Besøgende, der afviste meddelelsen om samtykke i den forrige eller nuværende sidevisning
  • Besøgende, som fik vist annoncer uden personlig målretning, fordi Funding Choices API blev brugt til at skjule meddelelsen.
CSV
Procent for EØS-trafik

Procenten af sidevisninger fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Dette repræsenterer muligheden for indsamling af brugersamtykke i EU.

(Samtykke – Kvalificerede sidevisninger) / (samlet antal sidevisninger)

Brugerflade og CSV
Skjulte samtykkemeddelelser Sidevisninger, hvor meddelelsen om samtykke blev skjult via Funding Choices API. CSV
Viste samtykkemeddelelser

Sidevisninger, hvor meddelelsen om samtykke blev vist for dine besøgende.

Brugerflade og CSV
Samtykke – Brugere, der valgte at se tilpassede annoncer

Sidevisninger, hvor de besøgende valgte muligheden for personligt tilpassede annoncer i meddelelsen om samtykke.

CSV
Samtykke – Procent af brugere, der valgte at se tilpassede annoncer

(Samtykke – Brugere, der valgte at se tilpassede annoncer) / (antal viste samtykkemeddelelser)

Brugerflade og CSV
Samtykke – Brugere, der valgte at se ikke-tilpassede annoncer Sidevisninger, hvor besøgende valgte muligheden for annoncer uden personlig målretning i meddelelsen om samtykke eller afviste meddelelsen. CSV
Samtykke – Procent af brugere, der valgte at se ikke-tilpassede annoncer

(Samtykke – Brugere, der valgte at se ikke-tilpassede annoncer) / (antal viste samtykkemeddelelser)

Brugerflade og CSV
Samtykke – Ingen beslutning

Sidevisninger, hvor besøgende forlader siden uden at vælge noget i meddelelsen.

CSV
Samtykke – Procent af brugere, der ikke traf nogen beslutning (Samtykke – Ingen beslutning) / (antal viste samtykkemeddelelser) Brugerflade og CSV