For assistance with Fitbit Ace LTE, visit support.google.com/fitbitacelte.

Hvilke endringer ble gjort i den siste Fitbit-enhetsoppdateringen?

Oppdater Fitbit-enheten for å bruke de nyeste funksjonene og forbedringene. Du kan finne veiledning for dette i Hvordan oppdaterer jeg Fitbit-enheten?

Merk: Vi lanserer oppdateringer gradvis til alle kunder. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, men du ikke får den, kan du sjekke appen på nytt senere. Vi anbefaler at du kobler Fitbit-enheten til laderen før du starter en oppdatering.

Vis alt Skjul alt

Charge 6

Versjon 202.94

Denne utgaven inneholder feilrettinger og forbedringer.
Ace 3
Versjon 1.134.84
Denne versjonen oppdaterer produsentens navn på enheten til Google LLC.
Charge 5

Versjon 194.91

• Denne oppdateringen inkluderer støtte for globale tegn og høyre-til-venstre tekst, slik at du kan lese innkommende varsler på flere språk. Se tekstmeldinger, kalenderaktiviteter, innkommende anrop samt andre varsler på hindi, arabisk, vietnamesisk med mer.
  • Du kan nå se dagsformtallet ditt på armbåndet. Sveip opp fra urskiven for å se tallet ditt. Vær oppmerksom på at du må ha et Fitbit Premium-abonnement for å se dagsformtall. Du finner mer informasjon i Hva er dagsformtall i Fitbit-appen?
  • Nå er alle treningsmoduser tilgjengelige i Trening-appen, og modusene du har brukt sist, vises øverst. Du finner mer informasjon i Hvordan sporer jeg treningsøkter med Fitbit-enheten?
  • Finn nye urskiver i Fitbit-galleriet i Fitbit-appen. Du finner mer informasjon i Hvordan endrer jeg urskiven på Fitbit-enheten?
  • Denne utgaven inneholder feilrettinger og forbedringer.
Inspire 2

Versjon 1.124.84

Denne versjonen oppdaterer produsentens navn på enheten til Google LLC.

Inspire 3

Versjon 194.91

• Denne oppdateringen inkluderer støtte for globale tegn og høyre-til-venstre tekst, slik at du kan lese innkommende varsler på flere språk. Se tekstmeldinger, kalenderaktiviteter, innkommende anrop samt andre varsler på hindi, arabisk, vietnamesisk med mer.
  • Du kan nå se dagsformtallet ditt på armbåndet. Sveip opp fra urskiven for å se tallet ditt. Vær oppmerksom på at du må ha et Fitbit Premium-abonnement for å se dagsformtall. Du finner mer informasjon i Hva er dagsformtall i Fitbit-appen?
  • Nå er alle treningsmoduser tilgjengelige i Trening-appen, og modusene du har brukt sist, vises øverst. Du finner mer informasjon i Hvordan sporer jeg treningsøkter med Fitbit-enheten?
  • Finn nye urskiver i Fitbit-galleriet i Fitbit-appen. Du finner mer informasjon i Hvordan endrer jeg urskiven på Fitbit-enheten?
  • Denne utgaven inneholder feilrettinger og forbedringer.
Luxe

Versjon 194.91

• Denne oppdateringen inkluderer støtte for globale tegn og høyre-til-venstre tekst, slik at du kan lese innkommende varsler på flere språk. Se tekstmeldinger, kalenderaktiviteter, innkommende anrop samt andre varsler på hindi, arabisk, vietnamesisk med mer.
  • Du kan nå se dagsformtallet ditt på armbåndet. Sveip opp fra urskiven for å se tallet ditt. Vær oppmerksom på at du må ha et Fitbit Premium-abonnement for å se dagsformtall. Du finner mer informasjon i Hva er dagsformtall i Fitbit-appen?
  • Nå er alle treningsmoduser tilgjengelige i Trening-appen, og modusene du har brukt sist, vises øverst. Du finner mer informasjon i Hvordan sporer jeg treningsøkter med Fitbit-enheten?
  • Finn nye urskiver i Fitbit-galleriet i Fitbit-appen. Du finner mer informasjon i Hvordan endrer jeg urskiven på Fitbit-enheten?
  • Denne utgaven inneholder feilrettinger og forbedringer.
Sense

Fitbit OS 5.3.1

Versjon 44.128.6.17

Denne versjonen inneholder feilrettinger, forbedringer og en viktig sikkerhetsoppdatering. Du finner mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer i Hvordan oppdaterer jeg Fitbit-enheten?

