Sådan ser du din Contributor-indtjening

Betalingstransaktioner

Ved udgangen af hver måned modtager du din Contributor-indtjening på din konto til AdSense, Ad Exchange eller Ad Manager.

AdSense

På din AdSense-konto skal du gå til Indstillinger > Betalinger og derefter vælge en transaktionsvisning. Indtjeningen er mærket med "Contributor". Få flere oplysninger om AdSense-indtjening.

Ad Manager

Log på din Ad Manager-konto, og gå til Fakturering > Betalinger > Transaktioner. Indtjeningen er mærket med "Contributor". Få flere oplysninger om AdSense-transaktioner.