For assistance with Fitbit Ace LTE, visit support.google.com/fitbitacelte.

Hvorfor synkroniseres ikke Fitbit-enheten min?

Hvis du ikke kan overføre data fra Fitbit-enheten til kontoen din, eller hvis du ikke lenger får varsler fra telefonen, kan det være enheten er frakoblet. Finn ut hvordan du fikser dette problemet.

Merk: Hvis du ser ikonet for frakoblet telefon  på Google Pixel Watch, Sense eller Versa 3, kan ikke Fitbit-enheten kommunisere med telefonen din. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor.

Du finner mer informasjon under Hvordan synkroniserer Fitbit-enheter dataene sine? og Fitbit-kompatible enheter.

Fitbit-enheter

Hver gang du åpner Fitbit-appen, synkroniseres enheten automatisk når den befinner seg i nærheten. Eller du kan synkronisere enheten manuelt:

1. Ha enheten i nærheten, åpne Fitbit-appen og trykk på I dag .
  2. Trykk og hold på skjermen og dra ned.

Hvis enheten ikke synkroniseres:

1. Tving Fitbit-appen til å avsluttes på telefonen. Du finner instruksjoner i Apples hjelpeartikkel eller i Androids hjelpeartikkel (Google).
  2. Åpne telefonen og gå til Innstillinger Bluetooth  og slå Bluetooth av og på igjen.
  3. Åpne Fitbit-appen og prøv å synkronisere enheten.
  4. Hvis enheten ikke synkroniseres, kan du prøve å starte den på nytt. Du finner instruksjoner under Hvordan starter jeg Fitbit-enheten på nytt?

Hvis du fremdeles har problemer, kan du følge trinnene nedenfor avhengig av hvilken telefon du har.

iPhone

KRAV

• iPhonen din bruker den nyeste iOS-versjonen. For å sjekke trykker du på Innstillinger   Generelt  Programvareoppdateringer.
  • Fitbit-appen er oppdatert. Du finner mer informasjon under Hvordan oppdaterer jeg Fitbit-enheten?
  • Fitbit-appen er oppdatert. Du finner mer informasjon under Hvordan bruker jeg Fitbit-appen?
  • iPhonen din er koblet til mobilnettet eller Wi-Fi.
  • Bluetooth-innstillingen på iPhonen er slått på. For å sjekke trykker du på Innstillinger  Bluetooth .
  • Hvis du bruker mer enn én telefon eller ett nettbrett når du synkroniserer, må du sørge for at den andre enheten ikke er i nærheten. Hvis enheten er i nærheten, må du skru av Bluetooth-funksjonen på den.
  • Fitbit-enheten er ladet.

FEILSØKINGSTRINN

Åpne Fitbit-appen på nytt etter hvert trinn frem til enheten synkroniseres:

1. Start telefonen på nytt. Gå til Apples hjelpeartikkel for veiledning.
  2. Fjern Bluetooth-forbindelsen mellom iPhonen og Fitbit-enheten:
    1. På telefonen åpner du Innstillinger   Bluetooth  informasjonsikonet  ved siden av navnet på Fitbit-enheten  Glem denne enheten
    2. Det vil dukke opp en melding som ber deg om å tillate at enheten viser varsler fra iPhonen. Trykk på Tillat.
    3. Åpne Fitbit-appen og konfigurer tilkoblingen på nytt. Det vil dukke opp en melding som ber deg tillate at Fitbit-enheten kobles til telefonen.
    4. Trykk på Koble til for å godkjenne forespørselen.
  3. Fjern alle andre Fitbit-enheter fra kontoen din og fra listen over tilkoblede Bluetooth-enheter på telefonen.
Android-telefoner