Sense 2
Versjon 194.86
  • Denne oppdateringen inkluderer støtte for globale tegn og høyre-til-venstre tekst, slik at du kan lese innkommende varsler på flere språk. Se tekstmeldinger, kalenderaktiviteter, innkommende anrop samt andre varsler på hindi, arabisk, vietnamesisk med mer.
  • Se dagsformtallet ditt på klokken. Installer Dagsform-infobrikken i Fitbit-appen, og sveip deretter til venstre eller høyre fra urskiven for å se tallet ditt. Vær oppmerksom på at du må ha et Fitbit Premium-abonnement for å se dagsformtall. Du finner mer informasjon i Hva er dagsformtall i Fitbit-appen?
  • Se sporing av menstruasjonshelse på klokken. Installer Menstruasjonshelse-infobrikken i Fitbit-appen, og sveip deretter til høyre eller venstre fra urskiven for å spore syklusen din eller logge en menstruasjon. Du finner mer informasjon i Hvordan bruker jeg Fitbit-appen til å spore menstruasjonssyklusen min?
  • Bytt urskiven uten å åpne Fitbit-appen. På klokken trykker og holder du fingeren på den nåværende urskiven for å bytte mellom lagrede urskiver. Du finner mer informasjon i Hvordan endrer jeg urskiven på Fitbit-enheten?
  • Nå støtter klokken dynamisk GPS. Når du har telefonen i nærheten, kan klokken bruke GPS-sensorene på telefonen til å registrere GPS-data, i stedet for å bruke de innebygde GPS-sensorene på klokken. Dette alternativet forlenger batterilevetiden til klokken. Du finner mer informasjon i Hvordan bruker jeg GPS på Fitbit-enheten?
  • Denne utgaven inneholder feilrettinger og forbedringer.
Versa 2

Fitbit OS 4.2.4

Versjon 35.72.1.23

Denne utgaven inneholder feilrettinger og forbedringer.

Versa 3

Fitbit OS 5.3.1

Versjon 36.128.6.17

Denne versjonen inneholder feilrettinger, forbedringer og en viktig sikkerhetsoppdatering. Du finner mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer i Hvordan oppdaterer jeg Fitbit-enheten?

Versa 4
Versjon 194.86
  • Denne oppdateringen inkluderer støtte for globale tegn og høyre-til-venstre tekst, slik at du kan lese innkommende varsler på flere språk. Se tekstmeldinger, kalenderaktiviteter, innkommende anrop samt andre varsler på hindi, arabisk, vietnamesisk med mer.
  • Se dagsformtallet ditt på klokken. Installer Dagsform-infobrikken i Fitbit-appen, og sveip deretter til venstre eller høyre fra urskiven for å se tallet ditt. Vær oppmerksom på at du må ha et Fitbit Premium-abonnement for å se dagsformtall. Du finner mer informasjon i Hva er dagsformtall i Fitbit-appen?
  • Se sporing av menstruasjonshelse på klokken. Installer Menstruasjonshelse-infobrikken i Fitbit-appen, og sveip deretter til høyre eller venstre fra urskiven for å spore syklusen din eller logge en menstruasjon. Du finner mer informasjon i Hvordan bruker jeg Fitbit-appen til å spore menstruasjonssyklusen min?
  • Bytt urskiven uten å åpne Fitbit-appen. På klokken trykker og holder du fingeren på den nåværende urskiven for å bytte mellom lagrede urskiver. Du finner mer informasjon i Hvordan endrer jeg urskiven på Fitbit-enheten?
  • Nå støtter klokken dynamisk GPS. Når du har telefonen i nærheten, kan klokken bruke GPS-sensorene på telefonen til å registrere GPS-data, i stedet for å bruke de innebygde GPS-sensorene på klokken. Dette alternativet forlenger batterilevetiden til klokken. Du finner mer informasjon i Hvordan bruker jeg GPS på Fitbit-enheten?
  • Denne utgaven inneholder feilrettinger og forbedringer.
Andre enheter
Ace 2

