For assistance with Fitbit Ace LTE, visit support.google.com/fitbitacelte.

Hvordan synkroniserer Fitbit-enheter dataene sine?

Synkroniser enheten med Fitbit-appen på iPhone eller Android-telefonen. Gå til fitbit.com/devices for å verifisere at telefonen er kompatibel med Fitbit-appen.

Hva er synkronisering?

Synkronisering er en prosess der data som enheten samler inn, overføres til Fitbit-kontoen din. Spor fremgangen din, se hvordan du har sovet, angi mål, loggfør mat og vann og mer i Fitbit-appen.

Fitbit-armbånd, Fitbit-klokker og Fitbit Aria Air bruker BLE-teknologi (Bluetooth Low Energy) for å synkronisere med telefoner og nettbrett. Fitbit Aria og Fitbit Aria 2 bruker Wi-Fi for å koble seg direkte til ruteren din.

For å sikre at enheten kan synkronisere med Fitbit-appen kan du gå til fitbit.com/devices.

Hvordan synkroniserer jeg enheten med Fitbit-appen?

Fitbit-enheter

Data synkroniseres automatisk med Fitbit-appen hele dagen. Hver gang du åpner Fitbit-appen, synkroniseres enheten automatisk når den befinner seg i nærheten.

Du finner mer informasjon om hvordan du synkroniserer Fitbit Ace under Hvordan konfigurerer jeg Fitbit Ace-enheter?

Google Pixel Watch-serien

Data synkroniseres automatisk med Fitbit-appen på telefonen hele dagen og etter at du har fullført en treningsøkt.
Hvordan synkroniserer jeg armbåndet eller klokken manuelt?

Fitbit-enheter

1. Ha enheten i nærheten, åpne Fitbit-appen og trykk på I dag-fanen .
  2. Trykk og hold på skjermen og dra ned.

Eller bruk alternativet Synkroniser nå:

1. Fra I dag-fanen  trykker du på Enheter bildet av enheten.
  2. Trykk på Synkroniser nå.

Google Pixel Watch-serien

1. Ha klokken i nærheten, åpne Fitbit-appen og trykk på I dag-fanen .
  2. Trykk og hold på skjermen og dra ned.

Eller bruk alternativet Synkroniser nå på klokken:

1. Trykk på kronen, sveip opp til I dag-appen  og trykk på appen for å åpne den.
  2. Sveip til bunnen og trykk på Synkroniser.
Når synkroniseres Fitbit-vekten?

Fitbit Aria eller Fitbit Aria 2 synkroniserer statistikken din automatisk med Fitbit-appen etter hver gang du veier deg.

Illustration of the scale's screen with a progress bar at the top and, below that, circular arrows in a counter-clockwise direction

Et hakemerke vises etter at data er synkronisert. Se statistikken din i Fitbit-appen.

Hvor kan jeg se når Fitbit-enheten ble synkronisert sist?
Finn informasjon om Fitbit-enheten, for eksempel fastvareversjon, batterinivå og når enheten sist ble synkronisert.

Fitbit-appen

Trykk på I dag-fanen  og deretter Enheter .

fitbit.com-dashbordet

På fitbit.com-dashbordet klikker du på tannhjulikonet . Den siste synkroniseringen står oppført under navnet på Fitbit-enheten.
Hvorfor får jeg ikke synkronisert Fitbit-enheten?
Hvis synkroniseringen av enheten stoppet, skyldes det mest sannsynlig et tilkoblingsproblem. Du finner tips til feilsøking under Hvorfor synkroniseres ikke Fitbit-enheten min?
Kan jeg synkronisere armbåndet eller klokken med mer enn én enhet?
Synkroniser enheten med en kompatibel telefon eller nettbrett. Hvis du mottar varsler på Fitbit-enheten, må du glemme Fitbit-enheten fra Bluetooth-innstillingene på telefonen før du bruker en annen telefon. Du finner instruksjoner under Hvorfor synkroniseres ikke Fitbit-enheten min?
Kan jeg synkronisere mer enn én Fitbit-enhet med samme konto?
Flere Fitbit-enheter kan synkroniseres med samme konto for en full oversikt over aktiviteten din. Du finner mer informasjon under Hvordan konfigurerer jeg en Fitbit-enhet?