Onlinepolitikker for Funding Choices

Sidst opdateret: 7. juli 2020

Programpolitikker for Funding Choices

Funding Choices består af tre hoveddele:

• Meddelelser: Det er i øjeblikket muligt at oprette og udgive følgende meddelelser på dit website:
    • Meddelelser, der vises til brugere, som har installeret annonceblokering på deres enheder, og har til formål at hjælpe dig med at genindvinde annonceomsætning
    • Meddelelser, der vises til kvalificerede brugere fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) og Storbritannien og har til formål at hjælpe dig med at indhente samtykke i overensstemmelse med persondataforordningen (GDPR, General Data Protection Regulation)
    • Meddelelsen "Sælg ikke mine personlige oplysninger" i et afmeldingslink, der vises til brugere i Californien i henhold til den californiske lov om forbrugeres privatliv (California Consumer Privacy Act)
  • Contributor: Et pas til annoncefjernelse på dit website. Det er en ny indtægtskilde, som finansieres direkte af dine brugere. Contributor er en valgmulighed, du kan tilbyde brugerne som et alternativ til tilladelse af annoncer eller samtykke til tilpassede annoncer.
  • Rapportering: Giver indsigt i, hvordan dine meddelelser klarer sig, og giver data om typerne af relevante sidevisninger på dit website.

Når du accepterer vilkårene for Google-produktet Funding Choices, skal du overholde denne politik ud over gældende partner- og produktspecifikke politikker, som Google stiller til rådighed for dig. Hvis du ikke overholder disse politikker, kan vi suspendere og/eller lukke din konto.

Brug af Funding Choices til at indhente samtykke til brug af personoplysninger i EØS og Storbritannien

Funding Choices deltager i IAB's europæiske forskrifter for gennemsigtighed og samtykke og overholder specifikationerne og politikkerne ("IAB-kravene") heri. Funding Choices driver denne platform til samtykkeadministration med id-nummer 300.

Det er dit ansvar at sikre, at alle brugermeddelelser, der vedrører indhentning af samtykke til brug af brugernes personoplysninger, herunder alle standardformuleringer, som leveres af Funding Choices, opfylder dine juridiske krav.  Det er også dit ansvar at sikre, at din brug af meddelelser fra Funding Choices overholder IAB-kravene.  Hvis din meddelelse og/eller konfiguration ikke overholder IAB-kravene, kan vi stoppe med at vise dine meddelelser til brugere i EØS og Storbritannien og/eller lukke din Funding Choices-konto.

Du er forpligtet til at bruge Funding Choices på en måde, der respekterer brugernes valg vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger i forbindelse med dine tjenester og tjenester fra leverandører, du samarbejder med.

Det er desuden dit ansvar at implementere et link, der gør det muligt for brugere i EØS og Storbritannien at tilbagekalde eventuelle beslutninger, som de tidligere har truffet i henhold til IAB-kravene i din privatlivspolitik.  Linket skal gøre det klart for brugerne, at det tilbagekalder beslutninger vedrørende både samtykke og legitime interesser og ikke kun tilbagekalder samtykke.  Du kan f.eks. formulere linkteksten på følgende måde: "Klik her for at nulstille dine konfigurationer af datadeling".

Retningslinjer for indhold

Google-produktet Finansieringsvalg må ikke bruges i forbindelse med følgende:

• Indhold, der er ulovligt, som opfordrer til ulovlige aktiviteter, eller som krænker andres lovfæstede rettigheder.
  • Indhold, som virker truende eller tilskynder til at gøre skade på en selv eller andre.
  • Indhold, som chikanerer, intimiderer eller mobber en enkeltperson eller en bestemt gruppe.
  • Indhold, der opfordrer til had, diskrimination eller foragt mod en enkeltperson eller en bestemt gruppe på grund af etnisk tilhørsforhold, religion, handicap, alder, nationalitet, veteranstatus, seksuel orientering, køn, kønsidentitet eller andre kendetegn, som er forbundet med systematisk diskrimination eller marginalisering.
  • Websites og sider, der ikke overholder Better Ads Standards.

Dette omfatter f.eks. annoncer, de sider, der viser dem, deres landingssider samt sider, der indeholder tags, som leveres af Google-produktet Finansieringsvalg. Hvis vi modtager en klage, forbeholder vi os retten til at oplyse den klagende part om din identitet.

