Tilføjelse og sletning af websites

Tilføjelse af websites

Angiv alle de websites, hvor du vil udgive en Funding Choices-meddelelse.

1. Log ind på din Funding Choices-konto på https://fundingchoices.google.com/.
  2. Gå til siden "Websites", og klik på Tilføj.
  3. Angiv følgende:
    • Navn på website
      • Bruges til at identificere dette website i grænsefladen for Funding Choices.
      • Navnet, der vises i den meddelelse, som dine besøgende får vist, f.eks. Website for eksempeldyrehandel.
    • Domæne
      • Hoveddomænet for det website, hvor du viser meddelelsen, f.eks. eksempeldyrehandel.dk.
      • Det er ikke nødvendigt at tilføje underdomæner som f.eks. mad.websiteforeksempeldyrehandel.dk separat. Du kan bruge den samme meddelelse til alle underdomæner.
    • Startside
      • Det website, der vises for besøgende, som vælger at tilmelde sig Google Contributor, f.eks. https://www.eksempeldyrehandel.dk/om_os.html.
  4. Klik på Gem.
  5. Gentag disse trin efter behov for hvert domæne, hvor du vil vise en Funding Choices-meddelelse.

Sletning af websites

• Inden du sletter et website, skal du slette alle de tilhørende meddelelser.
  • Du kan ikke slette et website, der har Contributor-abonnenter.
  1. Log ind på din Funding Choices-konto på https://fundingchoices.google.com/.
  2. På siden "Websites", skal du klikke på menuen "mere" Mere ud for det website, du vil slette.
  3. Vælg Slet. Der vises en meddelelse om, at handlingen ikke kan fortrydes.
  4. Klik på Ja for at bekræfte sletningen.