Introduktion til Funding Choices

Denne artikel giver en oversigt over, hvad der indgår i Funding Choices, og hvor det er tilgængeligt.

Oversigt

Funding Choices består af tre hoveddele:

• Meddelelser: Med meddelelsesstrukturen i Funding Choices kan du kommunikere med dine besøgende og give dem oplysninger og forskellige handlemuligheder.

Det er i øjeblikket muligt at udgive to typer meddelelser på dit website. Den ene type vises til besøgende, som har installeret annonceblokering på deres enheder, og har til formål at hjælpe dig med at genindvinde annonceomsætning. Den anden type vises til kvalificerede besøgende fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) og har til formål at hjælpe dig med at indsamle samtykke til persondataforordningen.

• Contributor: Et pas til annoncefjernelse på dit website. Det er en ny indtægtskilde, som finansieres direkte af dine besøgende. Contributor er en valgmulighed, du kan tilbyde dine besøgende som et alternativ til hvidlistning eller samtykke til tilpassede annoncer.
  • Rapportering: Giver indsigt i, hvordan dine meddelelser klarer sig, og giver data om typerne af relevante sidevisninger på dit website.

Læs mere om hver af disse nedenfor.

Funding Choices-meddelelser

Meddelelser til brugere med annonceblokering

Denne meddelelsestype giver dig mulighed for at vinde den omsætning tilbage, der går tabt som følge af annonceblokering. Det giver også besøgende med annonceblokering en række valgmuligheder for, hvordan de vil finansiere dit indhold. De kan f.eks. hvidliste dit website, købe et Contributor-pas eller implementere en tilpasset løsning. Se, hvordan du opretter en meddelelse til brugere med annonceblokering.

Meddelelser til brugere med annonceblokering omfatter:

• Registrering af annonceblokering: Et script, der identificerer besøgende på dit website, som har installeret annonceblokerende software.
  • Tilpasset løsning: Giver dig mulighed for at give besøgende med annonceblokering et tilpasset alternativ til hvidlistning. I stedet for at bede de besøgende om enten at hvidliste dit website eller købe et Contributor-pas, kan du f.eks. bede de besøgende om enten at hvidliste eller abonnere på dit website, hvor muligheden for et abonnement på dit website er den tilpassede løsning. Denne valgmulighed kræver, at du implementerer funktionen googlefc.controlledMessagingFunction fra den samlede Funding Choices API. Se, hvordan du opretter en tilpasset meddelelse om valgmuligheder til brugere med annonceblokering

Meddelelser om brugersamtykke i EU

Denne meddelelsestype vises til kvalificerede brugere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) og hjælper dig med at indsamle samtykke til persondataforordningen i forbindelse med visning af annoncer.

Din meddelelse om brugersamtykke i EU viser en liste over de udbydere af annonceteknologi, som dit website benytter, og beder besøgende om at give samtykke til brug af cookies og de angivne udbydere for at vise tilpassede annoncer. Se, hvordan du opretter en meddelelse om brugersamtykke i EU.

Meddelelser om brugersamtykke i EU omfatter:

Understøttede sprog

Hver Funding Choices-konto understøtter ét sprog.

Meddelelsesgeneratoren i Funding Choices understøtter følgende sprog

Bulgarsk

Kroatisk

Tjekkisk

Dansk

Hollandsk

Engelsk

Engelsk (Storbritannien)

Estisk

Finsk

Fransk

Tysk

Græsk

Ungarsk

Islandsk

Italiensk

Lettisk

Litauisk

Norsk

Polsk

Portugisisk (Portugal)

Rumænsk

Slovakisk

Slovensk

Spansk

Spansk (Latinamerika)

Svensk

Contributor

Google Contributor er et pas til annoncefjernelse for dit website. Det er en ny indtægtskilde, som finansieres direkte af dine besøgende. Du kan tilbyde Contributor som et alternativ til hvidlistning af dit website (hvis du viser meddelelser til brugere med annonceblokering) eller som et alternativ til samtykke til tilpassede annoncer (hvis du viser meddelelser om brugersamtykke i EU). Få flere oplysninger om Contributor

Valutaer, der understøttes af Contributor

AUD: Australske dollars*

BGN: Bulgarske lev

CAD: Canadiske dollars*

CHF: Schweizerfranc

CZK: Tjekkiske koruna

DKK: Danske kroner

EUR: Euro

GBP: Britiske pund

HRK: Kroatiske kuna

HUF: Ungarske forint

NOK: Norske kroner

NZD: Newzealandske dollars*

PLN: Polske zloty

RON: Rumænske lei

SEK: Svenske kroner

USD: Amerikanske dollars*

*Contributor er i disse lande tilgængelig som en komponent i Funding Choices til annonceblokering.

Lande, hvor Contributor er tilgængelig
Contributor-meddelelsen vises til brugere, som befinder sig i landene nedenfor og bruger en computer.

Australien

Østrig

Belgien

Bulgarien

Canada

Kroatien

Cypern

Tjekkiet

Danmark

Estland

Finland

Frankrig

Tyskland

Grækenland

Ungarn

Island

Irland

Italien

Letland

Liechtenstein

Litauen

Luxembourg

Malta

Holland

New Zealand

Norge

Polen

Portugal

Rumænien

Slovakiet

Slovenien

Spanien

Sverige

Schweiz

Storbritannien

USA

Rapportering

Rapportering er en væsentlig del af det, som Funding Choices tilbyder. Du kan finde metrics om brugerengagement, kvalificerede sidevisninger, konverteringsrater og meget mere for både meddelelser til brugere med annonceblokering og meddelelser om brugersamtykke i EU. Få oplysninger om rapportering af brugersamtykke og rapportering af annonceblokering, og få en komplet liste over metrics, og hvordan du ser dem.