KRAV

• Telefonen din bruker den nyeste Android OS-versjonen. For å sjekke trykker du på Innstillinger  Om telefonen eller Om enheten  Android-versjon. For å bekrefte at telefonen bruker en støttet Android OS-versjon kan du gå til Fitbit-kompatible enheter.
  • Fitbit-appen er oppdatert. Du finner mer informasjon under Hvordan oppdaterer jeg Fitbit-enheten?
  • Fitbit-appen er oppdatert. Du finner mer informasjon under Hvordan bruker jeg Fitbit-appen?
  • Bluetooth-innstillingen på telefonen er slått på. For å sjekke trykker du på Innstillinger  Bluetooth.
  • Telefonen er koblet til mobilnettet eller Wi-Fi.
  • Følgende tillatelser for Fitbit-appen på telefonen er slått på:
  • Hvis du bruker mer enn én telefon eller ett nettbrett når du synkroniserer, må du sørge for at den andre enheten ikke er i nærheten. Hvis enheten er i nærheten, må du slå av Bluetooth-funksjonen på den.
  • Fitbit-enheten er ladet.

FEILSØKINGSTRINN

Åpne Fitbit-appen på nytt etter hvert trinn frem til enheten synkroniseres.

1. Bekreft at tillatelsene for Fitbit-appen som står nevnt ovenfor er tillatt på telefonen.
  2. Start telefonen på nytt.
  3. Avinstaller Fitbit-appen og installer den på nytt. Merk: Før du avinstallerer appen må du bekrefte at telefonen bruker en støttet Android OS-versjon. Hvis telefonen bruker en eldre versjon, vil du ikke kunne installere appen på nytt. Les mer om OS-kravene under Fitbit-kompatible enheter.
  4. Fjern alle andre Fitbit-enheter fra kontoen din og fra listen over tilkoblede Bluetooth-enheter på telefonen.
Google Pixel Watch-serien

Hvis du ikke kan overføre data fra klokken til Fitbit-kontoen, kan du se informasjonen nedenfor. Hvis du har andre problemer med tilkobling, kan du se Fiks problemer med Bluetooth, tilkobling og LTE på Google Pixel Watch.

KRAV

• Klokken din viser «Tilkoblet» på hjem-skjermen i Google Pixel Watch-appen .
  • Klokken din er koblet til Bluetooth, mobilnettet (LTE) eller Wi-Fi. Du finner mer informasjon under Fiks problemer med Bluetooth, tilkobling og LTE på Google Pixel Watch.
  • Telefonen er koblet til mobilnettet (LTE) eller Wi-Fi.
  • Bluetooth-innstillingen på telefonen er slått på. For å sjekke trykker du på InnstillingerBluetooth.
  • Klokken er koblet til Fitbit-appen på telefonen. Gå til I dag-fanen  i Fitbit-appen og trykk på Enheter . Google Pixel Watch skal vises.
  • Fitbit-appen på klokken er oppdatert. Trykk på kronen, sveip opp til Play Store-appen  og trykk på appen for å åpne den.Sveip opp og trykk på Administrere apper Oppdater alle. Gå til Se etter oppdateringer for å se etter systemoppdateringer.
  • Fitbit-appen på telefonen er oppdatert. Du finner mer informasjon under Hvordan bruker jeg Fitbit-appen?
  • Telefonen din bruker den nyeste Android OS-versjonen. For å sjekke trykker du på InnstillingerOm telefonen eller Om enhetenAndroid-versjon. For å bekrefte at telefonen bruker en støttet Android OS-versjon kan du gå til Fitbit-kompatible enheter.
  • Klokken din er ladet.

FEILSØKINGSTIPS

1. Tving Fitbit-appen til å avsluttes på telefonen. Du finner instruksjoner i hjelpeartikkelen for Android (Google).
  2. Åpne telefonen og gå til InnstillingerBluetooth  og slå Bluetooth av og på igjen.
  3. Åpne Fitbit-appen og prøv å synkronisere klokken
  4. Hvis klokken ikke synkroniseres, kan du prøve å starte den på nytt. På klokkeskjermen sveiper du opp Innstillinger  System Start på nytt.

Hvis du fremdeles har problemer, kan du følge disse trinnene. Åpne Fitbit-appen på nytt etter hvert trinn for å se om klokken synkroniseres.