Hvis du bruger Google-produktet Funding Choices i forbindelse med indhold, der er rettet mod børn under 13 år, skal du underrette Google ved hjælp af Search Console eller tagge dit website, din app eller annonceanmodning til børneorienteret behandling.

Du skal klart og tydeligt oplyse om indsamling, deling og brug af data, der finder sted på et website, i en app, en mailpublikation eller anden ejendom som følge af din brug af Googles produkter. Du kan overholde denne forpligtelse til offentliggørelse med hensyn til Googles brug af data ved at vise et fremtrædende link til Sådan anvender Google dine data, når du bruger vores partneres websites eller apps. Du skal også overholde samtykkepolitikken for brugere i EU, hvis det er relevant.

Ugyldig aktivitet

• Du må ikke gemme cookies på Googles domæner eller ændre, opsnappe eller slette cookies, der er gemt på Googles domæner.
  • Du må ikke bruge kunstige metoder til at få et højere antal eksponeringer, konverteringer og/eller klik (f.eks. kliksnyd).
  • Du må ikke distribuere, eller linke til sider, der distribuerer, malware eller andre former for software, som overtræder Googles politik vedrørende uønsket software.
  • Du må ikke bruge enhedsfingeraftryk eller andre lokalt delte objekter (f.eks. Flash-cookies, browserhjælpeobjekter eller lokal HTML5-lagring) end HTTP-cookies eller mobilenhedsidentifikatorer, der kan nulstilles af brugerne, og som er designet til annonceringsbrug sammen med Googles platformprodukter.
  • Du må ikke bruge systemer, der overlejrer annonceplads på et givet website uden udtrykkelig tilladelse fra ejeren af websitet.

Identifikation af brugere og brugersamtykke

Du må ikke videregive nogen former for oplysninger til Google:

• Som Google kan bruge eller genkende som personhenførbare oplysninger
  • Som permanent identificerer en specifik enhed (f.eks. en mobiltelefons unikke enheds-identifikator, hvis en sådan identifikator ikke kan nulstilles).

Du må ikke bruge Google-produktet Finansieringsvalg til at identificere brugere eller muliggøre sammenlægning af personhenførbare oplysninger med oplysninger, der tidligere er indsamlet som ikke-personhenførbare oplysninger, uden fyldestgørende underretning om og brugerens forudgående bekræftende samtykke (dvs. tilvalg af) en sådan identifikation eller sammenlægning. Uanset brugernes samtykke må du ikke forsøge at adskille data, som Google rapporterer samlet.

Steddata

Hvis du i forbindelse med Google-produktet Finansieringsvalg indsamler, behandler eller afslører oplysninger, der identificerer eller kan bruges til at udlede en slutbrugers nøjagtige geografiske placering, f.eks. data vedrørende GPS, Wi-Fi eller mobilmast:

• Skal du indhente udtrykkeligt samtykke (dvs. tilvalg) fra slutbrugerne
  • Skal alle gældende privatlivspolitikker oplyse, at der foregår en sådan indsamling, behandling eller afsløring af oplysninger
  • Må du kun sende sådanne oplysninger til Google i krypteret form eller via en krypteret kanal.

Vejledning i installation og fjernelse

Følg vejledningen her for at installere og her for at fjerne produktet Funding Choices. Bemærk, at det kan tage op til tre hverdage, før Google påbegynder en anmodning om opsigelse eller suspendering af en konto. Enhver brug af tjenesten skal være i overensstemmelse med vilkårene og betingelserne for Finansieringsvalg samt disse politikker.

Support

Inden du sender en anmodning om support til Google, skal du først gøre rimelige bestræbelser på at rette eventuelle fejl, defekter eller problemer med netværksforbindelsen uden at eskalere til Google.

Specifikke krav til Contributor

• Omsætning, der tilskrives en ejendoms brug af Contributor, udbetales i henhold til politikkerne for omsætningsandel.
  • Hvis du vælger at bruge Contributor, skal linket til Contributor vises på hver side af din ejendom på et synligt, uhindret sted.
  • Hvis din implementering af tjenesterne på en ejendom medfører visning af annoncer til en gyldig Contributor, som har aktiveret sit pas til annoncefjernelse for den pågældende ejendom, forbeholder Google sig retten til at tilbageholde betaling svarende til den værdi, som den pågældende Contributor har betalt for en annoncefri oplevelse.
  • Du må ikke implementere Contributor på en måde, der medfører, at en bruger debiteres for adgang til flere sider, som brugeren ikke har indledt (f.eks. automatisk sideopdatering).