Versjon 1.88.11

• Nå er enheten tilgjengelig på 6 nye språk: brasiliansk portugisisk, tsjekkisk, indonesisk, polsk, rumensk og russisk.

• Denne utgaven inneholder feilrettinger og forbedringer.

Alta

Versjon 21.40.2

Funksjonsoppdatering

Nå kan du slå av sporing av data i sanntid.

Andre forbedringer

Denne versjonen inneholder feilrettinger, stabilitetsforbedringer og en viktig sikkerhetsoppdatering. Du finner mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer i Hvordan oppdaterer jeg Fitbit-enheten?

Vi har også løst et problem som gjorde at statistikken til noen kunder ikke ble tilbakestilt over natten.

Takk til teamene fra University of Padua, Technische Universität Darmstadt og University of Edinburgh for all hjelpen.

Alta HR
Versjon 26.63.2

Funksjonsoppdatering

Nå kan du slå av sporing av data i sanntid.

Andre forbedringer

Denne versjonen inneholder feilrettinger, stabilitetsforbedringer og en viktig sikkerhetsoppdatering. Du finner mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer i Hvordan oppdaterer jeg Fitbit-enheten?

Takk til teamene fra University of Padua, Technische Universität Darmstadt og University of Edinburgh for all hjelpen.

Aria

Versjon 39

Denne versjonen inneholdt en kritisk sikkerhetsoppdatering. Takk til Tavis Ormandy fra Google Project Zero for hjelpen. Du finner nyttig informasjon om sikkerhetsoppdateringer i Hvordan oppdaterer jeg Fitbit-enheten?

Aria 2
Versjon 23.27.2.0

Denne versjonen gir kunder i det japanske markedet en oppdatering.

Blaze

Versjon 17.8.402.1

Funksjonsoppdatering

Nå kan du slå av sporing av data i sanntid.

Andre forbedringer

Denne versjonen inneholder feilrettinger, stabilitetsforbedringer og en viktig sikkerhetsoppdatering. Du finner mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer i Hvordan oppdaterer jeg Fitbit-enheten?

Takk til teamene fra University of Padua, Technische Universität Darmstadt og University of Edinburgh for all hjelpen.

Charge
Versjon 8.124

Funksjonsoppdatering

Nå kan du slå av sporing av data i sanntid.

Andre forbedringer

Denne versjonen inneholder feilrettinger, stabilitetsforbedringer og en kritisk sikkerhetsoppdatering. Du finner mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer i Hvordan oppdaterer jeg Fitbit-enheten?

Takk til teamene fra University of Padua, Technische Universität Darmstadt og University of Edinburgh for all hjelpen.

Charge HR
Versjon 18.128

Funksjonsoppdatering

Nå kan du slå av sporing av data i sanntid.

Andre forbedringer

Denne versjonen inneholder feilrettinger, stabilitetsforbedringer og en kritisk sikkerhetsoppdatering. Du finner mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer i Hvordan oppdaterer jeg Fitbit-enheten?

Takk til teamene fra University of Padua, Technische Universität Darmstadt og University of Edinburgh for all hjelpen.

Charge 2
Versjon 22.58.0

Denne utgaven inneholder feilrettinger og forbedringer.

Charge 3

Versjon 1.88.11

Nyheter

Hva er endret?