1. Start telefonen på nytt.
  2. Avinstaller Fitbit-appen og installer den på nytt på telefonen. Merk: Før du avinstallerer appen må du bekrefte at telefonen bruker en støttet Android OS-versjon. Hvis telefonen bruker en eldre versjon, vil du ikke kunne installere appen på nytt. Les mer om OS-kravene under Fitbit-kompatible enheter.
  3. Fjern alle andre Fitbit-enheter fra kontoen din og fra listen over tilkoblede Bluetooth-enheter på telefonen.
Vekter

ARIA AIR

Krav

• Fitbit-appen er åpen i I dag-fanen  på en telefon eller et nettbrett i nærheten samtidig som du veier deg.
  • Den nyeste versjonen av Fitbit-appen er installert på telefonen eller nettbrettet.
  • Bluetooth-innstillingen på telefonen eller nettbrettet er slått på. For å sjekke trykker du på Innstillinger  Bluetooth.
  • Verken telefonen eller nettbrettet er koblet til andre Bluetooth-enheter. Hvis du har flere Bluetooth-produkter, som høyttalere eller hodetelefoner som i tillegg til Fitbit-vekten er koblet sammen med telefonen, kan du oppleve problemer når flere av produktene brukes samtidig. Slå av andre Bluetooth-tilkoblinger når de ikke brukes.
  • Hvis du bruker mer enn én enhet når du synkroniserer, må du sørge for at den andre enheten ikke er i nærheten. Hvis enheten er i nærheten, må du skru av Bluetooth-funksjonen på den.
  • Fitbit-vekten har ikke et svært lavt batterinivå.

Feilsøkingstrinn

1. Tving Fitbit-appen til å avsluttes, og åpne den deretter igjen.
  2. Gå til Innstillinger  Bluetooth og slå Bluetooth av og på igjen.
  3. Slå telefonen eller nettbrettet av og på igjen.
  4. Avinstaller Fitbit-appen og installer den på nytt.
  5. Hvis Fitbit-vekten ikke synkroniseres etter at du har installert appen på nytt, kan du logge på Fitbit-kontoen på en annen telefon eller et annet nettbrett og prøve igjen.
  6. Hvis Fitbit-vekten fremdeles ikke synkroniseres, kan du fjerne alle andre Fitbit-enheter fra kontoen din og fra listen over tilkoblede Bluetooth-enheter på telefonen, og deretter prøve igjen.

ARIA OG ARIA 2

Etter at du har veid deg med Fitbit Aria eller Fitbit Aria 2, skal vekten vise en fremgangssøyle med en hake som indikerer at den nye målingen ble synkronisert.

Hvis vekten ikke synkroniseres, kan det være du ser én av følgende feilmeldinger på vektens skjerm:

• INGEN SYNKRONISERING
  • Et Wi-Fi-symbol med en «X»
  • FEIL PASSORD
  • TILKOBLINGSFEIL
  • KAN IKKE KOBLE TIL
  • INGEN WI-FI
  • SVAKT SIGNAL
  • Du ser ingen feilmeldinger, men målingen synkroniseres ikke med Fitbit-kontoen

Hvis en av disse feilene oppstår, kan du prøve å veie deg igjen. Hvis vekten nå synkroniseres, kan det ha vært en midlertidig feil som ikke krever videre feilsøking. Hvis problemet vedvarer, kan du prøve følgende tips:

• Sjekk at ruteren er slått på og fungerer. Hvis andre enheter heller ikke kan koble seg til Wi-Fi-nettverket, kan du prøve å starte ruteren på nytt.
  • Fjern batteriene fra vekten i ti sekunder og sett dem inn igjen for å starte vekten på nytt.
  • Hvis du har gjort endringer i nettverket ditt, for eksempel fått en ny ruter, et nytt nettverksnavn eller et nytt passord, kan du se Hvordan bruker jeg Fitbit-vekten?
  • Vekten kan være for langt unna ruteren. Flere vegger, gulv eller objekter mellom vekten og ruteren kan skape forstyrrelser. Prøv å flytt vekten nærmere ruteren.
  • Det kan være for mye trafikk på nettverket eller for mange andre Wi-Fi-nettverk i nærheten. Ikke bruk offentlige Wi-Fi-nettverk for å synkronisere vekten.

Hvis du fortsatt ikke får synkronisert, kan du kontakte Kundestøtte. Du finner mer informasjon om feilmeldinger under Hvordan bruker jeg Fitbit-vekten?