Tilføjelse af Funding Choices-tagget på din side

Anbring scriptet til Funding Choices i sidehovedet på hver af de sider, hvor kvalificerede besøgende skal se din meddelelse, og på de sider, hvor du vil registrere sidevisninger med annonceblokering. Scriptet til Funding Choices fungerer på hele din konto og til både meddelelser om annonceblokering og meddelelser om brugersamtykke.

Hvis du kører forskellige meddelelser på forskellige domæner, viser tagget de meddelelser, du har oprettet til hvert domæne.

1. Log ind på din Funding Choices-konto på https://fundingchoices.google.com/.
  2. Vælg Tags i hovedmenuen.
  3. Klik på Kopiér i dialogboksen "Script til Funding Choices".
  4. Indsæt scriptet i sidehovedet på de sider, hvor kvalificerede besøgende skal se din Funding Choices-meddelelse. Du bør tilføje scriptet, før du tilføjer eventuelle annoncetags.

Eksempler

Et eksempel med Google Publisher-tags

Eksemplet nedenfor viser, hvordan en udgiver, der anvender Google Publisher-tags (GPT), placerer Funding Choices-tagget, så det kaldes før eventuelle annoncetags. Bemærk! Funding Choices kommunikerer det samtykke, der modtages, til GPT og andre Google-annoncetags. Se, hvordan samtykke fungerer med Google-annoncetags. Vi anbefaler, at du følger samme procedure, også selvom dit script skal bruges til annonceblokering.

<head>
...
// Indsæt scriptet til Funding Choices her – inden GPT indlæses.
// Konfigurer indlæsning af JavaScript for annoncer. GPT kan f.eks. se sådan ud:
<script async='async' src='https://www.googletagservices.com/tag/js/gpt.js'></script>
<script>
googletag.cmd.push(function() {
    googletag.defineSlot(...);
    googletag.pubads().enableSingleRequest();
    googletag.enableServices();
});
</script>
</head>
<body>
// Kald Google-annoncetags, f.eks.:
googletag.cmd.push(function() { googletag.display(...)});
</body>

Et eksempel med et tredjepartsbibliotek

Eksemplet nedenfor viser, hvordan en udgiver, der anvender et tredjepartsbibliotek, placerer Funding Choices-tagget, så det kaldes før eventuelle annoncetags. Kald til tredjepartsbiblioteket skal være baseret på modtaget samtykke.

<head>
...
// Indsæt tagget til samtykkemeddelelsen for Funding Choices her – inden JavaScript-biblioteker fra tredjeparter indlæses.
// Konfigurer indlæsning af JavaScript-biblioteker fra tredjeparter.
</head>
<body>
// Kald JavaScript fra tredjeparter baseret på modtaget samtykke.
</body>