Nå kan du stille inn alarmer på enheten og bruke Smart oppvåkning. Vær oppmerksom på det følgende:

• For å gi deg muligheten til å stille inn alarmer direkte på håndleddet måtte vi fjerne alle eksisterende alarmer som var stilt inn. For å forsikre deg om at du ikke går glipp av alarmer, kan du åpne Alarmer-appen  på Charge 3 og trykke på + Konfigurer en ny alarm. Trykk på haken for å lagre alarmen og sikre at den er innstilt.
  • Vær oppmerksom på at du ikke lenger kan stille inn alarmer i Fitbit-appen.

Du finner mer informasjon i Hvordan administrerer jeg alarmer på Fitbit-enheten?

Dette er fikset

• Du ser ikke lenger et tomt varsel på enheten når du mottar en tekstmelding som inneholder et bilde uten tekst på iPhonen.
  • Denne utgaven inneholder feilrettinger og forbedringer.
Charge 4
Versjon 1.100.76

Denne versjonen inneholder feilrettinger, forbedringer og en kritisk sikkerhetsoppdatering. Du finner mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer i Hvordan oppdaterer jeg Fitbit-enheten?

Flex
Versjon 7.88

Funksjonsoppdatering

Nå kan du slå av sporing av data i sanntid.

Andre forbedringer

Denne versjonen inneholder feilrettinger, stabilitetsforbedringer og en kritisk sikkerhetsoppdatering. Du finner mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer i Hvordan oppdaterer jeg Fitbit-enheten?

Takk til teamene fra University of Padua, Technische Universität Darmstadt og University of Edinburgh for all hjelpen.

Flex 2
Versjon 24.30.2

Funksjonsoppdatering

Nå kan du slå av sporing av data i sanntid.

Andre forbedringer

Denne versjonen inneholder feilrettinger, stabilitetsforbedringer og en viktig sikkerhetsoppdatering. Du finner mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer i Hvordan oppdaterer jeg Fitbit-enheten?

Takk til teamene fra University of Padua, Technische Universität Darmstadt og University of Edinburgh for all hjelpen.

Inspire og Inspire HR
Versjon 1.88.11

Nyheter

Dette er fikset

• Du ser ikke lenger et tomt varsel på enheten når du mottar en tekstmelding som inneholder et bilde uten tekst på iPhonen.
  • Denne utgaven inneholder feilrettinger og forbedringer.
One
Versjon 6.64

Funksjonsoppdatering

Nå kan du slå av sporing av data i sanntid.

Andre forbedringer

Denne versjonen inneholder feilrettinger, stabilitetsforbedringer og en kritisk sikkerhetsoppdatering. Du finner mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer i Hvordan oppdaterer jeg Fitbit-enheten?

Takk til teamene fra University of Padua, Technische Universität Darmstadt og University of Edinburgh for all hjelpen.

Surge
Versjon 16.34.6.1

Funksjonsoppdatering

Nå kan du slå av sporing av data i sanntid.

Andre forbedringer

Denne versjonen inneholder feilrettinger, stabilitetsforbedringer og en viktig sikkerhetsoppdatering. Du finner mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer i Hvordan oppdaterer jeg Fitbit-enheten?

Takk til teamene fra University of Padua, Technische Universität Darmstadt og University of Edinburgh for all hjelpen.

Versa
Fitbit OS 4.2.4

Versjon 32.72.1.23

Denne utgaven inneholder feilrettinger og forbedringer.

Versa Lite Edition
Fitbit OS 4.2.4

Versjon 38.72.1.23

Denne utgaven inneholder feilrettinger og forbedringer.

Zip

Versjon 5.90

Denne versjonen inneholder feilrettinger, stabilitetsforbedringer og en kritisk sikkerhetsoppdatering. Du finner mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer i Hvordan oppdaterer jeg Fitbit-enheten?

Takk til teamene fra University of Padua, Technische Universität Darmstadt og University of Edinburgh for all hjelpen.