Voeg geen persoonlijke of gevoelige gezondheidsinformatie toe, zoals stap-, calorie-, hartslag-, slaap- of trainingsgegevens, of informatie over de gezondheid van het hart wanneer u vragen stelt in de Community.

Ik zie verschillende informatie op mijn horloge en telefoon

Je horloge en telefoon worden gesynchroniseerd als ze zijn verbonden met wifi. Als je horloge en telefoon verschillende gegevens weergeven, moet je mogelijk wachten tot ze zijn gesynchroniseerd.

Tip: Synchronisatie vindt slechts af en toe plaats en zorgt ervoor dat de batterij langer meegaat.

Je horloge en telefoon geforceerd synchroniseren

1. Open de Google Fit-app Google Fit op je telefoon.
  2. Tik onderaan op Dagboek.
  3. Tik bovenaan op Synchroniseren Synchroniseren.

Zorgen dat je horloge en telefoon kunnen worden gesynchroniseerd

Fit werkt alleen op smartwatches met Wear OS.

1. Houd bluetooth ingeschakeld op je telefoon.
  2. Controleer of je horloge en telefoon zijn verbonden. Meer informatie over hoe je verbinding maakt met Wear OS-horloges
  3. Houd je telefoon verbonden met wifi.

Hetzelfde account gebruiken op je horloge en telefoon

1. Open de Google Fit-app Google Fit op je telefoon.
  2. Tik onderaan op Profiel. Je ziet het account waarmee je bent ingelogd.
  3. Veeg op je horloge omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  4. Tik op Instellingen  en dan Personalisatie en dan Accounts. Je ziet het account waarmee je bent ingelogd.
  5. Als dit verschillende accounts zijn, log je op beide apparaten in op hetzelfde account. Meer informatie over hoe je op je horloge tussen accounts kunt schakelen